Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Çok teşekkür ederim arkadaşlar ; bende 1 seneden fazladır bekliyorum bugünü
Allahım dileyen,isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canım sağlıkla al kucağına battan önce test yaptın mı benim 5 günüm var yumurtam geçtiğimiz pazartesi çatladı sanırım son 3 gün kala yapılabilir

değerim 7,98 çıktı:26::26:

Yok umutsuzluk değil de içimden bir ses yok diyo.Belki de haftaya doktor tedaviye başlayacak, ona odaklandım bilmiyorum.

Valla canım sende olmasan yandık

yaa canım benim inann sizde ki regl belirtilerinin belkide 10 katı bende var suann ama umut fakirin ekmeğii yapacak bişeyy yok daha kırmızı görmedigime göre kendimi strese sokup belki de benle birlikte olan bebeimi strese sokmnak istemem :) o zamann bi 5 gün daha sabrediyoruzz kızlarrr:)

Haklısın canım bekleyecez inşallahh gelmez o kırmızılarr da dediğin gibi bebişlerimiz bizimledir
4 gün var daha:26:

Tamam canım yükselir bence inşallah kat artar bebişin de sağlıcakla doğar idrarda yaptın mı çıktı mı çizgi

Merhaba hanımlar,nasılsınız?

Müjdeeee ; bende hamişler kervanındayım artık
2 gün gecikti BATım ;dün kan verdim ve değer 90,83 çıktı

çok sevindim.. aramıza hoşgeldin.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah

gebe olan arkadaşlar gebeliğin ilk döneminde ciddi kasık ağrısı oldu mu tek taraflı çok merak ediyorum...benim 3-4 gündür sağ tarafım çok ağrıyor batmalar var

bata 3 gün kala ciddi kasık ağrım oldu, bat gününden itibaren ise hafifledi.. umarım faydalı olur verdiğim bilgi..

değerim 7,98 çıktı:26::26:

4 gün var daha:26:

bir sorun çıkmazsa hamilesin Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…