Çok teşekkür ederim arkadaşlar ; bende 1 seneden fazladır bekliyorum bugünü
Allahım dileyen,isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ; bende 1 seneden fazladır bekliyorum bugünü
Allahım dileyen,isteyen herkese nasip etsin inşallah
değerim 7,98 çıktı:26::26:
hayırlı haberler olsun şimdiden cnm ee ne yapalım çalışacaz artık işleyen demir ışıldaraynen valla paylaşımlar çok güzel... bakalım pazartesi beta hcg baktıracam negatifçe çalışmalara devam
bu sabah herkeste bi umutsuzluk bi hayal kırıklıgı varr hayırdırr inşallahh arkadaslarr toparlanınnnn daha BAT bile gecmedi hiçbi belirti yokkk ayrıca hamilelik belirtileri regliyle aynıdır lütfenn unutmayalımmm vee hiçbirimizz kırmızıları görene kadar umutsuzluga kapılmayalımmm lütfennnnnnn
Sabah beri regl ağrısı çekiyorum offff siz nasılsınız canlar
Yok umutsuzluk değil de içimden bir ses yok diyo.Belki de haftaya doktor tedaviye başlayacak, ona odaklandım bilmiyorum.
Uzuntulu haber vermek.iatemezdim ama hanimlar bebgimi kayip ettim insaAllah sizin bebialeriniz size tutunur ve isteyen herkeze sag saglim nasip etsin neyse gorusuruz aeo allahtan gelen herseye hamdi senalar olsun hepinizi cok sewiyorum gorusmek uzere
bende de hafif hafif kasık ve bel ağrısı var ama şiddetli değil
allah hepimiz için hayırlısını versin cnm amaa nolursa olsunn o BAT günü gelene kadar umutsuzlukk yokk:)
Merhaba hanımlar,nasılsınız?
Müjdeeee ; bende hamişler kervanındayım artık
2 gün gecikti BATım ;dün kan verdim ve değer 90,83 çıktı
Valla canım sende olmasan yandık
Kaç gün var bata canım
Benim baya baya regl ağrısı canım
Akıntı durumun nasıl
Haklısın canım bekleyecez inşallahh gelmez o kırmızılarr da dediğin gibi bebişlerimiz bizimlediryaa canım benim inann sizde ki regl belirtilerinin belkide 10 katı bende var suannama umut fakirin ekmeğii yapacak bişeyy yok daha kırmızı görmedigime göre kendimi strese sokup belki de benle birlikte olan bebeimi strese sokmnak istemem :) o zamann bi 5 gün daha sabrediyoruzz kızlarrr:)
4 gün var daha:26:
Merhaba hanımlar,nasılsınız?
Müjdeeee ; bende hamişler kervanındayım artık
2 gün gecikti BATım ;dün kan verdim ve değer 90,83 çıktı
gebe olan arkadaşlar gebeliğin ilk döneminde ciddi kasık ağrısı oldu mu tek taraflı çok merak ediyorum...benim 3-4 gündür sağ tarafım çok ağrıyor batmalar var
4 gün var daha:26:
Akıntım var ama şeffaf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?