canım moral bozmak istemem ama idrarda cikardi diye dusunuyorum. cunku 5gun az bi zaman degil. daha gecen hafta aynisini yasadim da malesef. kanda da cikmadi. stres yaptikca gecikti. 8gunun sonunda cik agrili bi sekilde adet oldum.. ama inşaallah senin vardir. en gibi olmazsin canim
selam canim. ben takip ediyorum kimler neler yapmis.. sen nasilsin
Aminnn inşş. cnmm
12 yıldır deniyorum cnm ama olmadı ya sen cnm ne zamandır istiyosun
bende takip ediyorum ama çoğpu şeyi yine de kaçırıyorum :) aslında liste iyiydi ordan bakıp güzel haberleri görebiliyoduk :)
bat 13 ocak
asılamanın 6.günü
dualarınızı bekliyorum
insallah bebegim benimledir..
hicbir belirtim yok,meraktan ölüyom
Merhaba inş. hamile kalırsın cnm Allah emeklerinin karşılıgında sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ilk aşılamanmı
Sende durum nedir cnm? Cok kotu bi durum maalesef hamilesin ama bebegin yok icinde tabi bunun yaninda gebeligin tum belirtilerini yasiyosun...cok uzucu...8 ayda 2 kere ayni seyi yasamak bana cok agir geldi
canım 5+5 teyken gittim en son doktora boş gebelik olabilir dedi ama kesin bir şey demedi 2 gün sonra çağırdı ama gitmedim doktor değişicem çünkü önce de dış gebelik demişti değilmiş.. Ne kadar kötü bir şey olduğunu biliyorum canım malesef inşallah Allahım sana da bir daha yaşatmaz sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Yaa cok uzuldumAllah gonlune gore versin kicagini ebislerle doldursun insallah... Ben 1.5 yildir calismalara basladim 2 kere de gebelik gecirdim ama kese bostu testlerde pihtilasma sorunu cikti ilac kullaniyorum simdi
al benden de o kadar canım yaatakip ediyorum hemen hepsini okuyorum isimlere aşina oldum da sonradan katistiriyorum kim kimdi diye
aminnnnnnnnn cnm evt ilk aşılamam
İnşş. son olur cnm bende 5 kere aşılama denedim en son ocak 2 yaptırdım ama malesef hiçbiri tutmadı kısmet degilmiş
kesemi gördüm canım.. Allah izin verirse 4 şubatta bebeği göreceğiz, kalp atımını duyacağız inşallah.. normalde bu haftada da görünebilmesi lazım aslında benim ama benim randevum o tarihte oldugu için o zaman gidicem canım
ne güzel ama ismini bile bilmediğmiz bir sürü insan birbirimize dular edip beraber sevinip üzülüyoruz
ne güzel ama ismini bile bilmediğmiz bir sürü insan birbirimize dular edip beraber sevinip üzülüyoruz
oofoffoofofffofofoofofofofoffffffffffffffffffffff
inşallah rabbim bizleri mahrum etmez bu duygudan cnm
bu siteye iyiki üye olmuşum bilmediklerimi öğrendim .. bildiklerimi de öğrettim
İnşş. hayırlısıyla nasip eder anne olmayı
cnm tavsiyemdir araştırma aşılama konusunu başkasında 10 kere de tutmaz senin ilkinde olur belli olmaz inşallah olacaktır kuran okumayı biliyorsan bol bol meryem ve yasin surelerini oku Allahım hayırlısını versin inşallah
inşallah iyi geceler kızlarr ben kaçıyorum
evet canım gerçekten öyle.. burada güzel haberler duyunca mutlu oluyorumhic tanimadigim insanlara dua etmek gonul bagi kurmak cok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?