Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bende takip ediyorum ama çoğpu şeyi yine de kaçırıyorum :) aslında liste iyiydi ordan bakıp güzel haberleri görebiliyoduk :)

Aminnn inşş. cnmm

12 yıldır deniyorum cnm ama olmadı ya sen cnm ne zamandır istiyosun

Yaa cok uzuldum Allah gonlune gore versin kicagini ebislerle doldursun insallah... Ben 1.5 yildir calismalara basladim 2 kere de gebelik gecirdim ama kese bostu testlerde pihtilasma sorunu cikti ilac kullaniyorum simdi

Yaa cok uzuldum Allah gonlune gore versin kicagini ebislerle doldursun insallah... Ben 1.5 yildir calismalara basladim 2 kere de gebelik gecirdim ama kese bostu testlerde pihtilasma sorunu cikti ilac kullaniyorum simdi

Cnm senin durumun daha çok üzer seni çünkü hamile kalıp sonuç kötü olunca insan daha çok üzülür inş. yine en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın bu sefer herşey yolunda gider Rabbim yardımcın olsun tatlım

İnşş. son olur cnm bende 5 kere aşılama denedim en son ocak 2 yaptırdım ama malesef hiçbiri tutmadı kısmet degilmiş

oofoffoofofffofofoofofofofoffffffffffffffffffffff
inşallah rabbim bizleri mahrum etmez bu duygudan cnm

keseyi bende gördüm küçük de olsa 5mm kadarcıktı önümüzde ki hafta bende gidicem ama hiç doktora gidesim yok

bu siteye iyiki üye olmuşum bilmediklerimi öğrendim .. bildiklerimi de öğrettim

cnm tavsiyemdir araştırma aşılama konusunu başkasında 10 kere de tutmaz senin ilkinde olur belli olmaz inşallah olacaktır kuran okumayı biliyorsan bol bol meryem ve yasin surelerini oku Allahım hayırlısını versin inşallah

biliyorum cnm okuyorum saol cok

evet canım gerçekten öyle.. burada güzel haberler duyunca mutlu oluyorum hic tanimadigim insanlara dua etmek gonul bagi kurmak cok güzel

Bizim birbirimize ettiğimiz dua daha makbul olur. Temiz niyetle hiç bir çıkarımız olmadan dua ettiğimiz için inşallah kabul olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…