Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Dün başladı cnm.batım bugün yarındı.dün pembemsiydi dedim acaba yerleşmemi..ama bugün kırmızı ve coğaldı baya adet yanii

anladım cnm hayırlısı böyleymiş üzülme yine calısmalara devam edin bu ay...ovulasyon testi kullanıyomusun sen? bu ay bnde kullanıcam gerci nasıl yapıldıgını bilmiyorum hiç ama bakıcam iştee

kız bu haraketli avatarlar nasıl yükleniyo bitane ayıcıklı buldum yüklüyorum yüklüyorum olmuyo sinir oldum valla

canım ben burada eklemiştim..vir topikte eklemişlerdi..avatar resimleri diye arat arama motorundasn bulursun

anladım cnm hayırlısı böyleymiş üzülme yine calısmalara devam edin bu ay...ovulasyon testi kullanıyomusun sen? bu ay bnde kullanıcam gerci nasıl yapıldıgını bilmiyorum hiç ama bakıcam iştee

Kullanmadım hiç.ama düşünüyorum.bend e bilmiyorm nasıl yapılıyo.yumrtlma günümü takip ediyorm ben sıvı takibi yapıyorum.
3-4 gün süürüyo önce sıvı uzayan akışkan oluo .en son hamur gibi şeffaf beyaz uzayan oluyo yine.ona göre yapıyorum.ama bu ay günasırı yaptık olmadı

anladım cnm neyse bu ay ovulasyon testiyle takip edelim biliyosun yumurta hücresi max 24 sa canlı kalabiliyo o günü kaçırmamak lazımm

anladım cnm neyse bu ay ovulasyon testiyle takip edelim biliyosun yumurta hücresi max 24 sa canlı kalabiliyo o günü kaçırmamak lazımm
Evet cnm arastrcm onu ben.özellikle günasırı yapmakta zorlnanlar için cok iyi ,yanılmapayı yok dimi ovulsyn testinin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…