yok cnm 2. düşükten sonra basladım aspirin kullanmaya...2 dr a gittim ikisi de 1 gün bile gecikse adetin hemen test yap ve gel dedi
ya simdii cokk korktummm adet tarihimden uc gün gecti tahlil falan yapmadım dahaa .. sen hangi sehirdesnn
Dün başladı cnm.batım bugün yarındı.dün pembemsiydi dedim acaba yerleşmemi..ama bugün kırmızı ve coğaldı baya adet yanii
kız bu haraketli avatarlar nasıl yükleniyo bitane ayıcıklı buldum yüklüyorum yüklüyorum olmuyo sinir oldum valla
ya simdii cokk korktummm adet tarihimden uc gün gecti tahlil falan yapmadım dahaa .. sen hangi sehirdesnn
3 gün gecti madem neyi bekliyosun tatlım yaptırsanaa hemen zaten bizim durumumuz riskli biliyosunn beklemee
asprin ne için ki? :26::26:
:44::44:
ne otuymuş cnm bu adı ne?
amin inşallah Rabbim sizlere de bu duyguları yaşamayı nasip etsin.. bu arada duyduğun herşeyi kullanma derim.. iyice bi araştır önce. Allah korusun bebek sahibi olacağım derken sağlığını kaybetme
Aminn canım...Haklısın aslında ama işte bir umut yapıp faydasını görenler çokmuş bu sitede...
3 gün gecti madem neyi bekliyosun tatlım yaptırsanaa hemen zaten bizim durumumuz riskli biliyosunn beklemee
yarın yaptırıyım olmassa sahet cıkarsaa cumada giderimm.. ya bi korkumda hafta olarak kucuk oldugun için diger türlü ulturosyonla bakıorlar yaa benm zaten düsük tehlikemm varr o daha tehlikeli gibi gelior düz karın ultrosyonu olsun istiorum Allahım sen buyuksun yaa kocamn bi tas içime oturdu kaldı simdi
anladım cnm hayırlısı böyleymiş üzülme yine calısmalara devam edin bu ay...ovulasyon testi kullanıyomusun sen? bu ay bnde kullanıcam gerci nasıl yapıldıgını bilmiyorum hiç ama bakıcam iştee
yarın yaptırıyım olmassa sahet cıkarsaa cumada giderimm.. ya bi korkumda hafta olarak kucuk oldugun için diger türlü ulturosyonla bakıorlar yaa benm zaten düsük tehlikemm varr o daha tehlikeli gibi gelior düz karın ultrosyonu olsun istiorum Allahım sen buyuksun yaa kocamn bi tas içime oturdu kaldı simdi
yok cnm vaginal olarak bakılmasının bebege hiçbir zararı yok ben bunu gittigim bütün doktorlara sordum aksine herhangi bi aksilik varsa cok daha erken tespit edebiliyolar o yüzden korkma sen testini yaptır da bian önce git doktora
Kullanmadım hiç.ama düşünüyorum.bend e bilmiyorm nasıl yapılıyo.yumrtlma günümü takip ediyorm ben sıvı takibi yapıyorum.
3-4 gün süürüyo önce sıvı uzayan akışkan oluo .en son hamur gibi şeffaf beyaz uzayan oluyo yine.ona göre yapıyorum.ama bu ay günasırı yaptık olmadı
yok cnm vaginal olarak bakılmasının bebege hiçbir zararı yok ben bunu gittigim bütün doktorlara sordum aksine herhangi bi aksilik varsa cok daha erken tespit edebiliyolar o yüzden korkma sen testini yaptır da bian önce git doktora
peki canım cok tesekkür ediorummm
Evet cnm arastrcm onu ben.özellikle günasırı yapmakta zorlnanlar için cok iyi ,yanılmapayı yok dimi ovulsyn testinin?anladım cnm neyse bu ay ovulasyon testiyle takip edelim biliyosun yumurta hücresi max 24 sa canlı kalabiliyo o günü kaçırmamak lazımm
Evet cnm arastrcm onu ben.özellikle günasırı yapmakta zorlnanlar için cok iyi ,yanılmapayı yok dimi ovulsyn testinin?
peki canım cok tesekkür ediorummm
rica ederim cnm haber ver mutlaka olur mu
Kızlar, ovilasyon testi ne? çok mu cahilim ne :44:
onbilmiyorum yanılma payı var mıdır ama kullananlardan hiç bi şikayet duymadım cnmm
rica ederim cnm haber ver mutlaka olur mu
esimim is sebebiyle bi ilçe oturuozz yarın tahlil aldıkdan snra yazarımdaa kontrol için ailemin yanına konya ya gidecemm donusde pazartesyee hayırlı haberlerle gelirr ve burda sizlerle paylasırım ins dualarınız unutmayınnn cok korkuorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?