on
Ona güvenip kaçırmayalım bi de:44:
yumurtlama gününü tayin eden test cnm:)
esimim is sebebiyle bi ilçe oturuozz yarın tahlil aldıkdan snra yazarımdaa kontrol için ailemin yanına konya ya gidecemm donusde pazartesyee hayırlı haberlerle gelirr ve burda sizlerle paylasırım ins dualarınız unutmayınnn cok korkuorumm..
sen evde test yapmısmıydın peki
Anladım cnm. bende genelde internetten adet gününe göre bakıyordum, olmazsa bende alıp yapayım...
sen evde test yapmısmıydın peki
iki hamileligimde de yaptım o testten hem de iki tane ardı ardına her seferinde:) hepp negatif sonuc verdi ole olunca yapasımm gelmior acıkcası bana suan hamile degilim gibi gelior bilmiorumm dier hamileligimde olan belirtiler yokk sadece kasık agrısı cekiorumm
iki hamileligimde de yaptım o testten hem de iki tane ardı ardına her seferinde:) hepp negatif sonuc verdi ole olunca yapasımm gelmior acıkcası bana suan hamile degilim gibi gelior bilmiorumm dier hamileligimde olan belirtiler yokk sadece kasık agrısı cekiorumm
ama adetin gecikmişş bnce sen yinede simdi evde bi test yap yarın da kan vermeye git
on
Ona güvenip kaçırmayalım bi de:44:
Anladım cnm. bende genelde internetten adet gününe göre bakıyordum, olmazsa bende alıp yapayım...
ama adetin gecikmişş bnce sen yinede simdi evde bi test yap yarın da kan vermeye git
yaa var yaa suu saate kadar cokk rahattımm suan içim içime sıgmıorr koyuverseler simdi gidecem doktoraaa:) yaa bu seferde bebegimm kayberdersemm naparım bilmiorummdier bebegimi kaybedeli uc ay oldu henüz acımm cokk tazee.. ole bi tutunmuskii ikinci yavrum bana bes bucuk suni sancı cektigim halde doguramadımm zorlaa aldılar benden psikolojim cok kötüü suan eger varsaa kurtuluss gibi gelcek banaa hayırlısı olsunn ins guzel mevlam arattırmadann herkese nasip etsin.. peki sen suan ne durumdasın hamilemisin istiormusun?
bende ondan çok kullandım ilk kullandığım zamanlarda sürekli silik çıkıyordu..
onunda kuralları varmış hergün aynı saatde yapmak lazımmış ve testi yapmadan önce bol sıvı tüketmemek gerekiyormuş..
yaa var yaa suu saate kadar cokk rahattımm suan içim içime sıgmıorr koyuverseler simdi gidecem doktoraaa:) yaa bu seferde bebegimm kayberdersemm naparım bilmiorummdier bebegimi kaybedeli uc ay oldu henüz acımm cokk tazee.. ole bi tutunmuskii ikinci yavrum bana bes bucuk suni sancı cektigim halde doguramadımm zorlaa aldılar benden psikolojim cok kötüü suan eger varsaa kurtuluss gibi gelcek banaa hayırlısı olsunn ins guzel mevlam arattırmadann herkese nasip etsin.. peki sen suan ne durumdasın hamilemisin istiormusun?
amin cnmm aminn inşallah en kısa zamanda nasip eder Allahım...suan hamilemiyim diilmiyim bilmiyorum cnm :) BAT a 4 gün var daha ama umutlu diilim bu aydan pek bakalım kısmet:)
laboquıck cnm..ovulasyon testinin yanında çıkmıştı...
amin cnmm aminn inşallah en kısa zamanda nasip eder Allahım...suan hamilemiyim diilmiyim bilmiyorum cnm :) BAT a 4 gün var daha ama umutlu diilim bu aydan pek bakalım kısmet:)
Aminnn in.. hakkımızda hayırlı isee rabbim inns burdann bebegimizlee konusmayı nasip etsin canım benm.. kac yıllık evlisin kac yasındasnn buarada
ve ac karnına yapmak lazımmıs bana da bunu eczacı solemisti
Aminnn in.. hakkımızda hayırlı isee rabbim inns burdann bebegimizlee konusmayı nasip etsin canım benm.. kac yıllık evlisin kac yasındasnn buarada
30 yasındayım 4 yıllık evliyimm:) sen?
altıncı hislerimee guvenirimm geneldee bana sanki sende de var gibi geliorr...
altıncı hislerimee guvenirimm geneldee bana sanki sende de var gibi geliorr...
hadii yaa :)) ayy inşallahh walla cok güzel bi süpriz olur bnm için:)
30 yasındayım 4 yıllık evliyimm:) sen?
2 yıllık evliyim 26 yasındayım bndeee
bi sakıncası yoksa kaç yaşındasınız kaç ay denedınız bi kür falan içtinizmi farklı bişey yaptınızmı
:26:
hadii yaa :)) ayy inşallahh walla cok güzel bi süpriz olur bnm için:)
ins kardesim ins vardır ikimizde de.. bol bol dua et onu tek koruyacak olan rabbimm..
ins kardesim ins vardır ikimizde de.. bol bol dua et onu tek koruyacak olan rabbimm..
ediyorumm cnm ediyorumm sendee et lütfenn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?