sizlere birşey söylemek istiyorum tıp ba karşı gelmek değil niyetim ama ben yuöurtlama döneminde hamile kalmadım ayrıca çok yakın bi arkadaşımda öyle lütfen sadece yumurtlama dönemine odaklanmayın...
yoo haklısın tabi yumurtlama dönemi dısında hamile kalan bi sürü insan var biz sadece o günü de boş gecmeyelim diyoruz
Kizlar ben forumda okumuştum. Henuz hamilelik testinin cvp vermediği donemlerde ovulasyon testiyle hamile oldugunu ogrenenler varmis. T çizgisinin daha koyu olmasi gerekiyormus. Normalde regle 2 gun kala o cizgi silik olur ya da hic olmaz. Denedim kan kırmızısı. Sizlere de fikir olsun diye yaziyorum. Ne kadar dogru bilemem tabi
bundan snra dualarımdasın ins canım.. hergunn hamile kalmak icin ugrasan arkadslarımın ismini zikrediordum namazlarımın arkasındann bndan snra senin isminide ins eklerimm.. kimin duasının makbul oldugu belli olmazz birbirimizi hic unutmayalım dualarda
ibrahim saracoglundan duymustumm .. iki bardak suya dort bes keciboynuzunu ortadan kırıpp sekiz dokuz dakika kaynatın diorduu kolay hamile kalmak icin erkekgnn bunu içmesii lazımmıs ıkı ay
kızlar adetime 3 gün var inş.olmam dua edinn bi belirtim yok inş.da olmayacak sade sabaha karşı feci bi sancım oldu 2 3 saat anlamadım neden adetle ilgili değildir inş. umutlanmakda istemiyorum
merhaba kızlar uzun zamndır sıteye gırmıyorudum ben yenıden gırmeye karar verdım rabbım herkese gönlüne gore versın
kızlar benım adetlerım duzensız 1 yıllık evlıyım ve evlendikten sonra duzenı bozuldu dr gıttım zararsız bır kısttın var dedı ve bu kıst olurmuş her kadında gebelıge engel deıl dedı 1 yıldır korunmadım hiç ama olmadı bu sefer 2 aydır adet olmadım ve 20 gundur göğüslerım ınanılmaz acıyor ve sıstı 2 gundurde damarlar cıktı göğüslerımde baktığım zaman yesıl yesıl görüyorum sızce bu hamılelık belırtısı olabılırmı ben adet olucam zamnda goğus acısı cekıyordum ama bukadar net damarların gorundunu gormemeıstım
Test yapıp baksana, kafan rahat etsin..
Bende aynı testi yumurtlama testiyle aldım.
Benimde 2 şubat bat. Bende test yaotım dün ve negatifi gördüm ve bende salı gününe randevu aldım.
2 hesap açıp aynı şeyleri yazmış olabilir miyim diye şüphelenmedim değil :)))))
hayal kırıklılığından korkuyorum yadaha önceden yaptıklarım gıbı boş çıkmasından korkuyorum hafta sonuna kadar beklıcem b-ve sonra yapıcam göğüslerım dışında başka bır belırtıde yokkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?