valla aynen öyle benimde aynı şekilde...ama netten baktımda baya olumsuz şeyler var bu test hak.inşallah bizede yalan söylüyordur test bu ay çok ümitliydim...birde yumurtlama gününümüzde aynıysa kesin biz kardeşiz:)
anaaa bendende kahverengi akıntı geldi hala adet olmadım benimde gögüslerim şişti ama hassaslık yok bence seninkiler ama resmen hamlelik belirtisi tatlım bir kan testi yaptırsan iyi olacak
Belki de
Döngün nedir?
canım yerleşmeyse negatif olmamalıydı.hevesini kırmak istemem ama.garanti olsun diye bence doktora git
Kizlar ben forumda okumuştum. Henuz hamilelik testinin cvp vermediği donemlerde ovulasyon testiyle hamile oldugunu ogrenenler varmis. T çizgisinin daha koyu olmasi gerekiyormus. Normalde regle 2 gun kala o cizgi silik olur ya da hic olmaz. Denedim kan kırmızısı. Sizlere de fikir olsun diye yaziyorum. Ne kadar dogru bilemem tabi
2 aydır regl olmamandan dolayı söyledim. Haftasonuna kadar regli için mi bekleyeceksin?
27 görünümlü 26:)satım 7 ocak canım...18-19 ocak çift çizgi gördüm ovu testinde...:)
evet cunku dedığım gıbı adetlerım duzensızlestı dr ılac verıyordu her gıttımde adet oluyordum ılacla anlamıyorum kıst var dıo zararsız dedı gebelıge engel deıl dedı ama adetlerım duzensız ıste göğüs acısını ben adet olucam zamanda cekıyordum ama bukadar uzun hıç cekmemıstım 1 hafta önceden başlardı acımaya 20 gundur acıyo bakalım hafta sonuna kadar hastalanmassam test yapıcam yada pazartesı kan verıcem
hmmmm bak burdan tutmadı. benim 28 hep düzenlidir.
sat 5 ocak.
SAT ve BAT kardeşliğin benle canım:)
Anladım canım, hayırlısı olsun hakkında. Umarım hamilesindir..
Evet canım her daim takipçinim, sen de benim ister istemez.. :)))
Kızlaaaarr çıktım dojtordan yumurtalıklarım gayet sağlıklıymış ve kanamam regliye dönmüş öyle dedi doktr.beklemenize gerek yok klomen başlayalım yine dedi.cumrtesi başlıcam klomen e
Hoşbuldum cnm ..insanda heves kalmıyor ya..
Geçmiş olsun canım. Hep birlikte yola devam o zaman...
Ewt durmak yok yola devam şekerim :-D. :-D
5+5 te vaginal mi baktı cnm karından mı?
evet bncede sen o dr u degiştir dış gebelik oyle emin olmadan pat diye solenebilcek bişey mi sanki hay allahımm yaa
Vajinal bakmıştı cnm .. bu önümüzde ki hafta başka bir doktora gidicem bakalım hayırlı haberler alırım inşallah artık doktora gitmeye korkuyorum :)
o çocuğu yapıcaz arkadaşşş :)))) Allahın izniyle tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?