Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

anaaa bendende kahverengi akıntı geldi hala adet olmadım benimde gögüslerim şişti ama hassaslık yok bence seninkiler ama resmen hamlelik belirtisi tatlım bir kan testi yaptırsan iyi olacak

inş. canım çok istiyorum 1 buçuk sene önce düşük yaptım o yüzden erteledik 1 2 aydır deniyoruz ama bakalım hayırlısı

Bende ov. testini aldığımda (cuma günü) merakımdan test yapmıştım. 2. çizgi silik çıkmıştı.
Testin açıklamasını okuduğumda negatif diyodu, bende yumurtlama dönemini geçtiğim için test doğru demiştim :)
batta bişley gelmezse bende bakıyım bari

2 aydır regl olmamandan dolayı söyledim. Haftasonuna kadar regli için mi bekleyeceksin?

evet cunku dedığım gıbı adetlerım duzensızlestı dr ılac verıyordu her gıttımde adet oluyordum ılacla anlamıyorum kıst var dıo zararsız dedı gebelıge engel deıl dedı ama adetlerım duzensız ıste göğüs acısını ben adet olucam zamanda cekıyordum ama bukadar uzun hıç cekmemıstım 1 hafta önceden başlardı acımaya 20 gundur acıyo bakalım hafta sonuna kadar hastalanmassam test yapıcam yada pazartesı kan verıcem

Anladım canım, hayırlısı olsun hakkında. Umarım hamilesindir..

Kızlaaaarr çıktım dojtordan yumurtalıklarım gayet sağlıklıymış ve kanamam regliye dönmüş öyle dedi doktr.beklemenize gerek yok klomen başlayalım yine dedi.cumrtesi başlıcam klomen e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…