Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ayy hadi inşallah cnm ya:) sen kaç günde bir regl oluyosun?

neyi oluyor arkadaşının

senin bünyen böyle demek ki canım erken başlıyor sende olabilir. kusacak kadar mı bulanıyor? derecesi nasıl? kusuyo musun sabah mide özsuyunu. sabahtan akşama her zaman mı bulanıyor

Son düzenleme:
neyi oluyor arkadaşının

senin bünyen böyle demek ki canım erken başlıyor sende olabilir. kusacak kadar mısın derecesi nasıl kusuyo musun sabah mide özsuyunu. sabahtan kşama her zaman mı bulanıyor

wallaa sabahtan aksama kadar kusuyodu hatta hastaneye yatırdılar kilo kaybettiği için serumla faln beslediler

ayy hadi inşallah cnm ya:) sen kaç günde bir regl oluyosun?

Benım hiç şaşmadı bu yaşıma kadar canım 28 gunde bir .. bu ay 5, gunumde başlatı doktor klomene gunde iki tane içtim 5 gun sonra gittin yumurta oluşmuştu ayın 16 sında catlama iğnesi verdi 36 saat sonra ilişki dedi ama biz yaramazlık yaptık 16 sının geceside calışmaya başladık ..bu yaşıma kadar hiç boyle bat a 3-4 gun kala agrım olmazdı hayırlara vesiledir İnşallah ..

Senın adet düzenin nasıl canım

Gecen hamileligimde beni bitiren balikti. Sus baligi ya da oyuncak balik maksadinda soylenmis balik bile beni olduruyordu

bende hiç balık yiyememiştim bir elin parmaklarını geçmememiştir tiksindim. bir de köfte kokusuna içindeki soğan sarımsak kokusu onu daha berbat yapıyor.

kız bebekte böyle oluyor sanki

hahaha alemsin yaa :) walla sende ki de ne sabırmıs arkadas nerdeyse 3 ay dolduktan sonra öğrenicem gebeliği:))

:)) az kaldı sabredin :)

çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra eger hamile diilsen kanama baslar diye biliyorum hadi hayırlısıı inşallahh gelmicek bu sefer kırmızılarr:))

walla bnm de 28 gün cnm hiç şaşmazz eger şaşarsa kesin hamileyimdir zaten test yapmama gerek kalmaz:)

ben sonucu biliyorum da senin agzından duymak daha keyifli olcakk:)

offfffffffff canımya İnşallah İnşallah gelmezler Bu bekleyiş benı öldürücek yatım uyuyum zaman gecsin diyorum ..4 senedir bu anı bekliyorum ((((((

balım İnşallah senın bu bekleyişin hayırlı ve sağlıklı bir evlat kucaklamanla son bulsun Rabbim yaşadıgın uzuntuleri bunun sevinciyle ortadan kaldırsın İnşallah ..öpüyorum Allah (c.c) hu ya emanetsin

Rab'im benım gibi bebek hasreti ceken tüm kadınlara annelik duygusunu nasip etsin eşleriyle bebeklerinı buyutmeyi nasip etsin İnşallahhhhh...

aminn cnm benimmm:)

canım ben hastayım şu yarın y ada cumatesi abdest alacam inşALALHH..ŞUBAT SON haftayı bekliyorum ben..şubat sonu doğu günüm mutlu haBer alırım o zamana inşALALHH..

hamişler ya da hamiş adayları hiç rüya gördünüz mü görüyor musunuz
VALAL CANIM BEN Bİ kere oğlu olmuş onu emziriyordum sabah kalktığımda oy ne kadar güzeldi diyordum..sonra test yapmışım çft çizgiyi görmüştüm sabahına yaptım ama gerçekte görememiştim.. bilinnçaltımın oyunu imiş ..

slam canım ben bu ay kullanmıştım gitti den aldım gebelik testi ve ovulason ytesti birlikte.. meraktan adet bitimimnden sonra hemen yapmaya başlamıştım tek çizgi çıktıkça üzülüyordum 13. gün ve 14. gün net çift çizgi çıkmıştı ama bu ay işe yaramadı elimde var daha bu ay da kullanacam ama tabi 11. gün yapmaya başlayacam..
senin için olumlu olur inşALALH...

selam kizlar tv8 de bebek sahibi olmakla ilgili konu var acin isterseniz

selaaaaaammmmm napıyonuz nasılsınız

SELAM CANIM BENDE ŞİMDİ AÇTIM AMA KAÇIRMIŞIM ..yemek fazlı filan bittikten sonra geldim ben çook şükğr iyiyim örgü örüyorum bir yanda da bitiremde resim ekleyecemm.sen nasılsın neler yapıyosun..

benim ilk günden beri sürekli silik çıkıyor canım senin nasıl oldu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…