Canım bu testlerden hiç kullanmadım ama sen kullanırsan inşallah faydasını gorursun .. Hayırlı evlatlar kucaklaman dilegiyle .. Yakında bir hastane varsa doktor takibinde yumurtanı takip etsen daha iyi olmazmı canım ssk varsa tabi yoksa senın dediğin daha hesaplı bir takip olabilir..
;Merhaba Canım benımde Sat : ocak 4 son gunum bugunde olmazsam Rab'im bana acıdı ve dualarımı kabul etti diycem İnşallah .. Beyaz akıntım var ve 4 gundur adet olucakmış gibi sansım hatta ha oldum galiba deyip kontrol bile yapıyorum 3 gun önce idrar testi yapmıştım cıkmamıştı ama .... İnşallah bebegin sana tutunmuştur canım hayırlı mujdeli haberini almak dileğiyle ...
benim yakın bi arkadasım et,tavuk,balık,sogan,sarımsak,süt,peynir,yogurt... daha sayamadıgım bi sürü sey bunların hiçbirini 3 ay boyunca yiyemedi hatta suanda son ayında hala et,tavuk,balık agzına sürmüyor
Benim asermelerim bu zamanlarda oluyor. Bulantidan dolayi eksili tuzlu seyler istiyor canim. 16 haftadan sonra ne bulursam yiyorum
Bu arada gecen hamileligimde esimle arkadas takildik. Bunda da oyle olur sanirim. Zaten midem bulaniyor. Aklima bile gelmiyor
neyi oluyor arkadaşının
senin bünyen böyle demek ki canım erken başlıyor sende olabilir. kusacak kadar mısın derecesi nasıl kusuyo musun sabah mide özsuyunu. sabahtan kşama her zaman mı bulanıyor
ayy hadi inşallah cnm ya:) sen kaç günde bir regl oluyosun?
Gecen hamileligimde beni bitiren balikti. Sus baligi ya da oyuncak balik maksadinda soylenmis balik bile beni olduruyordu
hahaha alemsin yaa :) walla sende ki de ne sabırmıs arkadas nerdeyse 3 ay dolduktan sonra öğrenicem gebeliği:))
Benım hiç şaşmadı bu yaşıma kadar canım 28 gunde bir .. bu ay 5, gunumde başlatı doktor klomene gunde iki tane içtim 5 gun sonra gittin yumurta oluşmuştu ayın 16 sında catlama iğnesi verdi 36 saat sonra ilişki dedi ama biz yaramazlık yaptık 16 sının geceside calışmaya başladık ..bu yaşıma kadar hiç boyle bat a 3-4 gun kala agrım olmazdı hayırlara vesiledir İnşallah ..
Senın adet düzenin nasıl canım
wallaa sabahtan aksama kadar kusuyodu hatta hastaneye yatırdılar kilo kaybettiği için serumla faln beslediler
bende hiç balık yiyememiştim bir elin parmaklarını geçmememiştir tiksindim. bir de köfte kokusuna içindeki soğan sarımsak kokusu onu daha berbat yapıyor.
kız bebekte böyle oluyor sanki
:)) az kaldı sabredin :)
çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra eger hamile diilsen kanama baslar diye biliyorum hadi hayırlısıı inşallahh gelmicek bu sefer kırmızılarr:))
walla bnm de 28 gün cnm hiç şaşmazz eger şaşarsa kesin hamileyimdir zaten test yapmama gerek kalmaz:)
saol canımmm Allah razı olsun ..selam kizlar tv8 de bebek sahibi olmakla ilgili konu var acin isterseniz
ben sonucu biliyorum da senin agzından duymak daha keyifli olcakk:)
offfffffffff canımya İnşallah İnşallah gelmezler Bu bekleyiş benı öldürücek yatım uyuyum zaman gecsin diyorum ..4 senedir bu anı bekliyorum((((((
balım İnşallah senın bu bekleyişin hayırlı ve sağlıklı bir evlat kucaklamanla son bulsun Rabbim yaşadıgın uzuntuleri bunun sevinciyle ortadan kaldırsın İnşallah ..öpüyorum Allah (c.c) hu ya emanetsin
Rab'im benım gibi bebek hasreti ceken tüm kadınlara annelik duygusunu nasip etsin eşleriyle bebeklerinı buyutmeyi nasip etsin İnşallahhhhh...
inşallah hayırlısıyla :) inanamıyorum aslında cidden adet oldum sanmıştım
canım üzülme demicem üzülüyor insan
inş birdahaki ay olur rabbim bekletmez inş canım kimseyi
yerimde olsaydınız 1000 kere yapmıştınız biliyorum :) gelmedi amcamlar halamlar :))
eşim bugün test alıyor 1000 kez tembihledim. şuan işteyim. geçen sefer de o almıştı :) ona aldırması çok zewkli :)) ne komiktir keşke görebilseydim :) ne şekle şemale giriyor nasıl istiyor acaba :))
evet ben bekleyemezdim yapardımm..hadi bkalım hayrlı haberlerini bekliyoruz..
hayırlısı inşallah güzel haberlerle gel :) çok heyecan verici.
nerisona sen ne zaman doktor kontrolüne randevu aldın? bir daha kan testi verecek misin? ne zaman?
okulum sen ne yaptın ?
first ya sen??
artık batlarınızı göremiyorum yaşlarınızı falan da. bence kötü bu oldu bu iş. şu yeni düzenlemeye ne zaman geçiyoruz?
VALAL CANIM BEN Bİ kere oğlu olmuş onu emziriyordum sabah kalktığımda oy ne kadar güzeldi diyordum..sonra test yapmışım çft çizgiyi görmüştüm sabahına yaptım ama gerçekte görememiştim.. bilinnçaltımın oyunu imiş ..hamişler ya da hamiş adayları hiç rüya gördünüz mü görüyor musunuz
eşimle son olarak karar verdik ovulasyon testine başlıcaz ona sormadan almayım dedim ama hep unutuyodum sölmeyi acıklaması yaptım al sana ozaman dedi ne duruyosun o zannediyomuski benim yumurtlamam önemli dğil her zaman hamile kalabilirim sanıyomus öle değil işte böle oluyo diyince ozaman durdugun kabahat dedi şimdi size bişey sorucam bu ovulasyın testlerin sayılı olanı varmı yoksa hepsi böle çizgilimi
selam kizlar tv8 de bebek sahibi olmakla ilgili konu var acin isterseniz
selaaaaaammmmm napıyonuz nasılsınız
bede bu ay kullanmıştım canım ..
ALALH ım sabır versin canım benim çook üzüldüüm..ALLAH yar ve yardımcınız olsun RABBİM bu gününü unuttursun mutlulukla bir bebek sahibi olduğunu öğren sonra sağ salim kucağına al ALLAH ım nasip etsin canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?