Evet cnm 11 gündür kullanıyorum
benim ilk günden beri sürekli silik çıkıyor canım senin nasıl oldu ...
16:00 dediler ama ben saat 13:00 başlarım aramaya..:26:
Noldu sonucun çıkmadı mııı...mutlu hberini bekliyrum
Kızlarrrr nasılsınız misafirlerim var giremedimmmm varmı hamişşş
rüyasında hamile oldunu görenler sayılırmı dadlım
Kızlarrrr nasılsınız misafirlerim var giremedimmmm varmı hamişşş
hoşgeldin canım benim kolay gelsin diyeyim..benim billdiğim berre arkadaşımız kan verdi öğleden sonra çıkacaktı haber yok daha..tarçın da test alıp yapacaktı hayırlı haberler bekliyoruz..
evet sonucum 15,29 çıktı doktor çok yeni daha biraz bekle haftaya tekrarlıyalım dedi..::26:
test yaptim kizlar..
negativ..
ben meraımdan dolayı adet bitiminde başladım her gün aynı saatte ve 4 saat öncesinden sıv alımını bırakaraktan yaptım..ilk başlar hiç çizgi çıkmadı tabii..sonra 9 ya da 10. gün silik çıkmaya başladı ama çook çok silikti.13. gün ve 14. gün hemen netleşmişti..ama bu ay işe yaramadı şimdi adetim bitsin 11. günden başlayıp yapacam..
Ayyy tebrik ederm ya. Rabbim kucağna aldğın günlerde göstersin
Berre canım tebrik ederim sağlıkla al kucağına ne kadar silikti testin
Allah razı olsun kızlar.darısı isteyen herkesin başına inşallah..inşallah artar değerlerim..
çook silik canım hayalet gibi
Sayılır tatlımmmm nasılsın
iyiyim tatlım çalışıyorum işte nasıl olsun rüyamda ikiz bebeklere hamileydim biri kızdı biri erkek birde kendime sandivic yapmıstım yiyodum böle yiyom ama sandivicim hiç eksilmiyo kocam göbegimi seviyodu sonra bir kalktım rüya üzüldüm ama bide beyaz elbise giyiştim saclarım acıktı cok güzel di rüyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?