Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

benim ilk günden beri sürekli silik çıkıyor canım senin nasıl oldu ...

ben meraımdan dolayı adet bitiminde başladım her gün aynı saatte ve 4 saat öncesinden sıv alımını bırakaraktan yaptım..ilk başlar hiç çizgi çıkmadı tabii..sonra 9 ya da 10. gün silik çıkmaya başladı ama çook çok silikti.13. gün ve 14. gün hemen netleşmişti..ama bu ay işe yaramadı şimdi adetim bitsin 11. günden başlayıp yapacam..

Kızlarrrr nasılsınız misafirlerim var giremedimmmm varmı hamişşş

hoşgeldin canım benim kolay gelsin diyeyim..benim billdiğim berre arkadaşımız kan verdi öğleden sonra çıkacaktı haber yok daha..tarçın da test alıp yapacaktı hayırlı haberler bekliyoruz..

hoşgeldin canım benim kolay gelsin diyeyim..benim billdiğim berre arkadaşımız kan verdi öğleden sonra çıkacaktı haber yok daha..tarçın da test alıp yapacaktı hayırlı haberler bekliyoruz..

Hadi hayırlısı olsun berrenin testi silik mi çıkmıştı tarçın bence zaten hamile benceeee inşallah yaniii

test yaptim kizlar..

negativ..

Canım batdaşım sakın üzülme, ben de salı günü dayanamadım test yaptım negatif çıktı ama olsun, hayırlısı değilmiş demekki...
Benim de tam verimli zamanımda eşim grip oldu H3N2 mi ne yanına bile yaklaşamadım, zavallımın her gece ateşi çıktı
Önümüzdeki ay yine deneriz :)
Aslında şükretmemiz lazım, sağlık anlamında hiç bir problemimiz yok, demek ki daha zamanı değil.
Allah biliyor en doğru zamanı ve mutlaka bize sağlıklı, hayırlı evlatlar verecek.
Unutma hiçbir içten dua karşılıksız kalmaz :)
Sen beslenmene dikkat et, folik asit almayı ihmal etme, yapabiliyorsan keçiboynuzu kürü yap (benimki hayatta içmez :)), moralini yüksek tut, müjdeli haberler çoooook yakında :)

anladım canım hayırlısı olsun en azından kaçırmamışsın yumurtlama gününü .. bakalım bende ilk defa deniyorum hayırlısı olsun hakkımızda ...

kızlaaaarrrr acil yardımm ben günlük ped kullanıyorum biraz önce wc ye gittim pedimde su gibi ıslaklık var akıntı hariç ve neon yeşili gibi yeşil bir sıvı vardı silik ama yeşil yani sasırdım bileniniz var mı kasıklarım çok agrıo acaba üşütmemmi

Allah razı olsun kızlar.darısı isteyen herkesin başına inşallah..inşallah artar değerlerim..
çook silik canım hayalet gibi

Bende aynen öyle gördüm ama ışıkta yer çizgisi die tahmin ettim ama hafif pembe gibiydi de ama ben hala ihtimal vermiyorum daha öncede aynı şey oldu gittim kan testi yaptın negatifi aldıım

Sayılır tatlımmmm nasılsın

iyiyim tatlım çalışıyorum işte nasıl olsun rüyamda ikiz bebeklere hamileydim biri kızdı biri erkek birde kendime sandivic yapmıstım yiyodum böle yiyom ama sandivicim hiç eksilmiyo kocam göbegimi seviyodu sonra bir kalktım rüya üzüldüm ama bide beyaz elbise giyiştim saclarım acıktı cok güzel di rüyam

rüya ne kadar güzelmiş Allahım gercegini de nasip etsin ablam beni beyaz elbise içinde hamile görmüştü :) üç gün sonra hamile olduğumu öğrendik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…