Yarın gitmeyi düşünüyorum sağlık ocağına inşallah bu sefer yanılmam ya
nerisona kızınla kendi burcunun uyumuna bakmıştın ya
şimdikiyle de baktın mı boğa terazi nasılmış?
ya bi de bana bakıver başak terazi nasıl oluyor?
walla canım benim doktorum bana regliden itibaren 12-14-16-18. günler ilişkiye girin demişti ben onun dediğini uyguladıgım an hamile kalmıstım ama yumurtalama günümün 1 gün öncesi ve 1 gün sonrası seklinde denk gelmişti tarih...bu ay onun dediğini yapmadım tam yumurtalama tarihinde ve onun 2 gün öncesi 2 gün sonrası seklinde denk geldi:) ama hiç hamile gibi diilim heran hastalanabilirim:)
a.s canım..bazı doktorlar gün aşırı tavsiye ediyor sperm kalitesi açısından ama benim doktorum çatlamadan 1 gün önce ve sonrasında 4 gün hergün olsun diyor
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah denk gelir :18:
geç döllenmiş sanırım dedi..çok yeni daha bekleyelim haftaya yaptır dedi progestan verdi eğer kanaman olursa gel dedi..çok yeni bi gebelik dedi..:26:
hadi hayırlısı canım. umutluyum
ben ortadayım canım korkuyorum bişey olacak diyeiçimden bi sesde tamam bu sefer diyor
hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin,kötü düşünme iyi düşün iyi şeyler olsun. Allah bizlere de nasip etsin
walla canım benim doktorum bana regliden itibaren 12-14-16-18. günler ilişkiye girin demişti ben onun dediğini uyguladıgım an hamile kalmıstım ama yumurtalama günümün 1 gün öncesi ve 1 gün sonrası seklinde denk gelmişti tarih...bu ay onun dediğini yapmadım tam yumurtalama tarihinde ve onun 2 gün öncesi 2 gün sonrası seklinde denk geldi:) ama hiç hamile gibi diilim heran hastalanabilirim:)
hastaneye gittim tahlil yaptırdımm suan sonuc elimde maleseff ....( adet tarihimden normalde hic gecmes gectii sag kasımdaa agrılar bulantılar hepsii psikolojikmiş demekk kendimi cok kötü hissediorummm
hadi yaa cok üzüldüm cnmama sen üzülmemeye calıs bak bnde bekliyorum kanamayı önümüzdeki ay hepbirlikte yine devam ederiz calısmalaraa
ben ortadayım canım korkuyorum bişey olacak diyeiçimden bi sesde tamam bu sefer diyor
en zoruu esime solemesi olduu ben yokk die yeminler ediorumm o kadar ümitliydiki inanamadı( senn insaallah hamilesindir kötüye cagırmaa ii seyler düsünn
kızlar testimi yüklücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?