Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

nerisona kızınla kendi burcunun uyumuna bakmıştın ya

şimdikiyle de baktın mı boğa terazi nasılmış?

ya bi de bana bakıver başak terazi nasıl oluyor?

offf stres yapmamak elde değil ya sersem oluyoruz resmen,hayırlısı hakkımız da artık ne diyelim. benim de adet dönemim 15 şubat bakalım ne olacak:44:

hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin,kötü düşünme iyi düşün iyi şeyler olsun. Allah bizlere de nasip etsin

yinede insan düşünmeden edemiyor..aminnnnn canım inşallah inşallahh

hastaneye gittim tahlil yaptırdımm suan sonuc elimde maleseff .... ( adet tarihimden normalde hic gecmes gectii sag kasımdaa agrılar bulantılar hepsii psikolojikmiş demekk kendimi cok kötü hissediorummm

hastaneye gittim tahlil yaptırdımm suan sonuc elimde maleseff .... ( adet tarihimden normalde hic gecmes gectii sag kasımdaa agrılar bulantılar hepsii psikolojikmiş demekk kendimi cok kötü hissediorummm

hadi yaa cok üzüldüm cnm ama sen üzülmemeye calıs bak bnde bekliyorum kanamayı önümüzdeki ay hepbirlikte yine devam ederiz calısmalaraa

hadi yaa cok üzüldüm cnm ama sen üzülmemeye calıs bak bnde bekliyorum kanamayı önümüzdeki ay hepbirlikte yine devam ederiz calısmalaraa

en zoruu esime solemesi olduu ben yokk die yeminler ediorumm o kadar ümitliydiki inanamadı( senn insaallah hamilesindir kötüye cagırmaa ii seyler düsünn

ıncır ve havuç kürü uyguluyorum
sabah aksam bal çörek otu tarçın kürüde bırde yakı ile hamıle kalan arkadaşım var belkıde tesadüftü ama işi şansa bırakmak ıstemedım 2 haftadır yakı ıle geziyorum sabahları yataktan çıkmadan ateş tablomu oluşturuyorum

2 ay klomen tedavısı gordum bu ay sadece doğal kürlerle gıdıyorum gecen ay 4 cm lık yumurtam 2.5 cm kıste dondu ama adette attım onu son ocak adetım 19 geldı 20 bıttı 2 gundur sadece

2 gundur beyaz sümüksü yapışkan akıntım vardı
bugun yumurtlamışım ovul testım kopkoyu ıkı cızgı cıktı yetmedı dıgıtal clearblue gülen yuz testı yaptım oda güldü...Bide Rabbım Gülse yüzümeeeee ALLAHIM ISTEYEN HERKESEEE

en zoruu esime solemesi olduu ben yokk die yeminler ediorumm o kadar ümitliydiki inanamadı( senn insaallah hamilesindir kötüye cagırmaa ii seyler düsünn

ayy evt yaa bnm de eşim sorup duruyo yazık yok zannetmiyorum bu ay falan diyorum üzülüyo galiba

ilk 5 dk da 2. çizgi bu kadar net değildi son durumu bu

daha once bu kadar elirgin olmayan çizgide negative di şimdi kana cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…