Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ortada ki bulanıklaşma neden oldu onu anlamadım ama 2. çizgi yerinde o fazladan ikiz mi yoksa :)

canım bu testin markası ne ? t çizgisi cok ortada gibi, bi de neden dağınık ki? suya falan mı değdi?

2. çizgi yerinde var aslında dikkat et canım görürsün belki dün gecede çooook silik gördüm önemsemedim bu Sabah yaptığım neden bulanık su olabilir

2. çizgi yerinde var aslında dikkat et canım görürsün belki dün gecede çooook silik gördüm önemsemedim bu Sabah yaptığım neden bulanık su olabilir

canım gördüm sanki ama madem testin varmış, bi daha bakalım. bata kaç var?

:)) hemde tam hayalett büyüteçle flan bakmak lazım cnm...3 gün var daha ki bnm 1 gün öncesinde bile negatif sonuc verir zaten

yarın sabah tekrar yap elinde varsa benimkide bunun gibi işte belli belirsiz..15,29 çıktı

aman yok yapmam bidaa beklerim paşa paşa 2 subatı:) bgun tarcın cok kanıma girdi de ondan yaptım hehehe

iyi yapmış..ya ben kendime sabırlı diyodum benden sabırlılarıda varmış
bende dayanamıyorum nedense bu sefer dok haftaya perşembe yap dedi ben hergün idrar pazartesi kan perşembe tekrar kan yapıcam çünkü çok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…