benim testimin aynısı bata 3 gün kala bu şekildeydi 17 çıkmıştı değerim :)) şuan 6+5 hamileyim
iyi yapmış..ya ben kendime sabırlı diyodum benden sabırlılarıda varmış
bende dayanamıyorum nedense bu sefer dok haftaya perşembe yap dedi ben hergün idrar pazartesi kan perşembe tekrar kan yapıcamçünkü çok heycanlıyım
amaa canım bu bide erken gebelik testi o yüzden cok da umutlandırmayayım ben kendimi :)
biliyorum benimki de erken gebelik testiydi aynı markabata 5 gün kala kan tahlili yaptırmıştım 1.20 çıktı değer.. 3 gün kala internetten aldığım bu testi yaptım böyle hayalet çizgi çıktı aynı gün hemen yine kana gittim işte hamileydim bak ekliyorum o yaptığım testi
yok cnm seninki yine belliymişş bnmkine bakk casper gibi:)
bilmem ki seninki daha çok belli gibi geldi benimkinden :26: elinde varsa sabah ilk idrarla yap bence
hamilesin canımmmmm
ayy yok yokk gaza gelmicemm artıkk :)) elimde yok, zaten olsa kesin yapardım... artık bi kere yaptım ya yol acıldı hergün bi test:)
sende gördünmü cnm hayalet çizgimi:) büyüteçle mi baktın:)
kan tahliline git bari nasıl duruyorsunuz yaben 3 gün kala 17 gibi bir değerle öğrendim hamile olduğumu yetmedi bütün sülalenin haberi oldu yani eşimin tarafı herkese söylemiş benim akrabalar da yeni yeni duydular işte
kan tahliline git bari nasıl duruyorsunuz yaben 3 gün kala 17 gibi bir değerle öğrendim hamile olduğumu yetmedi bütün sülalenin haberi oldu yani eşimin tarafı herkese söylemiş benim akrabalar da yeni yeni duydular işte
yok aynısı bende pazar böyleydi. pazartesi 18 çıktı.
3 gün sonra direkt çıkar , hiç merak etme
kan pıhtılasmasından 2 kere bebek kaybetmiş biri olarak kimseye söylememe kararı alıp burda tüm kk üyeleriyle paylastım test sonucumu:) cok ilginç bişey burası yaa hiç tanımadıgın insanlarla en özel en mutluluk verici anını paylasıyosun:)
aslında doktorum hamile kaldıgını anladıgın an gel iğneye baslıcaz demişti ama BAT gecmeden gel de demedi tabi:) acaba beklesem mi gitsem mi bnde kararsız kaldım şimdi:2:
kan pıhtılasmasından 2 kere bebek kaybetmiş biri olarak kimseye söylememe kararı alıp burda tüm kk üyeleriyle paylastım test sonucumu:) cok ilginç bişey burası yaa hiç tanımadıgın insanlarla en özel en mutluluk verici anını paylasıyosun:)
aslında doktorum hamile kaldıgını anladıgın an gel iğneye baslıcaz demişti ama BAT gecmeden gel de demedi tabi:) acaba beklesem mi gitsem mi bnde kararsız kaldım şimdi:2:
:26: çok üzüldüm geçmiş olsun canım. bence öyle özel bir durumun varsa yarın doktoruna git danış derim :26: sonuçta çizgi çıktı görüyoruz.. hani normal olsan batı bekle derdim de.. bi önlem varsa alınması gereken alsınlar
hamile kaldığın an demiş, bat mat dememiş
sen hemen git canım
inşallah sağlıkla alırsın bebeğini
bari kocacım gelsin de sanki ilk onla paylasıyomus gibi yapayım:) artık konusup karar veririz bakarsınız yarın giderim doktora,hamile kalabilcek miyim den cok bebegim yasayacakmı diye düşünüyodum hep BAT ı beklerken... kısmet bakalım önümüzdeki günler bni neler bekliyor olacak....
hakkında hayırlısı olsun :))) ben de ilk burdaki arkadaşlarla paylaşmıştım ama eşim zaten biliyor buralarda takıldığımı arkadaşlarına söylemişsindir sen şimdi hemen demişti banaooo ilk onların haberi oldu dedim
Günaydın canum.gögüslerle ilgili belirtini bilemem ama o bahsettiğin ağrı bende olmuştu.normalde adet olduğum gün ağrırdı ama hamile kaldığım ay 1 hafta öncesinden başlamıştı o dedğin ağrı
az kalmış 6 şubata inş. hamilesindir benimde bat 5 şubat birgün öncesine kadar şiddetli kasık ağrılarım vardı bacağıma vuruyordu dün itibariyle ağrılarım geçti,bende ilk defa böyle bir ağrı hissettim...inş. hamileyizdir.
inşALLAH hamilesindir canım.. hamilelikte o belrtiler oluyormuş inşALALH seninki öyledir. ama kendii çok kaptırma hamileyim diye bende de hiç adet belirtisi olmazken 2 aydır adetten önce belim karnım ağrıyor sonra adet oluyorum..adet gününü bekle ondan sonra test yap derim..ben 2 aylık tecrübe sonucu konusuyorum bu ay çk ümitlydim açıkçası herşeyi hamileliğe yormuştum hatta erken gebelik testi alıp yaptım çıkmayınca test yanlış dedim ..sounda ben üzüldüm o yüzden hamileyim diye düşüneb,lirisin ama kendini çok inandırma diyorum ..ALLAH ım mutlu haber vermeni nasip etsin diyorum...
günaydın canım benim..AMİN AMİİNN cümilemize bebiş nasip etsin inşALALH...
bat ımız aynı canım bende de aynı şeyler var sol kasığım günlerdir ağrıyo bacağıma da vuruyo. göğüslerim çok şiş damar dikkat etmedim ama. bu bizim ilk ayımız olduğu için benim pek umudum yok acıkcası ama rabbimin işi belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?