Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

:))) ama sen yap artık cnm kan testinde de cıktı zaten takibini yapmıs olursunn ben beklerim ne var zaten umutlu diildim olursa süpriz olacak işte ne güzel:)

amaa canım bu bide erken gebelik testi o yüzden cok da umutlandırmayayım ben kendimi :)

biliyorum benimki de erken gebelik testiydi aynı marka bata 5 gün kala kan tahlili yaptırmıştım 1.20 çıktı değer.. 3 gün kala internetten aldığım bu testi yaptım böyle hayalet çizgi çıktı aynı gün hemen yine kana gittim işte hamileydim bak ekliyorum o yaptığım testi

Eklentiler

• $20140107_112845[1].webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 61

yok cnm seninki yine belliymişş bnmkine bakk casper gibi:)

ayy yok yokk gaza gelmicemm artıkk :)) elimde yok, zaten olsa kesin yapardım... artık bi kere yaptım ya yol acıldı hergün bi test:)

kan tahliline git bari nasıl duruyorsunuz ya ben 3 gün kala 17 gibi bir değerle öğrendim hamile olduğumu yetmedi bütün sülalenin haberi oldu yani eşimin tarafı herkese söylemiş benim akrabalar da yeni yeni duydular işte

kan pıhtılasmasından 2 kere bebek kaybetmiş biri olarak kimseye söylememe kararı alıp burda tüm kk üyeleriyle paylastım test sonucumu:) cok ilginç bişey burası yaa hiç tanımadıgın insanlarla en özel en mutluluk verici anını paylasıyosun:)

aslında doktorum hamile kaldıgını anladıgın an gel iğneye baslıcaz demişti ama BAT gecmeden gel de demedi tabi:) acaba beklesem mi gitsem mi bnde kararsız kaldım şimdi:2:

canım sen keseyi gördün, kalbi bekliyorsun değil mi?
ben de çevreme söyledim, hiçbişe görmeden:26:

:26: çok üzüldüm geçmiş olsun canım. bence öyle özel bir durumun varsa yarın doktoruna git danış derim :26: sonuçta çizgi çıktı görüyoruz.. hani normal olsan batı bekle derdim de.. bi önlem varsa alınması gereken alsınlar

hamile kaldığın an demiş, bat mat dememiş
sen hemen git canım
inşallah sağlıkla alırsın bebeğini

bari kocacım gelsin de sanki ilk onla paylasıyomus gibi yapayım:) artık konusup karar veririz bakarsınız yarın giderim doktora,hamile kalabilcek miyim den cok bebegim yasayacakmı diye düşünüyodum hep BAT ı beklerken... kısmet bakalım önümüzdeki günler bni neler bekliyor olacak....

hamile kaldığın an demiş, bat mat dememiş
sen hemen git canım
inşallah sağlıkla alırsın bebeğini

adam BAT tan 3 gün önce test yapacak kadar cıldırmıs oldugumu düşünememiştir cok aklı basında duruyorum karsısında:) sakin ol stres yapma diyo bana sürekli sanki dinliyomus gibi yapıyorum amaa oooo bi kulagımdan giriyo digerinden cıkıyo:) neyse bakarsınız yarın gider test yaptırırm sonuca göre giderim doktoruma

hakkında hayırlısı olsun :))) ben de ilk burdaki arkadaşlarla paylaşmıştım ama eşim zaten biliyor buralarda takıldığımı arkadaşlarına söylemişsindir sen şimdi hemen demişti bana ooo ilk onların haberi oldu dedim

ayy kıyamamm kıskanırr benim kocamm simdii sizi:)

Dilekleriniz ve cevaplarınız için cok tesekkur ederim ama ben çok Umutlandirdim kendimi ya üzülmekten korkuyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…