ayy kıyamamm kıskanırr benim kocamm simdii sizi:)
:26: sen söyleme o zaman ilk sana söyledim de
yok çay bile içmedim ben ilk kez bu kadar net görüyorum evde epey stoğum olduğu için ama çokta kaptırmıcam yoksa da nasip değilmşş
yavrum halaa biriktiriyomusunn yaaa:)
kuzummm topic boşalınca ateş topiğine yükledim testi 2. de ekledim
valla onlar kesin hamilesin dediler
ve senin kide pozitif kuzum ay ikimiz birden mi hamileyiz valla bayılıcam
Eki Görüntüle 956445 Eki Görüntüle 956446
biri Sabah idrarı biri fazla birikmemiş idrarla yarın kan vericem olumsuz sa eşimi üzmek istemem
hadi bakalım hayırlısı cnm yarın kan verdiginde deger düşük cıkabilir panik yapma cnku daha cok yenii biliyosun daha BAT bile gecmedi cnm
Canım pozitif mi diyosun sende cutehart var benim bilgili şirinim ateş topiğinde oda 20 bile anca dedi çok yeni dedi daha 3 gün var canım
sağ taraftakinde net görünüyo cnm bakma onun dagıldıgınaa:)
bundan önceki lekelenmee dee yerlesmeydii işte dedikk sana:))
Ama diğerinde de var hemen belirdi ama fotoda çıkmadı ama ben halaaa ümitlenmemekteyim
tamam cok kaptırma kendini ama cok büyük ihtimalle hamilesin :) bi kan ver de sen yarın ondan sonra emin olursunn:)
Yook kaptırmıcam eşime bile söylemicem yarın sabah erkenden sağlık ocağına gidicem sen ne zaman vericen kan inşallah hamişizdir canım ya
Yook kaptırmıcam eşime bile söylemicem yarın sabah erkenden sağlık ocağına gidicem sen ne zaman vericen kan inşallah hamişizdir canım ya
sağlık ocagı demişken hemen sorayım baglı oldugunuz saglık ocagına mı gidiyosunuz yoksa herhangi birine mi cnm?
Canım senin testin erken gebelik testi sanırım benim normal test bence senin ki pozitif evet bağlı olduğum sağlık ocağı
:)) zaten normal gebelik testi yapsaydım direk negatifi yapıstırırdı yüzüme :)) normal gebelik testlerinin hayatta bu kadar erken pozitif verdigini görmedim bnde:)
Bende de ilk defa bu kadar belirgin çıktı erken test hiç yapmadım canım
Tarçın nerde yaaaa oda bi gelseydi
yaa sormaa bni gaza getirdi getirdi gitti:) o da bu aksam test alıp yarın sabah yapacaktı halaa sabahı bekliyoo kız ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?