Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kuzummm topic boşalınca ateş topiğine yükledim testi 2. de ekledim
valla onlar kesin hamilesin dediler

ve senin kide pozitif kuzum ay ikimiz birden mi hamileyiz valla bayılıcam

ayy hadii gözünaydınn tatlımm:)) yanii bnm içinde gözümaydın ama ben daha cok emin diilim cok hayalet gibi bnmki:))

hadi bakalım hayırlısı cnm yarın kan verdiginde deger düşük cıkabilir panik yapma cnku daha cok yenii biliyosun daha BAT bile gecmedi cnm

Canım pozitif mi diyosun sende cutehart var benim bilgili şirinim ateş topiğinde oda 20 bile anca dedi çok yeni dedi daha 3 gün var canım

Canım pozitif mi diyosun sende cutehart var benim bilgili şirinim ateş topiğinde oda 20 bile anca dedi çok yeni dedi daha 3 gün var canım

sağ taraftakinde net görünüyo cnm bakma onun dagıldıgınaa:)

bundan önceki lekelenmee dee yerlesmeydii işte dedikk sana:))

tamam cok kaptırma kendini ama cok büyük ihtimalle hamilesin :) bi kan ver de sen yarın ondan sonra emin olursunn:)

Yook kaptırmıcam eşime bile söylemicem yarın sabah erkenden sağlık ocağına gidicem sen ne zaman vericen kan inşallah hamişizdir canım ya

Yook kaptırmıcam eşime bile söylemicem yarın sabah erkenden sağlık ocağına gidicem sen ne zaman vericen kan inşallah hamişizdir canım ya

ben bilmiyorum cnm yaa cıkan sonuc bana göre her ne kadar hayalet gibi görünsede cok olumlu diil aslında ama bi yandan da pıhtılasma sorunum var diye erkenden öğrenmem gerekiyorbakarsın yarın bnde giderim doktora:)

sağlık ocagı demişken hemen sorayım baglı oldugunuz saglık ocagına mı gidiyosunuz yoksa herhangi birine mi cnm?

sağlık ocagı demişken hemen sorayım baglı oldugunuz saglık ocagına mı gidiyosunuz yoksa herhangi birine mi cnm?

Canım senin testin erken gebelik testi sanırım benim normal test bence senin ki pozitif evet bağlı olduğum sağlık ocağı

Canım senin testin erken gebelik testi sanırım benim normal test bence senin ki pozitif evet bağlı olduğum sağlık ocağı

:)) zaten normal gebelik testi yapsaydım direk negatifi yapıstırırdı yüzüme :)) normal gebelik testlerinin hayatta bu kadar erken pozitif verdigini görmedim bnde:)

:)) zaten normal gebelik testi yapsaydım direk negatifi yapıstırırdı yüzüme :)) normal gebelik testlerinin hayatta bu kadar erken pozitif verdigini görmedim bnde:)

Bende de ilk defa bu kadar belirgin çıktı erken test hiç yapmadım canım

Tarçın nerde yaaaa oda bi gelseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…