yaa sormaa bni gaza getirdi getirdi gitti:) o da bu aksam test alıp yarın sabah yapacaktı halaa sabahı bekliyoo kız ya:)
sabahı bekleyecem deme haaaa
kız karnın çıkacak nerdeyseeee
Biz çatladık valla dünen beri 5. Testim
Biz çatladık valla dünen beri 5. Testim
ya hakkaten neden sabahı belkiyor kiiii, zaten gecikmiş, benimki bile pat diye çıkıyor artık. evini basalım benceeee
Canım senin de testin çok silik ti dimi
canım sende allahın izniyle hamilesin. rahat ol
:)) zaten normal gebelik testi yapsaydım direk negatifi yapıstırırdı yüzüme :)) normal gebelik testlerinin hayatta bu kadar erken pozitif verdigini görmedim bnde:)
evet silikti artık değil. normal yani silik olması seninkinin
canım 3 liralık testte ben 6 gun önce gördüm ikisinde de. küçümsemeyinnn. ama bekledikten sonra çıkıyor
benim 3-5 tl lik testlerde hiç çıkmadı smdiye kadar cnm
BAT gününden 1 önce negatif,BAT gününde pozitif oldu hep
zaten bu erken gebelik testini de ilk kez yaptım diğerlerinin negatif olcagını bildigim için kiii bu sonuc bile bana pozitif gibi gelmiyo düşün yani cok silik:)
bende ıstıyorum gecen ay dusuk yaptım kendılıgınde dustu 5 haftalıktı benım ıcınde dua edın ne olurrrtavsıyelerde bulunun vs sızler neler yapıuyorsunuz
bende ıstıyorum gecen ay dusuk yaptım kendılıgınde dustu 5 haftalıktı benım ıcınde dua edın ne olurrrtavsıyelerde bulunun vs sızler neler yapıuyorsunuz
Sana pozitif gelmiyorsa ben direk öleyim canım
amaannn ne ugrasıyoruz ki böyle negatif mi pozitif mi :) sabah gidicez kan vericez ya güzel haber alcaz ya da boyumuzun ölçüsünü:) boşverr smdiden düşünüp düşünüp stres yapmayalım:)
evet silikti artık değil. normal yani silik olması seninkinin
Haklısın canım bırak saat 2 yi nasıl beklicez yada beklicem sonuç en az2 de çıkar
bak bu bata 5 kala :
bu da iki kala:
yani merak etme sonuç cok değişiyor 3 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?