Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

yaa sormaa bni gaza getirdi getirdi gitti:) o da bu aksam test alıp yarın sabah yapacaktı halaa sabahı bekliyoo kız ya:)

ya hakkaten neden sabahı belkiyor kiiii, zaten gecikmiş, benimki bile pat diye çıkıyor artık. evini basalım benceeee

:)) zaten normal gebelik testi yapsaydım direk negatifi yapıstırırdı yüzüme :)) normal gebelik testlerinin hayatta bu kadar erken pozitif verdigini görmedim bnde:)

canım 3 liralık testte ben 6 gun önce gördüm ikisinde de. küçümsemeyinnn. ama bekledikten sonra çıkıyor

bende ıstıyorum gecen ay dusuk yaptım kendılıgınde dustu 5 haftalıktı benım ıcınde dua edın ne olurrr tavsıyelerde bulunun vs sızler neler yapıuyorsunuz

canım 3 liralık testte ben 6 gun önce gördüm ikisinde de. küçümsemeyinnn. ama bekledikten sonra çıkıyor

benim 3-5 tl lik testlerde hiç çıkmadı smdiye kadar cnm
BAT gününden 1 önce negatif,BAT gününde pozitif oldu hep
zaten bu erken gebelik testini de ilk kez yaptım diğerlerinin negatif olcagını bildigim için kiii bu sonuc bile bana pozitif gibi gelmiyo düşün yani cok silik:)

Sana pozitif gelmiyorsa ben direk öleyim canım

bende ıstıyorum gecen ay dusuk yaptım kendılıgınde dustu 5 haftalıktı benım ıcınde dua edın ne olurrr tavsıyelerde bulunun vs sızler neler yapıuyorsunuz

Allah inşallah en hayırlı zamanda sana yeniden evlat sahibi olmayı nasip etsin cnm...korunuyomusun şimdi? yoksa kendiliğinden düştü diye korunmaya gerek yok mu dedi doktor?

Bende aralık 20 de kürtaj oldum canm..ayağını üşütme dikkat et ona...birde benm doktrum korunma vermedi.cmtesi klomene başlıycam

Canım şimdi benim tam belli değil yarın belli olsun hepsini harfiyen anlatır dua da ederim canım sen merak etme ama şuan tam emin değilim

amaannn ne ugrasıyoruz ki böyle negatif mi pozitif mi :) sabah gidicez kan vericez ya güzel haber alcaz ya da boyumuzun ölçüsünü:) boşverr smdiden düşünüp düşünüp stres yapmayalım:)

Haklısın canım bırak saat 2 yi nasıl beklicez yada beklicem sonuç en az2 de çıkar

Haklısın canım bırak saat 2 yi nasıl beklicez yada beklicem sonuç en az2 de çıkar

kafanı biraz baska seylerle mesgul et uzaklas bu dusunceden acaip stres yapıyosun cnm bak bana ben napiyim 2 kere düşük yaptım riskli gruptayım gebeliği erken öğrenmek zorundayım ve 9 ay boyunca iğne kullanmak zorundayım ama sakin kalmaya calısıyorum yine de:) Allah herseyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…