Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Allah inşallah en hayırlı zamanda sana yeniden evlat sahibi olmayı nasip etsin cnm...korunuyomusun şimdi? yoksa kendiliğinden düştü diye korunmaya gerek yok mu dedi doktor?

,nşallah cnm. yok ben korunmuyorum evlılıgımın ılk zamnalarında korundum oda rahıömde perde amelıyatı olmuştum ondan sonra bıraktım . hıc korunmuyourz 1,5 senedır nerdeyse. doktora soramadım bıle ılgılenmedı benle.

Pıhtılaşma demişsin canım benim de sınırdaydı en son allahım ne olur bize hayırlı bi gebelik nasip etsin

Bende aralık 20 de kürtaj oldum canm..ayağını üşütme dikkat et ona...birde benm doktrum korunma vermedi.cmtesi klomene başlıycam

patık corap terlık gıyıyorum cnm dıkat edıyorum ama olmuyo ıste olsada 4 haftalık 5 haftalıkken dusuyo anlamadım gıttı. klomen ne demek? doktor ılgılenmedı benle baska uzman özel bır doktora basvurucam hıckımse bırsey demıyor şöyle yapalım boyle yapalım dıe

Pıhtılaşma demişsin canım benim de sınırdaydı en son allahım ne olur bize hayırlı bi gebelik nasip etsin

evet maalesef 2 gende mutasyon saptandı aspirin kullanıyorum smdi sora da iğne dikkat etmemiz lazım dr a gttiinde sölersin sınırda oldugunu cnm cok önemli

hımm şu rahimde perde olayı önemli bişeymiş galiba cok bi bilgim yok ama...bence ilk olarak kendine güvenebilecegin,bilgili,seni psikolojik olrak rahatlatacak bi dr bulmalısın cnm...sonrasında da ovulasyon testleriyle yumurtlama gününü takip edip o günlerde eşinle yaramazlık yapmalısınızz...

işte amelıyatu oldum basarılıydı ama cocuk olmuyo oluncada dusuyo daha buyeyemeden

Yumurtlamaya yardomcı bi ilaç canm.patalojiye gönderilmedimi nedenini araştrmak için.ankaradaysan benm gittğim prof u şiddetle öneririm.

Kizlar iyi aksamlar...
Teyzem geldi onu gezdiriyorum giremedim hic. Ne var ne yok??
Kutsalask canim bende gordum 2. Cizgiyi Tebriklerrrrr
Tarcindan haber varmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…