bak bu bata 5 kala :
bu da iki kala:
yani merak etme sonuç cok değişiyor 3 günde
Benimkine çok benziyor ilki bide ilk 5. Dk görünüyor ama daha sonra belirginleşiyo dimi canım lavaboqik benim test
Allah inşallah en hayırlı zamanda sana yeniden evlat sahibi olmayı nasip etsin cnm...korunuyomusun şimdi? yoksa kendiliğinden düştü diye korunmaya gerek yok mu dedi doktor?
kafanı biraz baska seylerle mesgul et uzaklas bu dusunceden acaip stres yapıyosun cnm bak bana ben napiyim 2 kere düşük yaptım riskli gruptayım gebeliği erken öğrenmek zorundayım ve 9 ay boyunca iğne kullanmak zorundayım ama sakin kalmaya calısıyorum yine de:) Allah herseyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için inşallahh
walla cnm senin BAT a 5 kala bile bnm 3 kaladan daha net :))
tabi tabi sonra belirginleşiyor. benimki uyduruk test canım
Bende aralık 20 de kürtaj oldum canm..ayağını üşütme dikkat et ona...birde benm doktrum korunma vermedi.cmtesi klomene başlıycam
Pıhtılaşma demişsin canım benim de sınırdaydı en son allahım ne olur bize hayırlı bi gebelik nasip etsin
Benim de canım dua et bana canım ne oluuuur
evet maalesef 2 gende mutasyon saptandı aspirin kullanıyorum smdi sora da iğne dikkat etmemiz lazım dr a gttiinde sölersin sınırda oldugunu cnm cok önemli
siz bana bakmayın, benimki normal değil. ben bata 7 gun kala gördüm ama benden başka kimse göremezdi
Canım şimdi benim tam belli değil yarın belli olsun hepsini harfiyen anlatır dua da ederim canım sen merak etme ama şuan tam emin değilim
hiç merak etme. her gece dualarımdasınız. sana özel de ederim canım
,nşallah cnm. yok ben korunmuyorum evlılıgımın ılk zamnalarında korundum oda rahıömde perde amelıyatı olmuştum ondan sonra bıraktım . hıc korunmuyourz 1,5 senedır nerdeyse. doktora soramadım bıle ılgılenmedı benle.
hımm şu rahimde perde olayı önemli bişeymiş galiba cok bi bilgim yok ama...bence ilk olarak kendine güvenebilecegin,bilgili,seni psikolojik olrak rahatlatacak bi dr bulmalısın cnm...sonrasında da ovulasyon testleriyle yumurtlama gününü takip edip o günlerde eşinle yaramazlık yapmalısınızz...
işte amelıyatu oldum basarılıydı ama cocuk olmuyo oluncada dusuyo daha buyeyemeden
1 den fazla mı düşüğün?
patık corap terlık gıyıyorum cnm dıkat edıyorum ama olmuyo ıste olsada 4 haftalık 5 haftalıkken dusuyo anlamadım gıttı. klomen ne demek? doktor ılgılenmedı benle baska uzman özel bır doktora basvurucam hıckımse bırsey demıyor şöyle yapalım boyle yapalım dıe
2 oldu:2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?