Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Yumurtlamaya yardomcı bi ilaç canm.patalojiye gönderilmedimi nedenini araştrmak için.ankaradaysan benm gittğim prof u şiddetle öneririm.

cnm adetle beraber dustu bı parça almadılar arastırmak ıcın ılgılenmedıler bıle, ben ızmırde otuyuroum. devlet hastaesı ılgnemedı yuzume bakmadı.

pıhtılasma testleri ve kromozom analizi yapılmadı mı? eger bu testler yapılmadıyda mutlaka yaptırın cnm bak bnde pıhtılasma var kontrol altındayım suan...

hıcbı test yapılmadı cnm bana adam gıbı bı doktor lazım benı kntrol etsın baksın , amelıyatımı yapan dktor bornovada uzak dıye ona gıtmıyorum su aralar doktor arıyorum ıste. belkı bendede pıktılaşma vardır ondan dusuyodur kan uyuşmalzıgıda var ama ıgnesını ılk dusuk yatıgım gun yaptılar

ege ünv hastanesine mi gittin yoksa?

cnm adetle beraber dustu bı parça almadılar arastırmak ıcın ılgılenmedıler bıle, ben ızmırde otuyuroum. devlet hastaesı ılgnemedı yuzume bakmadı.

Anladım canm rabbim karşına ii doktrlar çıkarır inş.. ama bütün tahlillerni yaptır.genetik kromozom pıhtılşma filan

sa hanimlar ve bebisleri nasilsiniz iyimisiniz ben biraz daha iyiyim toparlamaya calisiorum kendimi, sanirim tamamiyla kafayi yedim simdiden yine bebek istiorum ama insaAllah sizler eylul ekim gibi dogururken bende hamis kalirim saglikli, hee bu arada unutmadan eger o zamanda boyle bir topik acarsaniz beni cagirmayi unutmayin ama tabi insaAllah hepiniz saglikli sihhatli hamile kalirsiniz bu aylarda sizin bebis resimlerinize bakariz artik ne edelim bu arada annemin yanimda olmasi cok iyi oldu kafami dagitmaya calisio kadin tek basima olsaydim iki kayiptan sonra bayagi bocalardim ama rabbim sabrinida verio ne diyelim rabbim ne eylerse guzel eyler diyelim rabbimde gelen herseye hamd olsun diyip daha fazla uzun tutmayayim aeo kib

Canımm inşallah bir daha nasip olucak hemde sağlıklı sıhhatli veren rabbim alanda taktir ilahi ama sen üzme canını güçlü ol tekrar bebişin göbüşüne gelecek eminim

Anladım canm rabbim karşına ii doktrlar çıkarır inş.. ama bütün tahlillerni yaptır.genetik kromozom pıhtılşma filan

inşallah canım amın. tekrar bı kadındogumcuya gıttıgmde bub testlerı soylucem yoksa ılgılenmyılar hepsınden nefret ettım artık ne yapıcagımı bılemıyorum(((

sanada gecmis olsun canim rabbim sanada saglikli sihhatli bebisler versin benimde 2 dusugum var gerci benim ilki 6 haftalikken kalbi durmus 10 haftalikken anladilar kalbi durdugunu ve kurtaj oldum 2.de 6 haftalikken kendiliginde dustu oda sali gunu halen daha kanamam oluo bende uzuntuden aglamaktan dr ye arastirin neden 6 haftaliga gelio ölüolar diyemedim ama esim pazartesi dr yi arayip arastirmak istedigimi dicek ya ben bu dr leri anlamadim sen kendiliginden neden arastirmiosun hastaninmi demesi lazim bir tesrlik var iste ama bakalim ne dicek dr kabul edicekmi cunku bu yasadigim ulkede saglik sistemi biraz degisik insaAllah arastirmaya yollar beni

saol cnm bnımmm. of of umurları degıl doktorların dusuk dedınmı hepsı yok oluyo sankı hıcbıse dedıklerı yok delırcem ama kendımı zor tutuyorum hıc gıtmek ıstemıyorum doktorlara

Canımm inşallah bir daha nasip olucak hemde sağlıklı sıhhatli veren rabbim alanda taktir ilahi ama sen üzme canını güçlü ol tekrar bebişin göbüşüne gelecek eminim

insaAllah canim rabbim o gunleri gosterecek bizede =) zaten rabbime tevekkul etmesem inanki kafayi yerdim ama vardir bunda da bir hayir diorum belkide sakatti belkide benim sinavim bu diorum ve hamd ediorum heleki suriyedeki acliktan gozunun onunde yawrulari ölen anneleri gorunce benim bu cektigim hic bir sey diyip sukur cekip oturuorum allahim bugunlerimizi aratmasin insaAllah

saol cnm bnımmm. of of umurları degıl doktorların dusuk dedınmı hepsı yok oluyo sankı hıcbıse dedıklerı yok delırcem ama kendımı zor tutuyorum hıc gıtmek ıstemıyorum doktorlara

aynen canim benim dr den aslinda cok memnunum cunku bu ulkede cok yabanci dusmani rasist var ama o oyle biri deil sekermi seker anlayisli ama iki dir beni cok yaniltio sanki benimle ilgilenmio basindan savmaya calisio bir oyle bisi varki burda istedigin zaman dr de degisemiosun belirli aylari var bakalim arastirmaya yollamazsa bisiler yapmayi dusunuorum ya hayirlisi allahim kimsenin eline dusurmesin kimseyi ne diyim

çok şükür diyeyim..annenin gelmesi iyi olmuş.rRABBİM tez zamnda sağlıklı bir bebek nasip etsiinn sana ve bizlere....

Yarın kan pozitif se hemen gerekeni yapmam lazım haklısın canım

hdi bakalım inşALlahh CANIM BENİM BURADA bir bayram havası estir ..

kızlar ıyı aksamlar benımde bat yarın inş kırmızıları gormem dua edın arkadslar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…