insaAllah bebisin seninledir yada daha fazla bekletmeden gobisine gelir cnm
amin insaAllah cnm cok saol
rabbim gonlune gore versin canim insaAllah hamilesindir.
kızlar ıyı aksamlar benımde bat yarın inş kırmızıları gormem dua edın arkadslar bana
inşallahhh benimledirr canımmmmm
sen kac yasındasın?kac yıllık evlisin?
inş cnm ya 6 gun once test yapmıstım negatıftı aslın da pek umudum yok
ben 30 yasindayim canim 5 senelik evliyim yurt disinda yasiorum
o belli olmaz canim ben bu dusen cocukta bes gun once yapmistim cizgi hic yoktu zorla evirdim cevirdim cizgiye sanki benzer bisi cikarttim ama normalde yoktu bir gun kala yaptim yine erken testle bu sefer silik pembe cikti ama 6 haftalikkende kendiliginden dustu belki gec dollenmedir icini ferah tut ama yoksada uzulme bak enim gibi umutlandiktan sonrada dusebilir vardir herseyde bir hayir allah gonlune gore versin cnm
çok şükür diyeyim..annenin gelmesi iyi olmuş.rRABBİM tez zamnda sağlıklı bir bebek nasip etsiinn sana ve bizlere....
hdi bakalım inşALlahh CANIM BENİM BURADA bir bayram havası estir ..
5 gün geciktiyse kanda çıkar büyük ihtimal
canım moral bozmak istemem ama idrarda cikardi diye dusunuyorum. cunku 5gun az bi zaman degil. daha gecen hafta aynisini yasadim da malesef. kanda da cikmadi. stres yaptikca gecikti. 8gunun sonunda cik agrili bi sekilde adet oldum.. ama inşaallah senin vardir. en gibi olmazsin canim
canım cevabın için teşekkürler dediğin gibi oldu stresten benimde gecikmiş maalesef adet oldum inşallah en kısa zamanda olur hepimizin
bende başladım adet bitimi hemen .. hep silik bir çizgi çıkıyor seninde öyle mi oldu
insaAllah bu ay olur senin icin
ben hapla da korundum basta bi kac aydir biraktim esim korunuyo.. bakalim hayirlisi insaAllah cok fazla bekletmeden gelir mucizemiz : )
Eki Görüntüle 956445 Eki Görüntüle 956446
biri Sabah idrarı biri fazla birikmemiş idrarla yarın kan vericem olumsuz sa eşimi üzmek istemem
canım benim bulantım ciddi boyuta 5 hafta bitince ulaştı. 6. haftadan sonra her akşam zirve yapıyordu. akşam 8 gibi buluşuyorduk wcyle. o zaman yazdı hatırlıyorum akşam ezanı beni çağırırdı sanki
tarcıncım biraz daha test yapmazsan gerek kalmayacak cunku karnın şişecek
testi yaptın mı yoksaa:)
aman yok yapmam bidaa beklerim paşa paşa 2 subatı:) bgun tarcın cok kanıma girdi de ondan yaptım hehehe
Bende de ilk defa bu kadar belirgin çıktı erken test hiç yapmadım canım
Tarçın nerde yaaaa oda bi gelseydi
yaa sormaa bni gaza getirdi getirdi gitti:) o da bu aksam test alıp yarın sabah yapacaktı halaa sabahı bekliyoo kız ya:)
sabahı bekleyecem deme haaaa
kız karnın çıkacak nerdeyseeee
Biz çatladık valla dünen beri 5. Testim
ya hakkaten neden sabahı belkiyor kiiii, zaten gecikmiş, benimki bile pat diye çıkıyor artık. evini basalım benceeee
:)) testi bol buluncaa yapp be cnm nolcakk hatta sabah kan vermeye gitmeden bidaa yap:)
tarcın da tahminimce aksam yapacak da çaktırmıyo işte:)
Kizlar iyi aksamlar...
Teyzem geldi onu gezdiriyorum giremedim hic. Ne var ne yok??
Kutsalask canim bende gordum 2. Cizgiyi Tebriklerrrrr
Tarcindan haber varmi???
bu tarcını napmak lazım bilemedimmm herkesii çatlattı burda meraktann:)
Hayirli cumalar arkadaşlar.
Tarcinnnn haberini bekliyoruz! :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?