Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

eFuLim

nasilsin canim iyimisin en son cenazeniz vardi iyi deilsin simdi nasil oldun onceki sayfalara bakmadim yazdiysanda gormedim ama merak ettim seni

Son düzenleme:
inş cnm ya 6 gun once test yapmıstım negatıftı aslın da pek umudum yok

o belli olmaz canim ben bu dusen cocukta bes gun once yapmistim cizgi hic yoktu zorla evirdim cevirdim cizgiye sanki benzer bisi cikarttim ama normalde yoktu bir gun kala yaptim yine erken testle bu sefer silik pembe cikti ama 6 haftalikkende kendiliginden dustu belki gec dollenmedir icini ferah tut ama yoksada uzulme bak enim gibi umutlandiktan sonrada dusebilir vardir herseyde bir hayir allah gonlune gore versin cnm

canım cok uzuldum ınan dıyebılecek bı kelımem yok sana ben yaptıgım testı heme attım bakmadım bıle uzun sure inş hamileyımdır yarın sabah olmassam test yapıcam bakalım belkı umutlanmak için bi silik cızgı cıkar sana tekrar tekrar cok gecmıs olsun eger musaıtsen sana özelden soru sormak ıstıyorum

çok şükür diyeyim..annenin gelmesi iyi olmuş.rRABBİM tez zamnda sağlıklı bir bebek nasip etsiinn sana ve bizlere....

hdi bakalım inşALlahh CANIM BENİM BURADA bir bayram havası estir ..

İnşallahhhhh kuzum inşallah sen gördün mü testleri

insaAllah bu ay olur senin icin

ben hapla da korundum basta bi kac aydir biraktim esim korunuyo.. bakalim hayirlisi insaAllah cok fazla bekletmeden gelir mucizemiz : )

Selam efulim allah herkese hayırlı evlat versin bende 3ay icinde düşük yaptim kimyasal gebelik geçirmişim ve hayırlısı tez zamanda allahim nasip ettiyse ins.hamile olduğumu ogrencem herseyin hayırlısı hakkimizda:)

testi yaptın mı yoksaa:)

aman yok yapmam bidaa beklerim paşa paşa 2 subatı:) bgun tarcın cok kanıma girdi de ondan yaptım hehehe

Bende de ilk defa bu kadar belirgin çıktı erken test hiç yapmadım canım

Tarçın nerde yaaaa oda bi gelseydi

yaa sormaa bni gaza getirdi getirdi gitti:) o da bu aksam test alıp yarın sabah yapacaktı halaa sabahı bekliyoo kız ya:)

sabahı bekleyecem deme haaaa
kız karnın çıkacak nerdeyseeee

Biz çatladık valla dünen beri 5. Testim

ya hakkaten neden sabahı belkiyor kiiii, zaten gecikmiş, benimki bile pat diye çıkıyor artık. evini basalım benceeee

:)) testi bol buluncaa yapp be cnm nolcakk hatta sabah kan vermeye gitmeden bidaa yap:)

tarcın da tahminimce aksam yapacak da çaktırmıyo işte:)

Kizlar iyi aksamlar...
Teyzem geldi onu gezdiriyorum giremedim hic. Ne var ne yok??
Kutsalask canim bende gordum 2. Cizgiyi Tebriklerrrrr
Tarcindan haber varmi???

bu tarcını napmak lazım bilemedimmm herkesii çatlattı burda meraktann:)

Hayirli cumalar arkadaşlar.

Tarcinnnn haberini bekliyoruz! :)))

Cuma günü müslümanların bayramı cumanız mübarek olsun :)

Biliyorum hepinizi merakta bıraktım ama en az sizin kadar bende meraktaydım :)

4+5 bugün ve inşallah hamileyim :)

Bu kez predictör almış 5 sn. de cevap verdi :)

şimdi kan testine gidiyorum ordan da işe akşam sonuçları alıcam :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…