Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Ooo süper hayırlı uğurlu olsun

Ben sana ne dedim. Sonuçlar ayni olacak hissediyorum dedim. Cooooook sevindim canim.
Neden günlerce yapmadın bir acikla bakem

Csnim gunaydin senin test de benimkine benziyor ben de gördüm cizgini :)) hadi hayirli olsun inşallah :)) bugün hayırli haberini aliriz inşallah. Herkese hayirli cumalar ....

Günaydın canım sabah ki daha da net ama sağlık ocağında kan almıyolar kota dolmuş diyolar

ayy çook sevindim canımmRabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah...

Günaydın canım sabah ki daha da net ama sağlık ocağında kan almıyolar kota dolmuş diyolar

canım bulunduğun yere yakın başka hastane varsa oraya git benim testimde aynısıydı

Çoook sevndim canm.rabbiö sağlıkla kucağına aldğın günleride göstersin

kızlar günaydın bu benim ovulasyon testim adet günüm bir gün geçikince bi yapayım dedim çift çizgi çıktııı

arkadaşlar günaydın hayırlı cumalar ben dün gece yasin okudum allahıma yalvardım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere kucağımızı boş bırakmasın bata çok ama hamile arkadaşım ısrar etti sabah test yaptım negatif belki küçüktür dedi 7 subatta gelmezse kan vericem artık

bir de gebelik testi yap bence ...

korkuyorum işte onu yapmaya :))) yine allak bullak oldu kafam ne güzel adete kadar toparlamıştım kendimi çok düşünmüyordum adetim geçikince başladı yine deli sorular :) cnm ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu yüzden erken dawranmamaya gayret ediyorumm sonrası çok üzücü oluyo çünkü..tşk ederim cvbın içinn

hayırlı olsun tarcın ... çok sevndim

o zaman bekle biraz daha .. rica ederim ne demek burada birbirimiz için varız ...

İnşallahhhhh kuzum inşallah sen gördün mü testleri

evet canım şidi gördüm ikinci de çizgi gördüm gözün aydıın cancazım..

HAYIRLI OLSUN TARÇINCIM..çok sevindim ALALH ıım sağlıcakla kucağıa almanı nasip etsin......hpimiz birbirimize bol ol dua edelimm..hayırlı cumalar.........

Ooo süper hayırlı uğurlu olsun

Ben sana ne dedim. Sonuçlar ayni olacak hissediyorum dedim. Cooooook sevindim canim.
Neden günlerce yapmadın bir acikla bakem

canım cuma mübarek gün geçen sefer cuma günü yapmıştım bu sefer de cuma günü yapmak istedim sadece bu :)
ayy çook sevindim canımmRabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah...

Çoook sevndim canm.rabbiö sağlıkla kucağına aldğın günleride göstersin

hayırlı olsun tarcın ... çok sevndim

iyi dileklerinize Amin diyor hepinize teşekkür ediyorum :) Allah sizlere de inşallah en yakın ve hayırlı zamanda müjdeli haberi almak nasip etsin Rabbim büyüktür. birbirimize duacıyız. Allah hepimizin gönül muradını hayırlı kılsın.

Son düzenleme:
sizler nasılsınız?

batı gelen arkadaşlarda son durum ne?

kutsal bu sabah testi tekrarladın mı?

first sende tekrar yapsaydın bu sabah?

sanırım ikinizde hamilesiniz tebrik ediyorum çok şükür bu mutlu haberi nasip edene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…