Kizlar merhaba . Tarcin tebrik ederim. Bir haftadir giremiyordum cok yoğunumadetim geceli 9 gun oldu 7. Gunu sabah idrar testim negatifti. Hala adet olmadım. Pazartesi kadin doguma aldim. Bakalım ne diyecek.insallah bir sorun yoktur..hepinieee selmlr..
sizler nasılsınız?
batı gelen arkadaşlarda son durum ne?
kutsal bu sabah testi tekrarladın mı?
first sende tekrar yapsaydın bu sabah?
sanırım ikinizde hamilesiniz tebrik ediyorum çok şükür bu mutlu haberi nasip edene :)
Canimmm gördüm ben deeeee inşallah sen de hamilesin :)))) haberlerinizi dört gözle bekliyorum!
canım hamilesin yaaa
tebriklerrrrr
canım adetin bu kadar neden gecikmiş olabilir. sende pko var mı? yoksa adetlerin düzenli midir? düzenliyse ve sadece bu ay gecikmişse adetin psikolojik olarak beynine hükmetmenden kaynaklanabilir. doktora gitmeyi ihmal etme. adetinin olması için kan söktürücü verir en azından. ve çalışmalara devam edersin. aslında adet olmak bile bir nimet çalışmalara devam etmek açısından. Allahım hayırlı sonuçlar versin yüzünü güldürsün.
nerisona bulantın bu sabahta devam ediyor mu?
bugün batın geldi doktora falan gidecek misin?
gunaydın kızlar hayırlı cumalar ıyı hafta sonları dılıyorum ... kızlar bugun benım bat gunum dayanamayıp bıurazdan test almaya gıdıcem
GÜNAYDIN BOL BEBİŞLİ GÜNLER :))
hadii hayırlı haberlerle gel inşallah cnmm
ayy aldım testı aMA BITURLU HERYCANDAN TUVALETIM GELMIYO DUA EDIN KIZLAR BANA TARCIN BUARADA TEBRIKLER CNM
Günaydın kızlar.....Herkese hayırlı cumalar.
tuvaletin gelsin diyee su falan içmee bekle cnm:) bugündü dimi BAT günün gebelik varsa büyük ihtimal 2. çizgiyi görürüzzz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?