Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

gunaydın kızlar hayırlı cumalar ıyı hafta sonları dılıyorum ... kızlar bugun benım bat gunum dayanamayıp bıurazdan test almaya gıdıcem

nerisona bulantın bu sabahta devam ediyor mu?
bugün batın geldi doktora falan gidecek misin?

Son düzenleme:
Kizlar merhaba . Tarcin tebrik ederim. Bir haftadir giremiyordum cok yoğunum adetim geceli 9 gun oldu 7. Gunu sabah idrar testim negatifti. Hala adet olmadım. Pazartesi kadin doguma aldim. Bakalım ne diyecek.insallah bir sorun yoktur..hepinieee selmlr..

Kızlar,
Hepinize hayırlı cumalar..
Hamiş haberleri çoğalmış. Kutsal ,first batdaşlarım sizin için çok sevindim.Allah sağlıkla kucağınıza alacağınız günleride göstersin.
Tarçıncım seni de tebrik ederim. Biz sonucu zaten biliyorduk ama sende belgelemiş oldun :)
Bende regl ağrıları başladı, sabahta kahve akıntı oldu. Ben bu aydan geçtim artık. Nasip Şubata durmak yok :)
Hepimize daha nice hayırlı haberler olsun cuma yüzü suyu hürmetine..

canım adetin bu kadar neden gecikmiş olabilir. sende pko var mı? yoksa adetlerin düzenli midir? düzenliyse ve sadece bu ay gecikmişse adetin psikolojik olarak beynine hükmetmenden kaynaklanabilir. doktora gitmeyi ihmal etme. adetinin olması için kan söktürücü verir en azından. ve çalışmalara devam edersin. aslında adet olmak bile bir nimet çalışmalara devam etmek açısından. Allahım hayırlı sonuçlar versin yüzünü güldürsün.

biliyodumm yaa biliyodummm nasıl üzdün kendini durduk yereee :)hayırlı ugurlu olsun cnmm cok tebrik ederimm ALLAH saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin insallah:)

Canım adetlerm duzenlidir. Son 5 aydir takibini yapıyorum .34 gun oluyorum. Pco yok doktora muayene icin gittigimde yumurtalarimin saglikli ve berrak olduğunu soyledi. Stres hic yapmadım. Çünkü cok iyi biliyorum ki ilk denemelerle olmayan cok kisi var. Pazartesi ozele gidicem. Tek suphem adet tarihimden 1 hafta once geldi yapiskan sıvım. Yani ogunlerde yumurtladiysam. Henüz idrarda çıkmaz. Bakalim doktordan geldikten sonra size cavp yazarım.

tuvaletin gelsin diyee su falan içmee bekle cnm:) bugündü dimi BAT günün gebelik varsa büyük ihtimal 2. çizgiyi görürüzzz:)

evt bat gunum bugun su felan ıcmıyorum rabbım nasıp etsıyse inş olur cnm heycandan ayakta duramıyorum 1 hafta onceden sankı adetlıyım gıbı sancı cekıyrum ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…