http://www............./dosyalar/yumurtlama-hesaplayici.html
canım bunu kullanabilirsin. bunu kullandım ben iki hamileliğimde de
evt bat gunum bugun su felan ıcmıyorum rabbım nasıp etsıyse inş olur cnm heycandan ayakta duramıyorum 1 hafta onceden sankı adetlıyım gıbı sancı cekıyrum ara ara
İltihap gebeliğe engel mi? bileniniz var mı?
kızlar hepinize hayırlı cumalar
bat nedir bilmiyorum ve benim durumum biraz karışık hesaplama yapmaya çalıştım ama bana yardımcı olabilirmisiniz
İltihap gebeliğe engel mi? bileniniz var mı?
ayy aldım testı aMA BITURLU HERYCANDAN TUVALETIM GELMIYO DUA EDIN KIZLAR BANA TARCIN BUARADA TEBRIKLER CNM
aaa çok heyecanlı hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
biliyodumm yaa biliyodummm nasıl üzdün kendini durduk yereee :)hayırlı ugurlu olsun cnmm cok tebrik ederimm ALLAH saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin insallah:)
canım sabah tekrar kan verdim. 4 te sonucumu alıp, 5.30da doktora göstericem
bulantım ara ara yokluyor canım. sende var mı?
ayy aldım testı aMA BITURLU HERYCANDAN TUVALETIM GELMIYO DUA EDIN KIZLAR BANA TARCIN BUARADA TEBRIKLER CNM
vajinal iltihaplar engel olabiliyor canım doktorlar fitil falan veriyor ama soğan suyu çok güzel temizliyor
. ama idrar yolları enfeksiyonu olmuyor diyorlar . idrar yollarından bende çok çekiyorum
yaa aynen öyle canım
batını 1 gün geçe pembe akıntı gelince insan direkt farklı yorumluyor
ertesi günde devam etmeyince tamamen bambaşka bir psikolojiyle karşılaşıyorsun
o gün hemen eve gittim ve banyo yaptım vucudumu rahatlattım sonra Rabbim sana şükürler olsun dedim bu ay belki kısmet olmadı ama yine de sana şükürler olsun dedim bunda da bir hayır vardır dedim ve gittim secdeye kapandım ibadet ettim dualarımı okudum şükrettim içim ferahtı rahattı bu ay olmadıgını düşünüyordum adetimin sökmesini bekliyordum o psikolojideydim ama ruhum ferahtı.
en çok buna seviniyorum biliyor musunuz. bunu yapabilmeye. ne olursa olsun gönlümden geçerek şükretmiş olmama. insanoglu istediği olmayınca çok çabuk isyana yönelebilen bir varlık. neden diye sorgulayabilen bir varlık çoğu zaman hepimizin düştüğü bir durum bu konu ne olursa olsun. ben işte o zamanlarda konu ne olursa olsun çok kızarım ve kendime küserim yine sınavdan kaldın be tarçın derim. bu kez sınavdan kalmamanın verdiği mutlulukla gönül huzuruyla secdeye varmanın mutlulugu vardı içimde başarabilmenin mutlulugugözlerim doldu..
ertesi gün adet olmadım olabilirdim de ama olmadım.
canım benim bulantım geçen sefer 7. haftada başlamıştı başlarsa o zamanlar başlar şuan daha erken. ve inşallah hiç bulantısız sorunsuz hamilelik geçiririz
gerçekten çok zor geçiyor çünkü o günler
kan testimiz çıkınca sonuçlarını paylaşırız ben senden 5 gün öndeyim ama buna göre bakarız
saol asi
güzel sonuçlarla gel inşallah
Olur diye biliyorum canm.yinede ni araştır
canım ben 4 gun fark var diye hatırlıyorum. kaçtı bat?
yaa aynen öyle canım
batını 1 gün geçe pembe akıntı gelince insan direkt farklı yorumluyor
ertesi günde devam etmeyince tamamen bambaşka bir psikolojiyle karşılaşıyorsun
pembe akıntı geldiği gün hemen eve gittim ve banyo yaptım vucudumu rahatlattım sonra Rabbim sana şükürler olsun dedim bu ay belki kısmet olmadı ama yine de sana şükürler olsun dedim bunda da bir hayır vardır dedim ve gittim secdeye kapandım ibadet ettim dualarımı okudum şükrettim içim ferahtı rahattı bu ay olmadıgını düşünüyordum adetimin sökmesini bekliyordum o psikolojideydim ama ruhum ferahtı.
en çok buna seviniyorum biliyor musunuz. bunu yapabilmeye. ne olursa olsun gönlümden isteyerek şükretmiş olmama. insanoglu istediği olmayınca çok çabuk isyana yönelebilen bir varlık. neden diye sorgulayabilen bir varlık çoğu zaman hepimizin düştüğü bir durum bu konu ne olursa olsun. ben işte o zamanlarda konu ne olursa olsun çok kızarım ve kendime küserim yine sınavdan kaldın be tarçın derim. bu kez sınavdan kalmamanın verdiği mutlulukla gönül huzuruyla secdeye varmanın mutlulugu vardı içimde başarabilmenin mutlulugugözlerim doldu..
ertesi gün adet olmadım olabilirdim de ama olmadım.
canım benim bulantım geçen sefer 7. haftada başlamıştı ve 3 ay bitene kadar sürmüştü başlarsa o zamanlar başlar sanki şuan daha erken olabilir benim için. ve inşallah hiç bulantısız sorunsuz hamilelik geçiririz
gerçekten çok zor geçiyor çünkü o günler
kan testimiz çıkınca sonuçlarını paylaşırız ben senden 5 gün öndeyim ama buna göre bakarız
saol asi
su içme
güzel sonuçlarla gel inşallah
Cevap için sağol cnm. Vajinal İltihap evet, fitil falan vermişti doktor kullandım ama kontrole gitmedim, iltihap dışında bir sorun yok demişti. ama halen hamile kalamadım...Soğan suyu iyi geliyormuş diyorlar ama denemedim.
26 ocak internet hesabına göre öyle
kızlar testı yaptım tek çizgiyi gordum ıkıncı cızgıyı gorucem dıye gozlerım bozuldu bu arada da moralımde offf yıkıldım bu ayda olmadı nerde yanlıs yapıyorum nıye olmuyo kendımden hıc bu kadar nefrewt etmemıstım 7 sene vajınısmusla ugrastım tam umudım bıtmısken bu sıteyle tanıstım ve 1 haftada yendım bı ınsan hıcmı kendını sevmez ben sevıyorum hıc bızaman normal kadınlar gıbı olamadım hep eksıktı bıseyler
kızlar testı yaptım tek çizgiyi gordum ıkıncı cızgıyı gorucem dıye gozlerım bozuldu bu arada da moralımde offf yıkıldım bu ayda olmadı nerde yanlıs yapıyorum nıye olmuyo kendımden hıc bu kadar nefrewt etmemıstım 7 sene vajınısmusla ugrastım tam umudım bıtmısken bu sıteyle tanıstım ve 1 haftada yendım bı ınsan hıcmı kendını sevmez ben sevıyorum hıc bızaman normal kadınlar gıbı olamadım hep eksıktı bıseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?