kızlar testı yaptım tek çizgiyi gordum ıkıncı cızgıyı gorucem dıye gozlerım bozuldu bu arada da moralımde offf yıkıldım bu ayda olmadı nerde yanlıs yapıyorum nıye olmuyo kendımden hıc bu kadar nefrewt etmemıstım 7 sene vajınısmusla ugrastım tam umudım bıtmısken bu sıteyle tanıstım ve 1 haftada yendım bı ınsan hıcmı kendını sevmez ben sevıyorum hıc bızaman normal kadınlar gıbı olamadım hep eksıktı bıseyler
kızlar testı yaptım tek çizgiyi gordum ıkıncı cızgıyı gorucem dıye gozlerım bozuldu bu arada da moralımde offf yıkıldım bu ayda olmadı nerde yanlıs yapıyorum nıye olmuyo kendımden hıc bu kadar nefrewt etmemıstım 7 sene vajınısmusla ugrastım tam umudım bıtmısken bu sıteyle tanıstım ve 1 haftada yendım bı ınsan hıcmı kendını sevmez ben sevıyorum hıc bızaman normal kadınlar gıbı olamadım hep eksıktı bıseyler
kuzum kaç dk oldu?
tamam. 5 günmüş. 28 gün olarak mı hesaplattın?
benim geçenkinde 43ten 400e çıkmıştı 5 günde
şimdi 18den 200e çıkması lazım diye düşünüyorum. gerçi bu sefer 4 gün geçti.
bakalım doktor ne dicek
10 dk olmamıstır
bi dene istersen annemin çok ağrısı oluyordu fitil falankullanmadıkbişeyi kalmamıştı ,doktor elma büyüklüğünde iltihabın var demişti. 21gün soğan suyu yaptı içti Allahın izniyle hiç birşeyi kalmadı.
geçmiş olsun iyileşirsin inşallah
canım benim adetlerimin döngüsü 28 ama nasıl desem sana bazen aralık azalabiliyor ya da artabiliyor
ama son 3 ayı yazdıgımda hep döngüm 28 çıkıyor anlatabildim mi?
mesela bu son 3 ayı söyliym sana
3 kasım 29 kasım 29 aralık (3-29 arasında 26 gün var) (29-29 arasında 30 gün var) (ama internete yaz döngün 28 diyor batın 26 ocak diyor)
sen ne düşünüyorsun bu nasıl bir döngüdür :)
biraz bekleyip tekrar bak canım
hatta biz de bakalım
beklıyım ama sonuc degısmez sanmıyorum testın ustunde yazıyor 10 dk cıkan sonuclar dıkkade almayın dıye
benim de eskiden +/- 2 olurdu. kızdan sonra hep 28 oldu. normaldir yani. ortalamayı almıs bilgisayar anlıyorum
senin test yapmamanda yavrunun etkisi var mı? yani hem istemek hem istememek, ben de aynı duyguları yasadım bol bol da geçti şimdi. aralarında tam 2 yas olacak. çok güzel yaaa
bence bizim çocukların cinsiyeti aynı olacak
Sabah test yaptım tarçın biraz daha koyu çıktı çizgi bat daha geçmediği için sanırım 11. günüm bugun yumurtlamadan sonra 2 gün var bata kan tahlilim 4 de çıkacak dua edin ne olurr
hayırlı cumalar cnm:)
BAT: beklenen adet tarihi demek
şimdi sorunun neyse bizimle paylasırsan bilgisi olan arkadaslar yardımcı olurr
Canim fotosunu koyabilcen mi Rabbim hayirli haberler almak nasip etsin insallah
canım eger ben 10dkdan sonra bakmasaydım hepsi negatifti. pozitifleri hep çöpleri eşeleyerek buldum
benim 1 saat sonra ve 12 saat sonra çıkanım oldu ama o zaman bata bayagı vardı
ekran bembeyaz oldu mu?
aşkgülü bhcg nin yüksek olmasına doktor ne dedi? yorumu ne oldu?
canım çok teşekkür ederim
şimdi kızlar ben 28 yaşındayım ve 2 aylık evliyim
bebek istemek için erken olduğunu belki düşünürsünüz ama istiyoruz eşimle benimde yaşım fazla ilerlemeden.
kızlar benim adet günlerim hep 3 gün geri atar yani bu ay 20 sinde olduysa birdahaki ay 17 olurum.
ama o ilk gün sadece 1 damla leke şeklinde gelir sonraki günde aynı oluyor
ben şimdi adet günümü o lekelenmeye göre mi hesaplıycam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?