Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

emin ol seninde diğerlerinden fazla birşeylerin vardır.. sevdiğin birşeye ulaşmak için çekilen çileler, verilen çabalar da güzeldir. üzme kendini Allahın zoruna gider.. üzme kendini.

Canım üzülme vardır bir hayır(gerçi üzülmemek elde değil ama) Daha zamanı var demek ki...Bende vajinismusla 1 sene uğraştım ve bu site sayesinde yendim...Şimdi de hamile kalabilmek için uğraşıyorum, Allah' ın izniyle kalıcaz inş...Umudunu yitirme...

canım herseyde bi hayır vardırr dogru zaman diildir belkii...kaldı ki bu testler herzaman sonuc verecek diye bişey yok...lütfen kendini üzme ve yıpratmaa bekle bakalım daha regl olmadınn Allahtan ümit kesilmezz...

canım benim adetlerimin döngüsü 28 ama nasıl desem sana bazen aralık azalabiliyor ya da artabiliyor

ama son 3 ayı yazdıgımda hep döngüm 28 çıkıyor anlatabildim mi?

mesela bu son 3 ayı söyliym sana

3 kasım 29 kasım 29 aralık (3-29 arasında 26 gün var) (29-29 arasında 30 gün var) (ama internete yaz döngün 28 diyor batın 26 ocak diyor)

sen ne düşünüyorsun bu nasıl bir döngüdür :)

Son düzenleme:

İnşallah..deniycem onu sağol

benim de eskiden +/- 2 olurdu. kızdan sonra hep 28 oldu. normaldir yani. ortalamayı almıs bilgisayar anlıyorum
senin test yapmamanda yavrunun etkisi var mı? yani hem istemek hem istememek, ben de aynı duyguları yasadım bol bol da geçti şimdi. aralarında tam 2 yas olacak. çok güzel yaaa
bence bizim çocukların cinsiyeti aynı olacak

beklıyım ama sonuc degısmez sanmıyorum testın ustunde yazıyor 10 dk cıkan sonuclar dıkkade almayın dıye

canım eger ben 10dkdan sonra bakmasaydım hepsi negatifti. pozitifleri hep çöpleri eşeleyerek buldum
benim 1 saat sonra ve 12 saat sonra çıkanım oldu ama o zaman bata bayagı vardı
ekran bembeyaz oldu mu?

Son düzenleme:
Sabah test yaptım tarçın biraz daha koyu çıktı çizgi bat daha geçmediği için sanırım 11. günüm bugun yumurtlamadan sonra 2 gün var bata kan tahlilim 4 de çıkacak dua edin ne olurr

gunaydinnnnnn

tarcin cok sevindim.allah nasip etmis bu mutlulugu sana.darisi bizlere olsun.

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım inan ikimizin de sağlıkla kurtulmasından başka düşüncem yok.

canım benim doğumum çok zor oldu normal doğum yaptım afedersiniz bağsurum fırladı popomun üstüne oturamadım dikişlerim vardı acıdı oturamadım ebenin teki kaburgama çöktü bana yardımcı olmak adına kaburgamı ezdi 6 ay boyunca kaburgam ağrıdı kalbimin tam üstü sol tarafıma yatamadım kantaron yağlarıyla ovaladık ( cesaret gerektiriyordu 2. niyet anladın mı.. inşallah kolay olur herşey..
bunun dışında kızım için iyi olacağını düşünüyorum evde yalnızları oynuyor yazık biraz sosyalleşsin paylaşmayı öğrensin. 2 yaş olacak Allah nasip ederse inşallah Rabbim büyüktür.

dediğin psikolojiyi bu hafta 1 gün yaşadım katıla katıla ağlamak istiyorum şuan ama evde pozisyon yok dedim hatırlar mısın işte o gün yaşadım sanki kızımın sevgisini paylaşacakmışım gibi geldi (

senin bu konudaki duyguların nasıl? sende biraz ağır yaşıyorsun anladıgım kadarıyla?

senin son 3 ay ki adet tarihin nedir?

Son düzenleme:
Sabah test yaptım tarçın biraz daha koyu çıktı çizgi bat daha geçmediği için sanırım 11. günüm bugun yumurtlamadan sonra 2 gün var bata kan tahlilim 4 de çıkacak dua edin ne olurr

Canim fotosunu koyabilcen mi Rabbim hayirli haberler almak nasip etsin insallah

hayırlı cumalar cnm:)
BAT: beklenen adet tarihi demek

şimdi sorunun neyse bizimle paylasırsan bilgisi olan arkadaslar yardımcı olurr

canım çok teşekkür ederim
şimdi kızlar ben 28 yaşındayım ve 2 aylık evliyim
bebek istemek için erken olduğunu belki düşünürsünüz ama istiyoruz eşimle benimde yaşım fazla ilerlemeden.
kızlar benim adet günlerim hep 3 gün geri atar yani bu ay 20 sinde olduysa birdahaki ay 17 olurum.
ama o ilk gün sadece 1 damla leke şeklinde gelir sonraki günde aynı oluyor
ben şimdi adet günümü o lekelenmeye göre mi hesaplıycam ?

canım eger ben 10dkdan sonra bakmasaydım hepsi negatifti. pozitifleri hep çöpleri eşeleyerek buldum
benim 1 saat sonra ve 12 saat sonra çıkanım oldu ama o zaman bata bayagı vardı
ekran bembeyaz oldu mu?

yanı beyaz ama sankı cok cok hafıf ıkıncı cızgı var arkadsıa gosterdım yok dedı ben oyle gordum herhalde ytada oyle gormek ıstedım

benimde öyle canım döngü 28 gün oluyor yani..ben de o lekelenmeye göre hesaplıyorum..

kızlar dün aksam test yaptım hayalet gibi cizgiden bendede cıktı hatırlarsanız 1gün öncesi negatifti
ama bugun sabah wcye gittim peceteyle silince pembe geldi sanırım bu ayda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…