benimde öyle canım döngü 28 gün oluyor yani..ben de o lekelenmeye göre hesaplıyorum..
canım çok teşekkür ederim
şimdi kızlar ben 28 yaşındayım ve 2 aylık evliyim
bebek istemek için erken olduğunu belki düşünürsünüz ama istiyoruz eşimle benimde yaşım fazla ilerlemeden.
kızlar benim adet günlerim hep 3 gün geri atar yani bu ay 20 sinde olduysa birdahaki ay 17 olurum.
ama o ilk gün sadece 1 damla leke şeklinde gelir sonraki günde aynı oluyor
ben şimdi adet günümü o lekelenmeye göre mi hesaplıycam ?
Sabah test yaptım tarçın biraz daha koyu çıktı çizgi bat daha geçmediği için sanırım 11. günüm bugun yumurtlamadan sonra 2 gün var bata kan tahlilim 4 de çıkacak dua edin ne olurr
gunaydinnnnnn
tarcin cok sevindim.allah nasip etmis bu mutlulugu sana.darisi bizlere olsun.
yok tatlım bi sorun çıkmadı.Zaten kana bakmadı direkt ultrasınla baktı ordada gözükünce kese sorun olmadı.
İnşş boş değildir kese :26:
nasıl heyecanlandım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii :)) canımmm Allahım yüzünü güldürsün, hepinizinkini güldürsün inşallah
sonuçlarını çok merak ediyorum
Amin canım Allahım sana da nasip etsin hayırlısıyla inşallah bu ay hayırlısıdır inşallah senin için güzel haberlerini paylaşırsın bizimle
Allah korusun canım güzel olumlu şeyler düşün
ben merak eder sorardım yorum isterdim normalin baya üzerinde neden diye.. sende bi sor en azından fikrin olmuş olur.
evet cnm her ay aynı sekilde oluyosa lekelenmeye göre hesapla...bide yumurtlama gününden emin olmak için bunu soruyosan ovulasyon testlerini kullanabilirsin garanti olsun:)
canım cok zor gunler gecirmişsin doğum adına, cok gecmiş olsunhakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım inan ikimizin de sağlıkla kurtulmasından başka düşüncem yok.
canım benim doğumum çok zor oldu normal doğum yaptım afedersiniz bağsurum fırladı popomun üstüne oturamadımdikişlerim vardı acıdı oturamadım ebenin teki kaburgama çöktü bana yardımcı olmak adına kaburgamı ezdi 6 ay boyunca kaburgam ağrıdı kalbimin tam üstü sol tarafıma yatamadım kantaron yağlarıyla ovaladık ( cesaret gerektiriyordu 2. niyet anladın mı.. inşallah kolay olur herşey..
bunun dışında kızım için iyi olacağını düşünüyorum evde yalnızları oynuyor yazık biraz sosyalleşsin paylaşmayı öğrensin. 2 yaş olacak Allah nasip ederse inşallah Rabbim büyüktür.
dediğin psikolojiyi bu hafta 1 gün yaşadım katıla katıla ağlamak istiyorum şuan ama evde pozisyon yok dedim hatırlar mısın işte o gün yaşadım sanki kızımın sevgisini paylaşacakmışım gibi geldi(
senin bu konudaki duyguların nasıl? sende biraz ağır yaşıyorsun anladıgım kadarıyla?
senin son 3 ay ki adet tarihin nedir?
canım ovulasyon testi gebelik testinden farklı mı?
çok soru soruyorum ama kusura bakmayın kızlar :26::26::26::26:
yanı beyaz ama sankı cok cok hafıf ıkıncı cızgı var arkadsıa gosterdım yok dedı ben oyle gordum herhalde ytada oyle gormek ıstedım
Eki Görüntüle 957152
kızlar ben gercekten hamileyim yaa biraz önce yaptıgım testle hayalet çizgi gercek oldu
günaydın kızlarhayırlı cumalar olsun inşallah..
bu akşam öbür evimize gidiyoruz, gün içinde hazırlık yapmam gerekecek o yüzden dualarımı bugün yapamasam da yarın yapıp hepinize dualarımı göndereceğim yine inşallah
tarcindan güzel haber gelmiş çok mutlu oldum tarcın hayırlı olsun
kutsalaşk canım sanırım sen de aramıza katıldın inşallah kan tahlilin umduğumuz yönde çıkar, hepimizin hakkında hayırlısı olsun
bir de ben bu gece benim için kabusla karışık denebilecek birşey gördüm rüyamdabi doktor, kendi doktorum da değil erkek bir doktor güya bakıyormuş ultrasonla, ama hala bebeği göremiyorum artık görünmesi gerekiyordu diyor bana :2: nasıl üzülüyorum sinirleniyorum ağlıyorum.. bu kısmı çok kötüydü.. sonrasında ısrar ediyorum bi de vajinal bakın madem diye.. öyle bakıyorlar.. Allahım minik bir melek görüyorum böyle hem de renkli ultrasonmuş baya derisinin rengini bile görüyorum yavrumun.. orası da aksine çok duyguluydu işte.. öyle sizinle paylaşmak istedim.. Allah hayra çıkarsın
Eki Görüntüle 957152
kızlar ben gercekten hamileyim yaa biraz önce yaptıgım testle hayalet çizgi gercek oldu
hamişsinnn işteee benim ki bundan biraz silik
inşallah canım yaaa zaman geçmiyor
yaa aynen öyle canım
batını 1 gün geçe pembe akıntı gelince insan direkt farklı yorumluyor
ertesi günde devam etmeyince tamamen bambaşka bir psikolojiyle karşılaşıyorsun
pembe akıntı geldiği gün hemen eve gittim ve banyo yaptım vucudumu rahatlattım sonra Rabbim sana şükürler olsun dedim bu ay belki kısmet olmadı ama yine de sana şükürler olsun dedim bunda da bir hayır vardır dedim ve gittim secdeye kapandım ibadet ettim dualarımı okudum şükrettim içim ferahtı rahattı bu ay olmadıgını düşünüyordum adetimin sökmesini bekliyordum o psikolojideydim ama ruhum ferahtı.
en çok buna seviniyorum biliyor musunuz. bunu yapabilmeye. ne olursa olsun gönlümden isteyerek şükretmiş olmama. insanoglu istediği olmayınca çok çabuk isyana yönelebilen bir varlık. neden diye sorgulayabilen bir varlık çoğu zaman hepimizin düştüğü bir durum bu konu ne olursa olsun. ben işte o zamanlarda konu ne olursa olsun çok kızarım ve kendime küserim yine sınavdan kaldın be tarçın derim. bu kez sınavdan kalmamanın verdiği mutlulukla gönül huzuruyla secdeye varmanın mutlulugu vardı içimde başarabilmenin mutlulugugözlerim doldu..
ertesi gün adet olmadım olabilirdim de ama olmadım.
Aynı duyguları bende klomen kullandığım ay yaşadım ewde test yaptım eşim yanımdaydı tek çizgi çıktı ben hemen eşime sarıldım ağlamaya başladım içimdende dedimki rabbim sen herseyin en iiisini bilirsin bunda da vardır bi hayır dedim ve eşim kalk ağlamabi bak dedi veeee ikinci çizgi çıkmıştı bu kezde mutluluktan ağlamıştım.....
canım benim bulantım geçen sefer 7. haftada başlamıştı ve 3 ay bitene kadar sürmüştü başlarsa o zamanlar başlar sanki şuan daha erken olabilir benim için. ve inşallah hiç bulantısız sorunsuz hamilelik geçiririz
gerçekten çok zor geçiyor çünkü o günler
kan testimiz çıkınca sonuçlarını paylaşırız ben senden 5 gün öndeyim ama buna göre bakarız
saol asi
su içme
güzel sonuçlarla gel inşallah
kızlar testı yaptım tek çizgiyi gordum ıkıncı cızgıyı gorucem dıye gozlerım bozuldu bu arada da moralımde offf yıkıldım bu ayda olmadı nerde yanlıs yapıyorum nıye olmuyo kendımden hıc bu kadar nefrewt etmemıstım 7 sene vajınısmusla ugrastım tam umudım bıtmısken bu sıteyle tanıstım ve 1 haftada yendım bı ınsan hıcmı kendını sevmez ben sevıyorum hıc bızaman normal kadınlar gıbı olamadım hep eksıktı bıseyler
ya ben şimdi tekrar gittim wcye peceteyle sildim bişey yok anlamadım öncekinde resmen pembe akıntımla gelmişti acaba sonramı gelcek dün geceki testte ikinci cizgiyide gördüm hayalet gibi :26:
evet cnm ovulasyon testiylee yumurtlama gününü hesaplıyosun ve ona göre ilişki günlerini belirliyosunn gebelik testinde de artık beklenen adetin gelmezseeee çift çizgiyi görüp bayram yapıyosun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?