Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

evet cnm her ay aynı sekilde oluyosa lekelenmeye göre hesapla...bide yumurtlama gününden emin olmak için bunu soruyosan ovulasyon testlerini kullanabilirsin garanti olsun:)

Sabah test yaptım tarçın biraz daha koyu çıktı çizgi bat daha geçmediği için sanırım 11. günüm bugun yumurtlamadan sonra 2 gün var bata kan tahlilim 4 de çıkacak dua edin ne olurr

nasıl heyecanlandım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii :)) canımmm Allahım yüzünü güldürsün, hepinizinkini güldürsün inşallah
sonuçlarını çok merak ediyorum

gunaydinnnnnn

tarcin cok sevindim.allah nasip etmis bu mutlulugu sana.darisi bizlere olsun.

Amin canım Allahım sana da nasip etsin hayırlısıyla inşallah bu ay hayırlısıdır inşallah senin için güzel haberlerini paylaşırsın bizimle

yok tatlım bi sorun çıkmadı.Zaten kana bakmadı direkt ultrasınla baktı ordada gözükünce kese sorun olmadı.

İnşş boş değildir kese :26:

Allah korusun canım güzel olumlu şeyler düşün

bir yorum iste istersen normal aralığın baya üzerinde neden diye.. en azından fikrin olmuş olur.

Son düzenleme:
senin bu konudaki duyguların nasıl? sen biraz ağır yaşıyorsun anladıgım kadarıyla? isteyip istememe arasında mi gidip geldin?

senin son 3 ay ki adet tarihin nedir?

canım yazmadın

bende çok merak ediyorum kaç çıkar acaba değerim iyimi olur off zaman geçmez bana artık

evet cnm her ay aynı sekilde oluyosa lekelenmeye göre hesapla...bide yumurtlama gününden emin olmak için bunu soruyosan ovulasyon testlerini kullanabilirsin garanti olsun:)

canım ovulasyon testi gebelik testinden farklı mı?
çok soru soruyorum ama kusura bakmayın kızlar :26::26::26::26:

canım cok zor gunler gecirmişsin doğum adına, cok gecmiş olsun
bizim ev de ikinci çocuk için uygun mu degil inan ben de bilmiyorum ama kızım cok mutlu oluyor cocuk gorunce. bir sekilde atlatırız,ilerde maddi-manevi cok daha rahat oluruz diye dusunuyorum. arayı açmayı hiç istemiyorum çünkü
benim satlar: 8 kasım- 6 aralık- 3 ocak

canım ovulasyon testi gebelik testinden farklı mı?
çok soru soruyorum ama kusura bakmayın kızlar :26::26::26::26:

evet cnm ovulasyon testiylee yumurtlama gününü hesaplıyosun ve ona göre ilişki günlerini belirliyosunn gebelik testinde de artık beklenen adetin gelmezseeee çift çizgiyi görüp bayram yapıyosun:)

yanı beyaz ama sankı cok cok hafıf ıkıncı cızgı var arkadsıa gosterdım yok dedı ben oyle gordum herhalde ytada oyle gormek ıstedım

canım sen gördüysen vardır, arkadas evli mi, daha once bu teste bakmıs mı ?
bekarsa ya da boyle seylerle alakası yoksa goremez silik çizgiy
benim içime doğuyor yaaa sende var bişiler
eğip baksan, şu resmi ekleyebilir misin?

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah..
bu akşam öbür evimize gidiyoruz, gün içinde hazırlık yapmam gerekecek o yüzden dualarımı bugün yapamasam da yarın yapıp hepinize dualarımı göndereceğim yine inşallah
tarcindan güzel haber gelmiş çok mutlu oldum tarcın hayırlı olsun
kutsalaşk canım sanırım sen de aramıza katıldın inşallah kan tahlilin umduğumuz yönde çıkar , hepimizin hakkında hayırlısı olsun

bir de ben bu gece benim için kabusla karışık denebilecek birşey gördüm rüyamda bi doktor, kendi doktorum da değil erkek bir doktor güya bakıyormuş ultrasonla, ama hala bebeği göremiyorum artık görünmesi gerekiyordu diyor bana :2: nasıl üzülüyorum sinirleniyorum ağlıyorum.. bu kısmı çok kötüydü.. sonrasında ısrar ediyorum bi de vajinal bakın madem diye.. öyle bakıyorlar.. Allahım minik bir melek görüyorum böyle hem de renkli ultrasonmuş baya derisinin rengini bile görüyorum yavrumun.. orası da aksine çok duyguluydu işte.. öyle sizinle paylaşmak istedim.. Allah hayra çıkarsın

inşallah canım yaaa zaman geçmiyor

ya ben şimdi tekrar gittim wcye peceteyle sildim bişey yok anlamadım öncekinde resmen pembe akıntımla gelmişti acaba sonramı gelcek dün geceki testte ikinci cizgiyide gördüm hayalet gibi :26:

Canm şu mubarek günde yyazdıkların çok yanlış unutmamalısın ki hepimiz bir imtihan içindeyiz....önemli olan bela geldiği an daki sabırdır.her şer de bir hayır her hayır da bir şer vardır...rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verir..tabi bana bela sıkıntı ver diye de demiycez.şüphesiz ki rabbim daha iisini bilir

ya ben şimdi tekrar gittim wcye peceteyle sildim bişey yok anlamadım öncekinde resmen pembe akıntımla gelmişti acaba sonramı gelcek dün geceki testte ikinci cizgiyide gördüm hayalet gibi :26:

canım istersen bugün bekle ve yarın sabah ilk idrarınla bi test yap eger hayalet de olsa o cizgiyi gördüysen yarın sonuc pozitif olacaktırr Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…