Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ya ben şimdi tekrar gittim wcye peceteyle sildim bişey yok anlamadım öncekinde resmen pembe akıntımla gelmişti acaba sonramı gelcek dün geceki testte ikinci cizgiyide gördüm hayalet gibi :26:

canım yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle

walla cok şaşkınım cnm ilk defa bi test 2 gün önceden sonuc verdi hala inanamıyorum ama sevinemiyorum da şimdi korkular basladı işte ya yine kalbi atmazsa diye...
ben öncelikle acaba kanda da çıkacak mı diye endişe ediyorum
bilmem mi, o dakikalar inadına yavaş akar ama sonrasında sevincinden zamanın nasıl aktığını bilemiceksin kaçta çıkacak sonuç?

saat 4 de canım uyuyim diorum oda olmuyo midem bulanıyo hiç bişey de yiyemiyorum

canım hamilesin artık inan :)) ve bugün doktoruna git bence. hayırlı olsun

:) haklısın cnm dr umu aradım hastası vardı birazdan tekrar arıcam.daha cok erken kese görünmez tabiki ama bi bhcg yapıp sonuca göre hemen iğneye baslayabiliriz o yüzden mutlaka gidicem bugün merak etme:)

saat 4 de canım uyuyim diorum oda olmuyo midem bulanıyo hiç bişey de yiyemiyorum

erken başlamış bulantın sanırım.. çubuk kraker birebir geliyor. ben 4-5 gündür onunla idare ediyorum canım..

canım istersen bugün bekle ve yarın sabah ilk idrarınla bi test yap eger hayalet de olsa o cizgiyi gördüysen yarın sonuc pozitif olacaktırr Allahın izniyle

İns canım bende aranızda olmak isterim :)
buarada cok sevindim senin adına o casper dedigini hepimiz görmüştük rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip eylesin inş canım arkadasım :)

:) haklısın cnm dr umu aradım hastası vardı birazdan tekrar arıcam.daha cok erken kese görünmez tabiki ama bi bhcg yapıp sonuca göre hemen iğneye baslayabiliriz o yüzden mutlaka gidicem bugün merak etme:)

oh içim rahatladı bu kez bebeğinin sağlıkla aramıza gelmesi için şimdiden ne gerekiyorsa yapsın doktor umarım ki inşallah herşey çok güzel olacak

erken başlamış bulantın sanırım.. çubuk kraker birebir geliyor. ben 4-5 gündür onunla idare ediyorum canım..

strestendir onun bulantısı cnm:) dünden beri panik haldee test sonucunu alınca derin bi oh cekicek:)

ya ben şimdi tekrar gittim wcye peceteyle sildim bişey yok anlamadım öncekinde resmen pembe akıntımla gelmişti acaba sonramı gelcek dün geceki testte ikinci cizgiyide gördüm hayalet gibi :26:

canım ben ablamdan dolayı biliyorum ufak yeğenime hamileyken böyle olmuştu üstüne görme diyorlar ya hani öyle hatta 6 gün olmuştu sonra miğde bulantısı olunca acaba dedik test aldık yaptık negatif çıktı hatta atmadı akşam eşine göstermek için akşam bi baktık çift çizgi olmuş garip ama öyle olmuştu o yüzden bence bekle bi üzülme hemen

canım psikolojik olsa çizgi çıkmazdı :/ öyle psikolojik adetini geçirenler belirti yaşayanlar oluyor ama çizgi çıkmıyor hiçbirinin testinde öyle düşünme

7 aydır bir fill test yapıyorum bende ilk kez gördüm
bu 3 günde en az 5 test yaptım hepsinde var ama ben inatla kanda görmezsem inanamıcam gibi

ya hamile dğilsem de psikolojikse (((((

canım psikolojik olsa çizgi çıkmazdı :/ öyle psikolojik adetini geçirenler belirti yaşayanlar oluyor ama çizgi çıkmıyor hiçbirinin testinde öyle düşünme

bak hala nasıl stres yapıyoo:) canım bnm iyi düşün iyi olsunnn sen 1 tane bayan gösteremezsin psikolojik olarak kendini hamile hissedip de o psikolojiyle gebelik testinde cift cizginin çıkmasına neden olan ( hamile degilken:)) )

7 aydır bir fill test yapıyorum bende ilk kez gördüm
bu 3 günde en az 5 test yaptım hepsinde var ama ben inatla kanda görmezsem inanamıcam gibi

inan ben de 5 gün kala kan testinde negatifi gördükten sonra 3 gün kala test yaptığımda hayalet çizgiyi gördüm.. inanamamıştım :/ neyin nesi bu demiştim hani kan tahlili negatifti.. sonra hemen yeni kan tahliline koştum sonra güzel haberi aldım inşallah sen de mucizenin haberini alacaksın

güldürdün beni kız saol vallla Sabah beri ürkek bir ceylan gibiyim

inşallahh canım hamiş hamiş bize dua et canım kaç çıkar acaba kanda benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…