ya ben şimdi tekrar gittim wcye peceteyle sildim bişey yok anlamadım öncekinde resmen pembe akıntımla gelmişti acaba sonramı gelcek dün geceki testte ikinci cizgiyide gördüm hayalet gibi :26:
ben öncelikle acaba kanda da çıkacak mı diye endişe ediyorumwalla cok şaşkınım cnm ilk defa bi test 2 gün önceden sonuc verdi hala inanamıyorum ama sevinemiyorum da şimdi korkular basladı işte ya yine kalbi atmazsa diye...
bilmem mi, o dakikalar inadına yavaş akarama sonrasında sevincinden zamanın nasıl aktığını bilemiceksin kaçta çıkacak sonuç?
canım hamilesin artık inan :)) ve bugün doktoruna git bence. hayırlı olsun
ben öncelikle acaba kanda da çıkacak mı diye endişe ediyorum
saat 4 de canım uyuyim diorum oda olmuyo midem bulanıyo hiç bişey de yiyemiyorum
canım istersen bugün bekle ve yarın sabah ilk idrarınla bi test yap eger hayalet de olsa o cizgiyi gördüysen yarın sonuc pozitif olacaktırr Allahın izniyle
erken başlamış bulantın sanırım.. çubuk kraker birebir geliyor. ben 4-5 gündür onunla idare ediyorum canım..
:) haklısın cnm dr umu aradım hastası vardı birazdan tekrar arıcam.daha cok erken kese görünmez tabiki ama bi bhcg yapıp sonuca göre hemen iğneye baslayabiliriz o yüzden mutlaka gidicem bugün merak etme:)
ben öncelikle acaba kanda da çıkacak mı diye endişe ediyorum
saat 4 de canım uyuyim diorum oda olmuyo midem bulanıyo hiç bişey de yiyemiyorum
erken başlamış bulantın sanırım.. çubuk kraker birebir geliyor. ben 4-5 gündür onunla idare ediyorum canım..
ya ben şimdi tekrar gittim wcye peceteyle sildim bişey yok anlamadım öncekinde resmen pembe akıntımla gelmişti acaba sonramı gelcek dün geceki testte ikinci cizgiyide gördüm hayalet gibi :26:
ya hamile dğilsem de psikolojikse(((((
canım yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle
oh içim rahatladıbu kez bebeğinin sağlıkla aramıza gelmesi için şimdiden ne gerekiyorsa yapsın doktor umarım ki inşallah herşey çok güzel olacak
canım psikolojik olsa çizgi çıkmazdı :/ öyle psikolojik adetini geçirenler belirti yaşayanlar oluyor ama çizgi çıkmıyor hiçbirinin testinde öyle düşünme
aminn cnm inşallahh dualarınızı eksik etmeyin lütfenn:)
strestendir onun bulantısı cnm:) dünden beri panik haldee test sonucunu alınca derin bi oh cekicek:)
ya hamile dğilsem de psikolojikse(((((
canım psikolojik olsa çizgi çıkmazdı :/ öyle psikolojik adetini geçirenler belirti yaşayanlar oluyor ama çizgi çıkmıyor hiçbirinin testinde öyle düşünme
7 aydır bir fill test yapıyorum bende ilk kez gördüm
bu 3 günde en az 5 test yaptım hepsinde var ama ben inatla kanda görmezsem inanamıcam gibi
bak hala nasıl stres yapıyoo:) canım bnm iyi düşün iyi olsunnn sen 1 tane bayan gösteremezsin psikolojik olarak kendini hamile hissedip de o psikolojiyle gebelik testinde cift cizginin çıkmasına neden olan ( hamile degilken:)) )
inan ben de 5 gün kala kan testinde negatifi gördükten sonra 3 gün kala test yaptığımda hayalet çizgiyi gördüm.. inanamamıştım :/ neyin nesi bu demiştim hani kan tahlili negatifti.. sonra hemen yeni kan tahliline koştum sonra güzel haberi aldıminşallah sen de mucizenin haberini alacaksın
güldürdün beni kız saol vallla Sabah beri ürkek bir ceylan gibiyim
napiyim cnm yaa kafalarımızı dagıtmaya calısıyorum birazz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?