canım ben ablamdan dolayı biliyorum ufak yeğenime hamileyken böyle olmuştu üstüne görme diyorlar ya hani öyle hatta 6 gün olmuştu sonra miğde bulantısı olunca acaba dedik test aldık yaptık negatif çıktı hatta atmadı akşam eşine göstermek için akşam bi baktık çift çizgi olmuş garip ama öyle olmuştu o yüzden bence bekle bi üzülme hemen
inşallahh canım hamiş hamiş bize dua et canım kaç çıkar acaba kanda benim
Eki Görüntüle 957152
kızlar ben gercekten hamileyim yaa biraz önce yaptıgım testle hayalet çizgi gercek oldu
ediyorum inşallah Allah kabul ederkişiden kişiye değişiyor canım hcg değerlerinde de geniş bi aralık var biliyorsun.. artış değeri daha önemli.. o yüzden tekrarlarsın 2 ya da 4 gün sonra ne kadar arttığına bakarsın :)) batın geçti mi senin
canım sen gördüysen vardır, arkadas evli mi, daha once bu teste bakmıs mı ?
bekarsa ya da boyle seylerle alakası yoksa goremez silik çizgiy
benim içime doğuyor yaaa sende var bişiler
eğip baksan, şu resmi ekleyebilir misin?
yok canım benim 2 gün var bata
ıslaklık vvarmı sende bende hiç regl ağrısı yok ıslağıım göğüslerim şiş ama acı yok hafif kasıklarımda sızlama var
ayyyy canım benim hadi gözün aydııınnn çooook sevindim
valla bnde hepsi mevcut cnm:) ıslaklık,kasık agrısı,regl sancısı,göğüs şişliği ve hafif agrı ne ararsan tam hastalanacak gibiyim:)
valla bnde hepsi mevcut cnm:) ıslaklık,kasık agrısı,regl sancısı,göğüs şişliği ve hafif agrı ne ararsan tam hastalanacak gibiyim:)
inşallah mervecim benim de güzel çıkar sonucum ve katanır doktorum regl olmazsan 1 hafta sonra gel demişti
inşallah mervecim benim de güzel çıkar sonucum ve katanır doktorum regl olmazsan 1 hafta sonra gel demişti
pıhtılasma sınırını sölemeyi unutma cnmm
ben bile hala zaman zaman hastalancak gibiyim canımbat geçeli 20 gün oldu
benimde muhtemelen değerlerime bakmak için çağırmayı düşündü allahım inşallah canım sende evladını sağlıkla al kucağına zaten genelde yumurtlamadan 14 gün sonra değer yükseliyo test netleşiyor benim 11. günüm bugunevet canım çünkü erken gidince birşey yapamıyorlar pek :/ ben bat günü gittim sadece kan tahlilini tekrarlatıp geri gönderdi.. 12 gün sonrasında çağırdı ancak o zaman gördük keseyi..
bilmez miyim cnm yaa en son kurtajımdan 1 gün önce göğüslerim patlayacak gibiydi sanki sıksam süt fıskıracak dokunamıyodum,kasık agrılarım aynı sekilde ,bhcg 11000 lerdeydi tam hamileydimm ama olmadı işte inşallah Allahım bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul eder ve bebeklerimizi bize bağışlarr...
amiiin canım.. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
benimde muhtemelen değerlerime bakmak için çağırmayı düşündü allahım inşallah canım sende evladını sağlıkla al kucağına zaten genelde yumurtlamadan 14 gün sonra değer yükseliyo test netleşiyor benim 11. günüm bugun
inşallahhhhhhhh ben biraz uyumaya çalışacağım yazacağım sonucu dualarınızı eksik etmeyinamin inşallah :) onun için dua ediyoruz biz de eşimle hep, sağlıkla gelsin de.. Allah gönderdiği mucizeleri bize bağışlasın inşallah canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?