inşallahhhhhhhh ben biraz uyumaya çalışacağım yazacağım sonucu dualarınızı eksik etmeyin
inşallahhhhhhhh ben biraz uyumaya çalışacağım yazacağım sonucu dualarınızı eksik etmeyin
Eki Görüntüle 957152
kızlar ben gercekten hamileyim yaa biraz önce yaptıgım testle hayalet çizgi gercek oldu
ya ben şimdi tekrar gittim wcye peceteyle sildim bişey yok anlamadım öncekinde resmen pembe akıntımla gelmişti acaba sonramı gelcek dün geceki testte ikinci cizgiyide gördüm hayalet gibi :26:
walla cok şaşkınım cnm ilk defa bi test 2 gün önceden sonuc verdi hala inanamıyorum ama sevinemiyorum da şimdi korkular basladı işte ya yine kalbi atmazsa diye...
hehheh yap dedik o kadar içimize doğmuş :)) çok şükür Rabbime hayırlısı bu aymış senin için :)
pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir devamı gelmezse hele de çizgi var diyorsun yerleşmiş bebiş inşallah sinyal göndermiş sana. haydi hayırlısı :)
seninle değil testle alakalı görünüp görünmemesi dediydim ama :)) senin kanın farklı kan mı son güne kadar göstermio :))
ay o kadar iyisinizki beni gülümsetmeyi basarabiliyorsunuz cok saol hayatım inş ablan gibi olmustur
şimdi ben sürekli silerim oramı inş gelmez rabbim hepimize nasip etsin :)
Test yapmıstım ya hayalet bı cızgı var akadsım yok demıstı sımdı yanıma geldı nasıl oldun dıye bakmaya tekrar gosterdım var cızgı dıyor ısıga tutunca yan bakınca CIZGI BELLI OLUYORumıtleyeyımmı bılemedım yaaa offf
Test yapmıstım ya hayalet bı cızgı var akadsım yok demıstı sımdı yanıma geldı nasıl oldun dıye bakmaya tekrar gosterdım var cızgı dıyor ısıga tutunca yan bakınca CIZGI BELLI OLUYORumıtleyeyımmı bılemedım yaaa offf
kızlar çalıştığım için yazamıyorum sık sıkk ama ben şimdi ovulasyon hesaplamasını yaptım geçen adet tarihimi yazdım ve tam doğurganlık gününe bi baktım ki biz ogün eşimle yakınlaşmıştıkacaba olurmu yada olmuşmudur
bat tarihime 12 gün var :18::18::18::18::18:
canım senin adetin gecikti mi peki? Başka test yap bide istersen
canım ben dün bi test eklemiştim hayalet çizgili onu gördünmü sen:) bak walla testi elime alıyorum suan hiçbişey yok düzz ama eviriyorum ceviriyorum ısıga tutuyorum war bişeyy öylee ısıga tutarken de resmini cektim herkes hamilesin dedi ben inanamadım ama bu sabah bidaha yaptım kii bide ne göriyimm 2. çizgi var...sen de umudunu kaybetme lütfenn yarın sabaha o çizgii hayallikten cıkıp netleşecek inşallahh:)
anladım abla,asılama oldunmu hiç?:44:
Cok tesekkur ederim cnm her istediginde mesaj atabilirsincanım cok uzuldum ınan dıyebılecek bı kelımem yok sana ben yaptıgım testı heme attım bakmadım bıle uzun sure inş hamileyımdır yarın sabah olmassam test yapıcam bakalım belkı umutlanmak için bi silik cızgı cıkar sana tekrar tekrar cok gecmıs olsun eger musaıtsen sana özelden soru sormak ıstıyorum
inş bende bırazdan resmını cekıp koyucam ama nasıl resım yuklenıyor ben tabletten yuklucem
canım böyle durumlarda gebelik olabilir diyolar ama inan hiç bi fikrim yok smdi test yapsan negatif cıkar mecbur biraz daha bekleyeceksinnMrb kızlar ovülasyon testi kullanıyorum yumurtlama günüm geçmesine rağmen koyu çıkıyor bende bişey anlamadım valla daha adetime 10 gün var
canım böyle durumlarda gebelik olabilir diyolar ama inan hiç bi fikrim yok smdi test yapsan negatif cıkar mecbur biraz daha bekleyeceksinn
Evet cnm inş. Yüce rabbim bu ay tüm isteyenler versin bnm olmazsa bu ayda aşılama yaptırcam artık hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?