- 14 Ocak 2013
- 183
- 7
- 33
amin cnm inşallahh:) inşallah bi 10 gün sonra sende güzel haberlerle gelirsinn
İnş. Ama pak ümitlenmiyorum çünkü her ay ümitlenip sadece kendimi üzüyorum
Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsinn...olmazsa da üzülmee demekki dogru zaman diilmiş dersinn bol bol dua et
biliyorum benimki de erken gebelik testiydi aynı markabata 5 gün kala kan tahlili yaptırmıştım 1.20 çıktı değer.. 3 gün kala internetten aldığım bu testi yaptım böyle hayalet çizgi çıktı aynı gün hemen yine kana gittim işte hamileydim bak ekliyorum o yaptığım testi
Merhaba ...
Lütfen yardım edin ben dört senedir bu anı bekliyorum tabi o an bu ansa dun hastalanmam gerekiyordu ama olmadım gece test yaptım net tek cizgi bana bi marka soyleyin lütfen onunla yapayım çok heycanlı ve üzgünüm olmadım ama testtede bişi cıkmadı nedennn((((((( 14:
canım ben dün bi test eklemiştim hayalet çizgili onu gördünmü sen:) bak walla testi elime alıyorum suan hiçbişey yok düzz ama eviriyorum ceviriyorum ısıga tutuyorum war bişeyy öylee ısıga tutarken de resmini cektim herkes hamilesin dedi ben inanamadım ama bu sabah bidaha yaptım kii bide ne göriyimm 2. çizgi var...sen de umudunu kaybetme lütfenn yarın sabaha o çizgii hayallikten cıkıp netleşecek inşallahh:)
canım ben dün markasını hatırlamadıgım erken gebelik testlerinden yaptım sözde ilişkiden 5 gün sonra sonuc veriyodu hayalet bi çizgi vardı belli belirsiz.Bu sabah migrostan 5 Minutes diye bi test aldım hemen sonuc verdi onu deneyebilirsin
hehheh yap dedik o kadar içimize doğmuş :)) çok şükür Rabbime hayırlısı bu aymış senin için :)
pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir devamı gelmezse hele de çizgi var diyorsun yerleşmiş bebiş inşallah sinyal göndermiş sana. haydi hayırlısı :)
seninle değil testle alakalı görünüp görünmemesi dediydim ama :)) senin kanın farklı kan mı son güne kadar göstermio :))
Hamilemisin yoksa cnm inş. Vardır bebişş
kızlar çalıştığım için yazamıyorum sık sıkk ama ben şimdi ovulasyon hesaplamasını yaptım geçen adet tarihimi yazdım ve tam doğurganlık gününe bi baktım ki biz ogün eşimle yakınlaşmıştıkacaba olurmu yada olmuşmudur
bat tarihime 12 gün var :18::18::18::18::18:
yok kızlar kırmızıyı yedim ben buayda olmadı erken geldi hakkımda hayırlısı buymus
hamile arkadaslarım ve hamile olacaklar hepinizi tebrik ederim
kutsalcım ovü testini hangi siteden alıyorsun bana yaz hele bir
birde onla deniyim
Allahım sana şükürler olsun ki senın mujdeli haberini okudum az once canım hayırlı ugurlu olsun dunden beri yazılarını takip ediyorum yemin ederim çok sevindim .. Allah Evladını kucaklayıp sağlıcakla eşinle birlikde buyutmeyi nasip eylesin İnşallah ...
Hatırlarsan aynı gunduk bende daha olmadım ama dun akşam testte hiç bişi cıkmadı çok üzğünüm şuan ama heycanlıyımda hangi markayla yapıyım yardım edermisin banada ...
canım senın bat 4 mü beşmiydi benım 4 gecesiydi yaaaaaaaaa ..teste göre vet hamileyim cnm bakalım dr a gidiyorum smdi bnm durumum biraz riskli dekan pıhtılasması var bnde o yüzden dr umla görüşüp önlem alcaz bakalım
teste göre vet hamileyim cnm bakalım dr a gidiyorum smdi bnm durumum biraz riskli dekan pıhtılasması var bnde o yüzden dr umla görüşüp önlem alcaz bakalım
bu gundu bat gunum dayanamayıp yaptım ılk once sadece tek cızgı gorunce pek beklemedım attım sonra tekrar baktım ve bellı belırsız ıkıncı cızgı var
bu gundu bat gunum dayanamayıp yaptım ılk once sadece tek cızgı gorunce pek beklemedım attım sonra tekrar baktım ve bellı belırsız ıkıncı cızgı var
hadi hayırlısı bakalım heyecanlı bi 12 gün daha bizi bekliyor:))
canım senın bat 4 mü beşmiydi benım 4 gecesiydi yaaaaaaaaa ..
Birde gebeliğin için sorun var demişsin Allah yar ve yardımcın olsun Bebegin şifasıyla birlikde gelsin balım sıkıntı uzuntu yapma sevincini iliklerine kadar yaşa İnşallah ...
Hakkından hayırlısı olsun cnm allahın izniyle birşey olmaz inş. Doktordan çıkınca haber ver merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?