Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsinn...olmazsa da üzülmee demekki dogru zaman diilmiş dersinn bol bol dua et

Aminnnn isteyen herkese versin yüce rabbim her gece herkese dua ediyorum tek kendime değil

Merhaba ...
Lütfen yardım edin ben dört senedir bu anı bekliyorum tabi o an bu ansa dun hastalanmam gerekiyordu ama olmadım gece test yaptım net tek cizgi bana bi marka soyleyin lütfen onunla yapayım çok heycanlı ve üzgünüm olmadım ama testtede bişi cıkmadı nedennn (((((((14:

canım ben dün markasını hatırlamadıgım erken gebelik testlerinden yaptım sözde ilişkiden 5 gün sonra sonuc veriyodu hayalet bi çizgi vardı belli belirsiz.Bu sabah migrostan 5 Minutes diye bi test aldım hemen sonuc verdi onu deneyebilirsin

Allahım sana şükürler olsun ki senın mujdeli haberini okudum az once canım hayırlı ugurlu olsun dunden beri yazılarını takip ediyorum yemin ederim çok sevindim .. Allah Evladını kucaklayıp sağlıcakla eşinle birlikde buyutmeyi nasip eylesin İnşallah ...

Hatırlarsan aynı gunduk bende daha olmadım ama dun akşam testte hiç bişi cıkmadı çok üzğünüm şuan ama heycanlıyımda hangi markayla yapıyım yardım edermisin banada ...

Hamilemisin yoksa cnm inş. Vardır bebişş

Arkaslar ya ben benim adetime daha 3 gun var 2 gun onde kan tahlili yaptırdım 1.16 çıktı şimdi bi test alıp yapsamı ya cok merak ediyorum

yok kızlar kırmızıyı yedim ben buayda olmadı erken geldi hakkımda hayırlısı buymus
hamile arkadaslarım ve hamile olacaklar hepinizi tebrik ederim
kutsalcım ovü testini hangi siteden alıyorsun bana yaz hele bir
birde onla deniyim

devam et canım yakınlasmalara hala devam ediyor olabilir inş hamile kalırsın canımmmm

kısmet cnm lütfen üzme kendini Allahım en kısa zamanda sana da saglıklı bebişler nasip etsn inşallah

cok tsk ederim cnm Allahım isteyen tüm arkadaslarıma nasip etsin inşallah...
sana bi önceki mesajımda yazdım hangi testi kullandımı migrostan aldım ben 5 minutes diye bi testi begendim...

teste göre vet hamileyim cnm bakalım dr a gidiyorum smdi bnm durumum biraz riskli de kan pıhtılasması var bnde o yüzden dr umla görüşüp önlem alcaz bakalım
canım senın bat 4 mü beşmiydi benım 4 gecesiydi yaaaaaaaaa ..

Birde gebeliğin için sorun var demişsin Allah yar ve yardımcın olsun Bebegin şifasıyla birlikde gelsin balım sıkıntı uzuntu yapma sevincini iliklerine kadar yaşa İnşallah ...

teste göre vet hamileyim cnm bakalım dr a gidiyorum smdi bnm durumum biraz riskli de kan pıhtılasması var bnde o yüzden dr umla görüşüp önlem alcaz bakalım

Hakkından hayırlısı olsun cnm allahın izniyle birşey olmaz inş. Doktordan çıkınca haber ver merak ederim

bu gundu bat gunum dayanamayıp yaptım ılk once sadece tek cızgı gorunce pek beklemedım attım sonra tekrar baktım ve bellı belırsız ıkıncı cızgı var

canım ümitlendirmek istemem ama ben ilk ogluma hamile kaldıgımı öle ögrendim
yok diye çöpe attım sonraa aman bakıyım dedim birdaha gördüm pozitifi belki sendede öle olmustur

bu gundu bat gunum dayanamayıp yaptım ılk once sadece tek cızgı gorunce pek beklemedım attım sonra tekrar baktım ve bellı belırsız ıkıncı cızgı var

canım bence akşamı bekle yada sabahı inşallah hamilesindir canım

hadi hayırlısı bakalım heyecanlı bi 12 gün daha bizi bekliyor:))

wallahii heyecan yaptım hemde çokk heyecan yaptımmm canım

benim BAT 2 subat cnm senin kine daha varmıs biraz daha beklee bnce:) cok tsk ediyorum güzel dilekleriniz için öpüyorum hepinizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…