benim BAT 2 subat cnm senin kine daha varmıs biraz daha beklee bnce:) cok tsk ediyorum güzel dilekleriniz için öpüyorum hepinizi:)
kısmet cnm lütfen üzme kendini Allahım en kısa zamanda sana da saglıklı bebişler nasip etsn inşallah
devam et canım yakınlasmalara hala devam ediyor olabilir inş hamile kalırsın canımmmm
inşallahh güzelll haberle gelirsin canımarkadaslar ben dr a gidiyorumm bnm için dua edin olur mu korkuyorum
Canim çok sevindimmkızlar benim zigot 323 olmuş. sonucu almaya , ordan da doktora göstermeye gidiyorum
darısı da size olsun yavrularımmmm
kan değerim 42 allahımmmmmmmmmmmm sana şükürler olsun
kızlar benim zigot 323 olmuş. sonucu almaya , ordan da doktora göstermeye gidiyorum
darısı da size olsun yavrularımmmm
Merhaba ...
Lütfen yardım edin ben dört senedir bu anı bekliyorum tabi o an bu ansa dun hastalanmam gerekiyordu ama olmadım gece test yaptım net tek cizgi bana bi marka soyleyin lütfen onunla yapayım çok heycanlı ve üzgünüm olmadım ama testtede bişi cıkmadı nedennn((((((( 14:
arkadaslar ben dr a gidiyorumm bnm için dua edin olur mu korkuyorum
Yok cnm olmadim saglikli iki cocugum var ama ondan sonrakiler tutmuo bir.bucuk sene once tumor yuzunden bir yumurtaligimi kayip ettim ondan sonra cocuklar tutmuo bakalim hayirlisi rabbim buyuk onumuzde daha neler var
Canim çok sevindimm
Ayyyy kuzumm masaaallah Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin inşallah canim yaaaaaa :)))))))))
:124::124::124:Yuppi hamileler çoğalıyor kutsal aşk tebrikler
ben netten almıştım erken gebelik testi.. şuan unuttum adını ama, eczaneden erken gebelik testi al bir de öyle dene istersen. belki de gelecektir kırmızılar bilemiyorum :/ psikoloji de gecikmesine neden olabiliyor
gördün mü.. hayırlı olsun canım çok dikkat et ikinize de bundan sonra :))
şükürleerr olsunnnnnnnn hepinize teşekkür ederimmmm allah isteyen herkese nasip etsinn
duaa edin bana değerim katlansın inşallahhh
Kesinlikle almani tavsiye ederim. Gerci soru baba degildi cnm am a gorunce dayanamadim yazdim. Ben adetin 10. Ve 11. Gunu yani bugun Galen yüzü gordum. Oysa ki hep 14 diye ayarlamaya caslisiyordum. Demekki o aralarda hep kacirmisim.bu arada ben cizgi seklinde olanlari okuyamadigim icin, gülen yüzlü olandan aldim. Cok uzun olacak ama anlatayim. Hem normal, hem gulen yuz aldim ve adetim biter bitmez yapmaya basladim ki iyiki de öyle yapmisim. Diger teste biraz koyu ikinci cizgiyi gorunce, hemen bir tanede gulen yuzluden denemedim ve evet onu gordum, bugunde ayni sekilde. Gulen yuzlu pahali oldugu ve hergun onu yapamayacagim icin ben boyle bir yol buldum. Lutfen dedikleri gibi 12. Gunden falan baslama testi yapmaya, 9. Gunden basla. Ben 12 de baslasaydim,bu uyda kaciracaktim.yok kızlar kırmızıyı yedim ben buayda olmadı erken geldi hakkımda hayırlısı buymus
hamile arkadaslarım ve hamile olacaklar hepinizi tebrik ederim
kutsalcım ovü testini hangi siteden alıyorsun bana yaz hele bir
birde onla deniyim
Mrb kızlar ovülasyon testi kullanıyorum yumurtlama günüm geçmesine rağmen koyu çıkıyor bende bişey anlamadım valla daha adetime 10 gün var
şükürleerr olsunnnnnnnn hepinize teşekkür ederimmmm allah isteyen herkese nasip etsinn
duaa edin bana değerim katlansın inşallahhh
İnşallah canim inşallah.
Hamile hatunlar tansiyonu düşük olan var mi icinizda? Benim düşük bugün 9-5 cikio sürekli basim donuo
inşallah katlanır canım
benim ara ara oluyor baş dönemem ama, evde tansiyon aletim falan yok :/ sanırım almam gerekiyor özellkle bu hamilelik döneminden dolayı değil mi:44:
Evet canim evde olması lazim, kizima hamileyken düşüktü tansiyonum doktor takip etti bir hafta, hamile olduğumu tansiyonun düşük cikinca öğrenmiştim ilkinde, acaba bu da mi öyle olacak bilmiyorum. Yarin sabah yapicam testi.inşallah katlanır canım
benim ara ara oluyor baş dönemem ama, evde tansiyon aletim falan yok :/ sanırım almam gerekiyor özellkle bu hamilelik döneminden dolayı değil mi:44:
merhaba mervee,nasılsın cnm ?varmı bi gelisme ttalım??
Evet canim evde olması lazim, kizima hamileyken düşüktü tansiyonum doktor takip etti bir hafta, hamile olduğumu tansiyonun düşük cikinca öğrenmiştim ilkinde, acaba bu da mi öyle olacak bilmiyorum. Yarin sabah yapicam testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?