iyiyim canım sağol, şimdilik bir gelişme yok, salı günkü randevumu bekliyorum bebeğimi görücem :))) bu akşam da öbür evimize gidiyoruz, hafta sonu iyi gelecek bana değişiklik olacak, yarın akrabalar annemde toplanıyormuş ona da gidicem günlere gitmeyi özlemiştimbu da iyi denk geldi.. sen nasılsın bakalım?
hadi bakalım ne çıkacak :)) bekliyoruz haberlerini.. ben de bir tansiyon aleti alayım iyisimi
Kesinlikle almani tavsiye ederim. Gerci soru baba degildi cnm am a gorunce dayanamadim yazdim. Ben adetin 10. Ve 11. Gunu yani bugun Galen yüzü gordum. Oysa ki hep 14 diye ayarlamaya caslisiyordum. Demekki o aralarda hep kacirmisim.bu arada ben cizgi seklinde olanlari okuyamadigim icin, gülen yüzlü olandan aldim. Cok uzun olacak ama anlatayim. Hem normal, hem gulen yuz aldim ve adetim biter bitmez yapmaya basladim ki iyiki de öyle yapmisim. Diger teste biraz koyu ikinci cizgiyi gorunce, hemen bir tanede gulen yuzluden denemedim ve evet onu gordum, bugunde ayni sekilde. Gulen yuzlu pahali oldugu ve hergun onu yapamayacagim icin ben boyle bir yol buldum. Lutfen dedikleri gibi 12. Gunden falan baslama testi yapmaya, 9. Gunden basla. Ben 12 de baslasaydim,bu uyda kaciracaktim.
Kırmızılar geldiii..
pzrt randevumu aldım. Artık yeni ay ve yeni umutlar...
bende iyiyim cok sükür cnm,haydi hayırlısı bakalım.
ben daha 7 gün beklicem
canım benimde
günler zor geçiyor bilirim :26: birşeylerle meşgul ol o zaman daha çabuk gelir belki vakit
ooo 2 tane varmıs yeter sana abla ya ..
bitanecik benimde olsa keske
temizlik,yemek,camasır,mesgul oldugum seyler var..
ama genede zaman gecmiyo mu nee
İnsanin basina gelmeyince anlamio cnm insanin 10 tanede cocugu olsa kayip ettigi cocuk tas gibi oturo yuregine heleki bn iki tane kayip ettim rabbim kimseye yasatmasin ama cok zor rabbim kimseyi ewlat acisiyla terbiye etmesin ki bn zaten hep kalabalik aile istedim hep hayalim 4 cocuktuinsaAllahta olur vede rabbim sizlerinde gonlune gore wersin insaAllah saglikli sihhatli olur bebisleriniz
Hakkından hayırlısı olsun cnm allahın izniyle birşey olmaz inş. Doktordan çıkınca haber ver merak ederim
canım selametle git hayırlı haberlerle bebeginle gel inşallah.....
inşallahh canım rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze gönlümüzde olanıda hakkımıza hayırlı eylesin inşallah hepimizin
inşallahh güzelll haberle gelirsin canım
kan değerim 42 allahımmmmmmmmmmmm sana şükürler olsun
dualarım seninle inşallah güzel haberlerle gel
çok şükürrrr demek yerleşme kanamasıymış :))) bata 2 gün var di mi?
çokta gezmemek gerek beklemedeyken be
ben geldimm kızlarr:) dr a gttim adam pıhtılasma raporlarıma falan baktı adetten kaç gün gecti diye sordu gecmedi dedim gözlerini kocaman acıp baktı bana:) sonra hemen iğnemi yazdı salı gününe bhcg yaptırıp bana göster ona göre keseye ne zaman bakacagımızı sölicem dedi...Allah izin verirde bu sefer bebegimin kalp atısını duyabilirsem önümüzdeki 8 ay boyunca iğnee kullanıcam ama olsun yeter ki o saglıklı olsun....
KUTSALımmm seni de cok tbrik ederim cnm bnm eminim artık için rahatlamıstırrr:)artıkk hamileliğimiz boyunca da birbirimizden ögrenecegimiz eminim cok fazla sey olacakk ve inşallah hepimiz EKİM annesi olacagız:)
Çok sevindim cnm inş.hayırlısıyla bşy olmayacak
Bazi aylar bayanlar iki kere yumurtlayabiliyormus, belki de öyle birsey olmustur yada diger ihtimal hamilesin ins. Bu arada ilk yumurtalama gununden sonra ikinci cift cizgi gecti, sonra tekrardan belirdi degil mi. Yani surekli koyu degildi.
amin cnm inşallah:) darısı tüm isteyenlerin basına:)
mervee bu takvim nasıl yapılıyor canım bende bebeğin durumunu görmek istiyorum da
valla ben herkesten uzak bir şehirde olduğum için öyle gezmeye oturmalara gitmeyi özlüyorum :2: bütün gün evdeyim yalnız başıma.. çarşıda gezmeyi de pek sevmem tek başımaondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?