ben geldimm kızlarr:) dr a gttim adam pıhtılasma raporlarıma falan baktı adetten kaç gün gecti diye sordu gecmedi dedim gözlerini kocaman acıp baktı bana:) sonra hemen iğnemi yazdı salı gününe bhcg yaptırıp bana göster ona göre keseye ne zaman bakacagımızı sölicem dedi...Allah izin verirde bu sefer bebegimin kalp atısını duyabilirsem önümüzdeki 8 ay boyunca iğnee kullanıcam ama olsun yeter ki o saglıklı olsun....
KUTSALımmm seni de cok tbrik ederim cnm bnm eminim artık için rahatlamıstırrr:)artıkk hamileliğimiz boyunca da birbirimizden ögrenecegimiz eminim cok fazla sey olacakk ve inşallah hepimiz EKİM annesi olacagız:)
canım çok sevindim Allah kazasız belasız sağlıkla kavuştursun yavruna
senin kan grubun nedir?
ahhh cnm benimmm ..
ben memleketimde gelinim.tüm akrabalrım burda.
3 yıldır dünya misafirinden gına geldii
arkadaşlar beta hcg 16,56 çıktı dahiliyeci 3 haftalık hamişsin dedi ama kadın doğuma muayene ol...bat ıma 4 gün var değer normal mi
bana da misafirden gına gelse keşke. ne güzel memleketinde olmak
benim de 3 gün kala 17 çıkmıştıhayırlı olsun
bana da misafirden gına gelse keşke. ne güzel memleketinde olmak
benim de 3 gün kala 17 çıkmıştıhayırlı olsun
arkadaşlar beta hcg 16,56 çıktı dahiliyeci 3 haftalık hamişsin dedi ama kadın doğuma muayene ol...bat ıma 4 gün var değer normal mi
hayırlı ugurlu olsun ALLAH tamamına erdirsin inşallah:))
ben geldimm kızlarr:) dr a gttim adam pıhtılasma raporlarıma falan baktı adetten kaç gün gecti diye sordu gecmedi dedim gözlerini kocaman acıp baktı bana:) sonra hemen iğnemi yazdı salı gününe bhcg yaptırıp bana göster ona göre keseye ne zaman bakacagımızı sölicem dedi...Allah izin verirde bu sefer bebegimin kalp atısını duyabilirsem önümüzdeki 8 ay boyunca iğnee kullanıcam ama olsun yeter ki o saglıklı olsun....
KUTSALımmm seni de cok tbrik ederim cnm bnm eminim artık için rahatlamıstırrr:)artıkk hamileliğimiz boyunca da birbirimizden ögrenecegimiz eminim cok fazla sey olacakk ve inşallah hepimiz EKİM annesi olacagız:)
hadi gözün aydın canım benim de 5 gün var acaba çıkar mmı bende de
canım çok sevindim hadi inşalllahhhh hakkında hayırlısı olsun
sağol canım yarın baktır inş. çıkar canım...ben daha öncede baktım negatif çıktı bugün pozitif dedi...
bilmiyorum ki test yapıcam yarın sabah ikinci çizgiyi görürsem baktırırım kana ancak :26:
dün evde kaset testlerden yaptım net tek çizgi çıktı...umutsuzlaşmıştım kanda çıktı
dün evde kaset testlerden yaptım net tek çizgi çıktı...umutsuzlaşmıştım kanda çıktı
bilmiyorum ki test yapıcam yarın sabah ikinci çizgiyi görürsem baktırırım kana ancak :26:
canım erken daha yaa test içinn 2 gün daha bekle bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?