cok tsk ederim cnm bnm hepimizin hakkında hayırlısı...inşallah en kısa zamanda herkesinn göbişleri bebişlerlee dolarr:)
canım hamilemisinnnnnnnndün evde kaset testlerden yaptım net tek çizgi çıktı...umutsuzlaşmıştım kanda çıktı
eşim illa cumartesi bakalım diyor bat 4 şubat ilkinde 4 5 gün önce öğrenmiştik ya hevesleniyor adam
kan değerim 42 allahımmmmmmmmmmmm sana şükürler olsun
15 dk sonra cıkan hayalet cızgı 1 saat gectıkten sonra daha net lestı arkadasımda gordu sızce umıtlenmelımiyim bı akıl verın bana
Burda 5 hafta yazıyo canım internette 4+1 diyo canımcanım internetten önce tahmini doğum tarihini bul.. ondan sonra profil düzenleme kısmında çocugunuzun doğacağı tarih kısmı var oraya o tarihi gir, sonra imzada çıkıyor kendisi..
amin cnmm hepimizin yavrusunu bizlere bagıslasın inşallah...
0 RH (+) cnm
ayy canım evde bi test var eşime söz verdim beklicem yarın sabahıhımmm iyi bari daha öncekinde o kdr erken sonuc verdiyse yap yap 5 dk bile bekleme tatlım:)
15 dk sonra cıkan hayalet cızgı 1 saat gectıkten sonra daha net lestı arkadasımda gordu sızce umıtlenmelımiyim bı akıl verın bana
cnm sen resim yükleyemedin mi
canım benim hayalet çizgi çıktı 2 gün önce testte ama emin değilim ki
Burda 5 hafta yazıyo canım internette 4+1 diyo canım
First canım benim rahatlamam mıııı çok şükürrr evet hamilelik boyunca birbirimizi bırakmayalım
ayy canım evde bi test var eşime söz verdim beklicem yarın sabahıyoksa çatlamak üzereyim benn
bence yarın tekrarla tatlım kaç gün var batına
görmüştüm canım hafif bi çizgi vardı yarın kanda baktır istersen çıkar Allahın izniyle
aaa hamile misinn
batım bugundu yarın tekrarlarım artık sızce umıt varmı
ya yukleyemedım tablette bı sorun olustu
amin inşallahhhhh canım çok istiyorummm
canım hamilemisinnnnnnnn
cnm senin 5 ocak diilmi ya SAT ?
Yok canım 2 ocak benim döngüm 31 gün
Senin ki kaç gözüküyo canımaaa öylemiydi karıstırdım bak ben de diyorum nasıl 4+1 görünüyo:)
Senin ki kaç gözüküyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?