Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Burda 5 hafta yazıyo canım internette 4+1 diyo canım

First canım benim rahatlamam mıııı çok şükürrr evet hamilelik boyunca birbirimizi bırakmayalım

evet canım doğru burdaki, 4 haftan tamamen dolmuş 5. hafta içindesin :))

Eşine söyledin mi benim ki hemen eve koştu nasıl mutluuuuuu nasılllll

söylemez miyim:) dün benim hayalet çizgiye bakıncaa yabırak askım allahaskına sen öyle görmek istiyosun bişey yok burda dedi:)) bnde bu sabah yaptıgım testi msj attımm hemen aradı şok olmuş dr a beraber gittik zaten:)

kızlar eger kısmetse bat 28subat
ve kısmetse yine evlilik yıldönümümüzde dogacak bebegim inş :)

kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. ben de anne olmak istiyorum. üç aydır deniyoruz. adet tarihim hiç şaşmaz ama bu ay gecikmenin 4. günü. her gün test yapıyorum ama çıkmıyor. ne yapacağımı şaşırdım (((

i
3+5 teyzesii minnagız biz daha:)

hamilemisinnn canim cok mutlu oldum rabbim tqmamina erdirsn ins yaa naptin igneye basladns mii ya bnde belirtiler devam edipr adet olmadm kanda yok cikior dis gebelik falan degildr demi ya

i

hamilemisinnn canim cok mutlu oldum rabbim tqmamina erdirsn ins yaa naptin igneye basladns mii ya bnde belirtiler devam edipr adet olmadm kanda yok cikior dis gebelik falan degildr demi ya

evet cnm iğneyi verdi doktorum bu aksamdan itibaren baslıcam vurmaya artıkk göbişim doguma kadar morarıcak:)
Allah korusun dıs gebelik tehlikelidir ama bildigim kadarıyla kan testinde pozitif cıkmasına sebep olur o yüzden korkma cnmbiraz daha bekle bakalım stres yapmamaya calıs

bi doktora git cnm :26:

Kızlar adetime 2 gun var bugun iki tane test yaptım ikiside yok denecek kadar silik ne olur bana dua edin 5 ay önce yavrum karnımda öldü cok istiyorum ne olur olsun

evet canım doğru burdaki, 4 haftan tamamen dolmuş 5. hafta içindesin :))
Ohhh maşallahh bebişim de büyükmüş canım yawrum benim
Süper ya adam şok yaşadı benim ilk gebeliğim olduğundan
Kızlar adetime 2 gun var bugun iki tane test yaptım ikiside yok denecek kadar silik ne olur bana dua edin 5 ay önce yavrum karnımda öldü cok istiyorum ne olur olsun

Canım inşallahhh hamilesindirr

dr gitmeyi bugn düşündüm ama pazartesiye kaldı kızlar ya saat kaç oldu bir de sonucu ertesi gün veriyorlar bugün o yüzden gitmedim. pazartesi test yaparım diye düşündüm=))) dün test yaptıktan baya bi sonra silik çizgi çıktı ama o da hamile olduğun kesin değilmiş.

yoldayim telefon zor baglanior o yuzden cikmak zorunndayim suan hamilelerin dualari kabul beni unutma dualrinda dier arkadaslardan da dua beklioumm Allah rizasi icinn lutfen(

yoldayim telefon zor baglanior o yuzden cikmak zorunndayim suan hamilelerin dualari kabul beni unutma dualrinda dier arkadaslardan da dua beklioumm Allah rizasi icinn lutfen(

İnşallah canım tez zamanda rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…