galiba öyleyim:44:
3+5 teyzesii minnagız biz daha:)
Bizde çok minnağız teyzesi karnımızda minicik bebişler var
:) yerim o minnağı benn
Burda 5 hafta yazıyo canım internette 4+1 diyo canım
First canım benim rahatlamam mıııı çok şükürrr evet hamilelik boyunca birbirimizi bırakmayalım
Eşine söyledin mi benim ki hemen eve koştu nasıl mutluuuuuu nasılllll
3+5 teyzesii minnagız biz daha:)
i
hamilemisinnn canim cok mutlu oldum rabbim tqmamina erdirsn ins yaa naptin igneye basladns mii ya bnde belirtiler devam edipr adet olmadm kanda yok cikior dis gebelik falan degildr demi ya
kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. ben de anne olmak istiyorum. üç aydır deniyoruz. adet tarihim hiç şaşmaz ama bu ay gecikmenin 4. günü. her gün test yapıyorum ama çıkmıyor. ne yapacağımı şaşırdım(((
kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. ben de anne olmak istiyorum. üç aydır deniyoruz. adet tarihim hiç şaşmaz ama bu ay gecikmenin 4. günü. her gün test yapıyorum ama çıkmıyor. ne yapacağımı şaşırdım(((
kızlar eger kısmetse bat 28subat
ve kısmetse yine evlilik yıldönümümüzde dogacak bebegim inş :)
Ohhh maşallahh bebişim de büyükmüş canım yawrum benimevet canım doğru burdaki, 4 haftan tamamen dolmuş 5. hafta içindesin :))
Süper ya adam şok yaşadı benim ilk gebeliğim olduğundansöylemez miyim:) dün benim hayalet çizgiye bakıncaa yabırak askım allahaskına sen öyle görmek istiyosun bişey yok burda dedi:)) bnde bu sabah yaptıgım testi msj attımm hemen aradı şok olmuş dr a beraber gittik zaten:)
Kızlar adetime 2 gun var bugun iki tane test yaptım ikiside yok denecek kadar silik ne olur bana dua edin 5 ay önce yavrum karnımda öldü cok istiyorum ne olur olsun
evet cnm iğneyi verdi doktorum bu aksamdan itibaren baslıcam vurmaya artıkk göbişim doguma kadar morarıcak:)
Allah korusun dıs gebelik tehlikelidir ama bildigim kadarıyla kan testinde pozitif cıkmasına sebep olur o yüzden korkma cnmbiraz daha bekle bakalım stres yapmamaya calıs
Kızlar adetime 2 gun var bugun iki tane test yaptım ikiside yok denecek kadar silik ne olur bana dua edin 5 ay önce yavrum karnımda öldü cok istiyorum ne olur olsun
yoldayim telefon zor baglanior o yuzden cikmak zorunndayim suan hamilelerin dualari kabul beni unutma dualrinda dier arkadaslardan da dua beklioumm Allah rizasi icinn lutfen(
yoldayim telefon zor baglanior o yuzden cikmak zorunndayim suan hamilelerin dualari kabul beni unutma dualrinda dier arkadaslardan da dua beklioumm Allah rizasi icinn lutfen(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?