Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım bnm Allah hayırlı zamanda bebişinizi versin ve ailenizi mutluluklara boğsun inşallah:)

amin canım inş gercekten insana hayırlı zamanda hayırlı bebek saglıklı bebek nasip eylesin
buda bir sınama nede olsa
inş verir rabbim bakabilecek isteyen bebek askıyla yanan kullarına :)
senin adına cok sevindim :)

Kızlar adetime 2 gun var bugun iki tane test yaptım ikiside yok denecek kadar silik ne olur bana dua edin 5 ay önce yavrum karnımda öldü cok istiyorum ne olur olsun

ay canım arkadasım cok zordur rabbim inş bebişini vermiştir saglıklı hayırlı evladın olur inş :)
kanda baktır canım hemen

aminn cnm...ben kalp atısını duyana kadar sevinemem ama heyecanlıyım tabii ve sanırım streslii...

Beykozcum sende hamilesin dimi

Bu topikte herkes bi anda hamile kaldı kızlar ne güzel yaaa

Beykozcum sende hamilesin dimi

Bu topikte herkes bi anda hamile kaldı kızlar ne güzel yaaa

yok canım
kırmızı kartı yedim
testim yine bana oyun oynadı
aynı testide almadım oglumda aldıgım testen aldım ama oda beni kandırdı
neyse benim yeni bat 28subat ozamana kadar tutar inş
bende hamile kalırım

Ben yanlış okudum herhalde inşallah tez zamanda gelsin bebişin canım
çabuk büyüyor annesi o
Merveeee ağzın bal yesin anneyim dimi beeen

s.a kızlar..benim bugün çok ağrım oldu kasıklarım rahimde baskı var sanki..korkmaya başladım:26:

Canlarim cok sevindim adiniza tabrik ediyorum sizi....
Darisi bizim basimiza dua edin bizlere olurmu

Kızlar cokk kotuyum . Kanda degerim 5.96 çıktı. Bu nedemek. Doktor bişey soyleyemem dedi. Adet olmazsan gel dedi. Offff sizce? Lütfen bana dua edibn. Degerim yukselsin

canım bat kaç gün geçti
Hatirladigim kadariyla hatvena benle ayni gundu bati, tabi benim 6 gun erken oldugu ve erken yumurtladigimi yeni ogrendigim icin suan o safaya bile geldim. Ama 26 si olmali ve bu durumda 4-5 gun gecmis. Bence hamilelik yuksek olasilik ama ben degerleri tam bilemiorum.

kızlar sabahkı yaptıgım testte ıkıncı cızgı sılıktı sımdı yaptım tek cızgı kafam karıstı ne yapmalıyım

Kızlar cokk kotuyum . Kanda degerim 5.96 çıktı. Bu nedemek. Doktor bişey soyleyemem dedi. Adet olmazsan gel dedi. Offff sizce? Lütfen bana dua edibn. Degerim yukselsin

Canim seni uzmek istemem ama benim gecen ay 5.2 cikmisti degerim ve 2 gun sonra doktora gidicekken adet oldum. Kimyasal gebelik oluyomus bu sanirim.
Ama senin degerin daha yuksek ins bebegin seninledir

Son düzenleme:

hmmm.. geç döllenmedir umarım.. çünkü daha yüksek olurdu değeri normal zamanda olmuş olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…