canım bnm Allah hayırlı zamanda bebişinizi versin ve ailenizi mutluluklara boğsun inşallah:)
Kızlar adetime 2 gun var bugun iki tane test yaptım ikiside yok denecek kadar silik ne olur bana dua edin 5 ay önce yavrum karnımda öldü cok istiyorum ne olur olsun
amin canım inş gercekten insana hayırlı zamanda hayırlı bebek saglıklı bebek nasip eylesin
buda bir sınama nede olsa
inş verir rabbim bakabilecek isteyen bebek askıyla yanan kullarına :)
senin adına cok sevindim :)
Biz kese ve kalp atışını kaçıncı haftada duyacaz canımaminn cnm...ben kalp atısını duyana kadar sevinemem ama heyecanlıyım tabii ve sanırım streslii...
Beykozcum sende hamilesin dimi
Bu topikte herkes bi anda hamile kaldı kızlar ne güzel yaaa
Ohhh maşallahh bebişim de büyükmüş canım yawrum benim
Ben yanlış okudum herhalde inşallah tez zamanda gelsin bebişin canımyok canım
kırmızı kartı yedim
testim yine bana oyun oynadı
aynı testide almadım oglumda aldıgım testen aldım ama oda beni kandırdı
neyse benim yeni bat 28subat ozamana kadar tutar inş
bende hamile kalırım
Merveeee ağzın bal yesin anneyim dimi beeençabuk büyüyor annesi o
Biz kese ve kalp atışını kaçıncı haftada duyacaz canım
Ben yanlış okudum herhalde inşallah tez zamanda gelsin bebişin canım
Merveeee ağzın bal yesin anneyim dimi beeen
Kızlar cokk kotuyum . Kanda degerim 5.96 çıktı. Bu nedemek. Doktor bişey soyleyemem dedi. Adet olmazsan gel dedi. Offff sizce? Lütfen bana dua edibn. Degerim yukselsin
Hatirladigim kadariyla hatvena benle ayni gundu bati, tabi benim 6 gun erken oldugu ve erken yumurtladigimi yeni ogrendigim icin suan o safaya bile geldim. Ama 26 si olmali ve bu durumda 4-5 gun gecmis. Bence hamilelik yuksek olasilik ama ben degerleri tam bilemiorum.canım bat kaç gün geçti
Canlarim cok sevindim adiniza tabrik ediyorum sizi....
Darisi bizim basimiza dua edin bizlere olurmu
Kızlar cokk kotuyum . Kanda degerim 5.96 çıktı. Bu nedemek. Doktor bişey soyleyemem dedi. Adet olmazsan gel dedi. Offff sizce? Lütfen bana dua edibn. Degerim yukselsin
Hatirladigim kadariyla hatvena benle ayni gundu bati, tabi benim 6 gun erken oldugu ve erken yumurtladigimi yeni ogrendigim icin suan o safaya bile geldim. Ama 26 si olmali ve bu durumda 4-5 gun gecmis. Bence hamilelik yuksek olasilik ama ben degerleri tam bilemiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?