Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

amin canım inşallah. sende cok gecikmeden kan testi yaptır bence

yarın yaptırıcam inşallah. herhangi biyerde yaptırsam mesela tıp merkezlerinde falan... arkadaşların bahsettiği değerleri b-hcg rapor halinde verirlermi acaba? nedense sabredemedim ben geçen hafta salı poliklinikte yaptırmıştım var yok bakalım hamileyseniz çıkar demişlerdi kan aldı benden 10 dk sonra hamile değilsiniz şüphe bile yok demişti. test yapıldığında son ilişkinin üzerinden 3 gün geçmişti. bende yok cevabını alınca rahat takıldım hamile değilmişim yumurtlamamda geçti zaten dedim bu ayda tutmadı diye adeti beklemeye koyulmuştum. hatta tedaviye başlamak için doktoroda gittim oda alltan muayene etti hiç gebelik falan var demedi. ama düşük bi ihtimalde olsa bu dönemde hamile kalanlar var ümidini yitirme demişti bana. bu nedenlerden dolayı testeki çizgiye hala inanamıyorum :) yarın çabuk gelsin

canım ilişkiden 3 gün sonra belli olmazki en az 12 gün geçmesi lazım. yaptırdıgın poliklinikte sana sallamıslar 10 dakikada cıkmazki sonuc ancak birkac saat sonra cıkar. rapor halinde kağıtta sana sonuçları verirler canım o kağıtta sonucun ve değerin yazar. yarın yaptır bakalım ama sonucunu pazartesi anca alırsın heralde yada özelde yaparsan 1 2 saatte cıkar. sonucunu cok merak ediyorum doktor birseylerden süphelenmiştirde sana hamile kalanlar var ümidini yitirme dedi

Zaten tuhaf bi laboratuvarı vardı :S neyse yarın inş güzel sonuç alırım özel bi hastanede yaptıracam inş.

tebrık ederım cnm bebek kac haftalıkken cızgı bu sekılde belırdı yanı bu testı yaptıktan sonra kaç haftalık hamıle oldugunu ogrendın merak ettim doğrusuu

kızlar 2. resim 2 gün önce yaptığım 1. resim dayanamayıp bu akşam yaptığım test

sanki daha belirgin gibi mi neee:18:

Son düzenleme:
kızlar birkaç gün giremedim hamileler ne kadar artmış böyle hepinizi tebrik ederim.. darısı bizim başımıza inşallah..

tebrık ederım cnm bebek kac haftalıkken cızgı bu sekılde belırdı yanı bu testı yaptıktan sonra kaç haftalık hamıle oldugunu ogrendın merak ettim doğrusuu
adetim 2 gün geçmişti ozaman yaptım. Ama daha kan testi yaptırmadım canım. Dua edin inş kan testindende güzrl sonuç alırız.

günaydın dün çok ağrım olduğu için sabah idrar testi yaptım silik çizgide kaybolmuş sanırım tutunamadı gittim kan verdim..

Dur bakalım daha kan sonucunu almadan üzülmeye çalışma.vardır allahın izniyle

dünde yaptım aynı testden silikdi bu sabah hiç bişey yoktu.inşallah vardır ve test beni yanıltmıştır

4+0 da 96,84 çıkmıştı 2 gün sonrada 228 çıkmıştı canm

canım 4+2 de 228 diyosun normal bir değer mi bu? bazılarında olabiliyor mu bu zamanlarda böyle düşük değerler? yoksa düşük mü?

Benim pek umudum yok canim.
Ay hamislerin duasi kabul olurmus.tesekkur ederim banada dua ettigin icin.:)
Atesimde yukse deil zaten....

hehheh hiçççç belli olmaz şekerim ummadıgın anda neler oluyor biliyor musunnn sennn :) inancını kaybetme inşallah hayırlı ay bu aydır senin için.

Eki Görüntüle 958125 Eki Görüntüle 958122

kızlar 2. resim 2 gün önce yaptığım 1. resim dayanamayıp bu akşam yaptığım test

sanki daha belirgin gibi mi neee:18:

ve inşallah 4. 2. bebiş bekleyen annemiz de belli oldu :) kızına kardeş geliyooooooo essin bayram havası

inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…