Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim umut vermek gibi olmasin ama, benim yumurtlamam 19 ocakti bir hafta sonra bende de kasikta batma ve gogus agrisi oldu dun çift çizgi silik de olsa cikti testte 4 şubat batim beklemedeyim, inşallah senin de kuzun senunledir

inşallah canım umudum yok ama dün sabah yaptım test çıkmadı bakaklım

nerisona 4+5 te doktora gideceksin ya kan vermeyi düşünüyor musun? değerlerimize bakardık diye sordu2m.
Canim digerinde kese göründüğü icin bakmadi. Kese gorundukten sonra onemi yok degerin bildigim kadarıyla? Doktorun amaci 2000de gitmem. 2000de gorunuyomus. Goremezse ister mi bilmem

Istedim oldu yalvardım Rabb'ime oldu. Farklı bir duyguymus Rabbim isteyen herkese nasip etsin :))

Berre kactan dusmustu canım? Doktorunla bir konus bakalim. Belki kimyasal degildir. Rabbimin bir bildigi var elbet.

Berre kactan dusmustu canım? Doktorunla bir konus bakalim. Belki kimyasal degildir. Rabbimin bir bildigi var elbet.

15,29 dan düştü canım konuştum az önce bbek tutunamadan düşüyo dedi kan sulandırıcı iğneye başlıcak ama ondan önce rahim filmi çekilicem hayırlısı inşallah

bana acilin laboratuarinda 0.1 dediler idrar cubugunda cizgi varken. Kimseye guvenmiyorum

15,29 dan düştü canım konuştum az önce bbek tutunamadan düşüyo dedi kan sulandırıcı iğneye başlıcak ama ondan önce rahim filmi çekilicem hayırlısı inşallah
Yarabbim su guzel Berremin yuzunu guldur. Pihtilasma mi var ne var kuzum. Bugune kadar değerin en cok kac oldu?

fındıkzadeye mi gidecen e her yerde yapıyorlar ama anestezili.özel olması yeterli.ben sordum lokal 350 dedi.bi de devlete soracam anestezi yapıyorlar mı diye

aynen canım ben bursa'da yaşıyorum burda 350TL civarı ama yarım saat ve daha acılı oluyor arkadaşalrım çekildi o yüzden korkuyorum burda çekilmeye istanbula gidicem oradada 400TL ve çok daha kısa sürüyor o işlem:26:

Nerden bildin kimyqsal olduğunu.belki yükselcek

ilk önce 7 sonra 15 sonra 11 düştü canım o yüzden:26:

Yarabbim su guzel Berremin yuzunu guldur. Pihtilasma mi var ne var kuzum. Bugune kadar değerin en cok kac oldu?

doktorda aynısı söyledi çatlatma iğnesini iki kere vuruldum ilk vuruldugumdada hergün aspirin içtim bu ayda içtim ve ikisindede kimyasal gebelik oldu düştü doktor demekki asprin yeterli gelmiyor iğneye başlıyalım dedi...bide konuşurken tutamadım kendimi ağlamaya başladım üzüldü oda

Kurban oldugum rabbim verecek hakkinda hayirlisini. Beni de aglattin. Dua etmistim daha da edecem canim. Inaniyorum bir gun cocuklarinla her seyi unutacagin gunler gelecek. Hayirlisiyla

Kurban oldugum rabbim verecek hakkinda hayirlisini. Beni de aglattin. Dua etmistim daha da edecem canim. Inaniyorum bir gun cocuklarinla her seyi unutacagin gunler gelecek. Hayirlisiyla

sen ağlama bebeğim fasulye etkilenmesin..
şükrediyorum anlayışlı eşim olduğu için, beni anlayan yardımcı olan bi doktorum olduğu için, cözülmeyecek sorunlarımız olmadığı için..
ben elimden geleni yapayım sonra oturup bekliyeyim Rabbimden ..bende inanıyorum balım burda kocaman hamileyim yazıcam inşallahhhh...

Son düzenleme:
gözün aydın canım rabbim kucağına almak nasip etsin bende yalvarıyorum inşallah kabul olur

Teşekkür ederim tatlım. Yapman gereken sadece stres yapmayıp sabretmen. Umarım en yakın zamanda kavuşursun yavrucagına

mutlu haftasonları arkadaşlar

topik hareketlenmiş.sizlerin o güzel haberlerini okurken ister istemez gözümden yaşlar aktı.bu duyguları yaşamayı çok ama çok istiyorum.hiç olmayacakmış gibime geliyor.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş

Istedim oldu yalvardım Rabb'ime oldu. Farklı bir duyguymus Rabbim isteyen herkese nasip etsin :))
canım hadi hayırlı olsun inşallah

niye böyle düşünüyosun canım yaaa Rbbim inşallah sana da nasip edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…