ben istanbula gidicem film cekilmeye canım acısız oldugu için..:26:
Canim umut vermek gibi olmasin ama, benim yumurtlamam 19 ocakti bir hafta sonra bende de kasikta batma ve gogus agrisi oldu dun çift çizgi silik de olsa cikti testte 4 şubat batim beklemedeyim, inşallah senin de kuzun senunledir
Canim digerinde kese göründüğü icin bakmadi. Kese gorundukten sonra onemi yok degerin bildigim kadarıyla? Doktorun amaci 2000de gitmem. 2000de gorunuyomus. Goremezse ister mi bilmemnerisona 4+5 te doktora gideceksin ya kan vermeyi düşünüyor musun? değerlerimize bakardık diye sordu2m.
Berre kactan dusmustu canım? Doktorunla bir konus bakalim. Belki kimyasal degildir. Rabbimin bir bildigi var elbet.değerim 11,29 düşmüş sanırım kimyasal gebelik oldu yine..Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin inşallah..ben önümüzdeki ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum arada gelir göürüşürüm yine sizinle Allah'a emanet olun.
Berre kactan dusmustu canım? Doktorunla bir konus bakalim. Belki kimyasal degildir. Rabbimin bir bildigi var elbet.
bana acilin laboratuarinda 0.1 dediler idrar cubugunda cizgi varken. Kimseye guvenmiyorumcanım ilişkiden 3 gün sonra belli olmazki en az 12 gün geçmesi lazım. yaptırdıgın poliklinikte sana sallamıslar 10 dakikada cıkmazki sonuc ancak birkac saat sonra cıkar.rapor halinde kağıtta sana sonuçları verirler canım o kağıtta sonucun ve değerin yazar. yarın yaptır bakalım ama sonucunu pazartesi anca alırsın heralde yada özelde yaparsan 1 2 saatte cıkar. sonucunu cok merak ediyorum doktor birseylerden süphelenmiştirde sana hamile kalanlar var ümidini yitirme dedi
Yarabbim su guzel Berremin yuzunu guldur. Pihtilasma mi var ne var kuzum. Bugune kadar değerin en cok kac oldu?15,29 dan düştü canım konuştum az önce bbek tutunamadan düşüyo dedi kan sulandırıcı iğneye başlıcak ama ondan önce rahim filmi çekilicem hayırlısı inşallah
fındıkzadeye mi gidecen e her yerde yapıyorlar ama anestezili.özel olması yeterli.ben sordum lokal 350 dedi.bi de devlete soracam anestezi yapıyorlar mı diye
Nerden bildin kimyqsal olduğunu.belki yükselcek
Yarabbim su guzel Berremin yuzunu guldur. Pihtilasma mi var ne var kuzum. Bugune kadar değerin en cok kac oldu?
Kurban oldugum rabbim verecek hakkinda hayirlisini. Beni de aglattin. Dua etmistim daha da edecem canim. Inaniyorum bir gun cocuklarinla her seyi unutacagin gunler gelecek. Hayirlisiyladoktorda aynısı söyledi çatlatma iğnesini iki kere vuruldum ilk vuruldugumdada hergün aspirin içtim bu ayda içtim ve ikisindede kimyasal gebelik oldu düştü doktor demekki asprin yeterli gelmiyor iğneye başlıyalım dedi...bide konuşurken tutamadım kendimi ağlamaya başladım üzüldü oda
Istedim oldu yalvardım Rabb'ime oldu. Farklı bir duyguymus Rabbim isteyen herkese nasip etsin :))
Kurban oldugum rabbim verecek hakkinda hayirlisini. Beni de aglattin. Dua etmistim daha da edecem canim. Inaniyorum bir gun cocuklarinla her seyi unutacagin gunler gelecek. Hayirlisiyla
gözün aydın canım rabbim kucağına almak nasip etsin bende yalvarıyorum inşallah kabul olur
Teşekkür ederim tatlım. Yapman gereken sadece stres yapmayıp sabretmen. Umarım en yakın zamanda kavuşursun yavrucagına
canım hadi hayırlı olsun inşallahIstedim oldu yalvardım Rabb'ime oldu. Farklı bir duyguymus Rabbim isteyen herkese nasip etsin :))
mutlu haftasonları arkadaşlar
topik hareketlenmiş.sizlerin o güzel haberlerini okurken ister istemez gözümden yaşlar aktı.bu duyguları yaşamayı çok ama çok istiyorum.hiç olmayacakmış gibime geliyor.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş
İnşallah canım tez zamanda rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?