canım 4+2 de 228 diyosun normal bir değer mi bu? bazılarında olabiliyor mu bu zamanlarda böyle düşük değerler? yoksa düşük mü?
Yok canm doktrum füşük filan demedi.düşükte yapmadım 10 binlere kadar çıktı değerim.kalp atışı durduğu için kürtaj oldum ben
evet canım daha belirgin. tebriklerrr
Benimde aynı böyleydi 42 çıktı hcg canım hayırlı uğurlu olsunnn
canım 4+2 de 228 diyosun normal bir değer mi bu? bazılarında olabiliyor mu bu zamanlarda böyle düşük değerler? yoksa düşük mü?
hehheh hiçççç belli olmaz şekerim ummadıgın anda neler oluyor biliyor musunnn sennn :) inancını kaybetme inşallah hayırlı ay bu aydır senin için.
ve inşallah 4. 2. bebiş bekleyen annemiz de belli oldu :) kızına kardeş geliyooooooo essin bayram havası
inşallah :)
günaydın dün çok ağrım olduğu için sabah idrar testi yaptım silik çizgide kaybolmuş sanırım tutunamadı gittim kan verdim..
beykoz hamile miydin? ne oldu son durum?
BEBEK YERİNE NUR TOPU GİBİ TAŞIM ÇIKTI. YUMURTLAMA ZAMANIMDAN 5 GÜN GEÇTİ , KANDA GEBELİK NEGATİF ÇIKTI yani bat.a daha 10 günüm var sizce olsa çıkar mıydı ?
çok ağrım var çok
değerim 11,29 düşmüş sanırım kimyasal gebelik oldu yine..Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin inşallah..ben önümüzdeki ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum arada gelir göürüşürüm yine sizinle Allah'a emanet olun.
Canim benim Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin üzme kendinideğerim 11,29 düşmüş sanırım kimyasal gebelik oldu yine..Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin inşallah..ben önümüzdeki ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum arada gelir göürüşürüm yine sizinle Allah'a emanet olun.
Daha varmis tatlim bu kadar erken baslar mi normalde agrilarin7 şubat canım
Canim benim Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin üzme kendini
Daha varmis tatlim bu kadar erken baslar mi normalde agrilarin
canım geçmiş olsun.ben de rahim filmi çektirecem.dertleşiriz.her şerde hayır vardır.
değerim 11,29 düşmüş sanırım kimyasal gebelik oldu yine..Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin inşallah..ben önümüzdeki ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum arada gelir göürüşürüm yine sizinle Allah'a emanet olun.
gunaydın hamıs bayanlar gunaydın safak sayanlar bugun mutlu uyuyandım ben adet oldadım bugun sadece 1 gun gectı ama umutluyum hele o hayalet cızgıyı gordumya sonra yaptıgım test tamamen tenk cızgıydı belkı hamıleymdır ufacık bır umutta olsa inş
ha şöyle bekleyin canım aceleye mahal yok üsteleyince olmuyor bekleyelim inş kuzun olur
cnm ıns bebısın vardır bende senle aynı durumdayım dun yaptıgım test te silik cızgı cıktı aksam dayanamayıp yaptıgım tette tek cızgı cıktı ıns hamısızdır bız
yok canım ya gecen cumartesiden beri göğüslerime dokunamıyorum bi beden büyük sütyen giymeye başladım o kadar acıyo yani sisti 4 5 gündür de kasıklarımda batma ve agrı var yumurtlama gününü de değerlendirdik 23 ocaktı ama bakalım sanmıyorum adet olucam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?