Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

evet canım daha belirgin. tebriklerrr

Benimde aynı böyleydi 42 çıktı hcg canım hayırlı uğurlu olsunnn

kızlar inşallah ya gitgide belirginleşiyor pazartesi kan vericem Allah'ın izniyle inşallah iyidir değerim:44:

günaydın kızlar nbr nasılsınız bakalım ay adet olucak gibiyim ben ya kasığım çok agrıyo batıyo

beykoz hamile miydin? ne oldu son durum?

yok hayatım ya bildigin ana vatan kan aglıyor
bende kardes müjdesi vermek isterdim ama kısmet
yeni bat 28subat hayatım hamilelerimiz cok masallah banada dua edermisiniz tabi hakkınızıda helal edin canlarımmm

Son düzenleme:
değerim 11,29 düşmüş sanırım kimyasal gebelik oldu yine..Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin inşallah..ben önümüzdeki ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum arada gelir göürüşürüm yine sizinle Allah'a emanet olun.

BEBEK YERİNE NUR TOPU GİBİ TAŞIM ÇIKTI. YUMURTLAMA ZAMANIMDAN 5 GÜN GEÇTİ , KANDA GEBELİK NEGATİF ÇIKTI yani bat.a daha 10 günüm var sizce olsa çıkar mıydı ?
çok ağrım var çok

canım bata daha çok var acele etme düşünme bunları zaman geçsin şüphelen yaptır testi.adeti bekle canm

canım geçmiş olsun.ben de rahim filmi çektirecem.dertleşiriz.her şerde hayır vardır.

Canim benim Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin üzme kendini
Daha varmis tatlim bu kadar erken baslar mi normalde agrilarin

gunaydın hamıs bayanlar gunaydın safak sayanlar bugun mutlu uyuyandım ben adet oldadım bugun sadece 1 gun gectı ama umutluyum hele o hayalet cızgıyı gordumya sonra yaptıgım test tamamen tenk cızgıydı belkı hamıleymdır ufacık bır umutta olsa inş

Canim benim Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin üzme kendini

Daha varmis tatlim bu kadar erken baslar mi normalde agrilarin

yok canım ya gecen cumartesiden beri göğüslerime dokunamıyorum bi beden büyük sütyen giymeye başladım o kadar acıyo yani sisti 4 5 gündür de kasıklarımda batma ve agrı var yumurtlama gününü de değerlendirdik 23 ocaktı ama bakalım sanmıyorum adet olucam gibi

Nerden bildin kimyqsal olduğunu.belki yükselcek

ha şöyle bekleyin canım aceleye mahal yok üsteleyince olmuyor bekleyelim inş kuzun olur

Canim umut vermek gibi olmasin ama, benim yumurtlamam 19 ocakti bir hafta sonra bende de kasikta batma ve gogus agrisi oldu dun çift çizgi silik de olsa cikti testte 4 şubat batim beklemedeyim, inşallah senin de kuzun senunledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…