Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

amin amin inşallah canım benim stres elimde değilki düşünmeden yapamıyorum işte

Bende oyle düşünerek 2 ay geçirdim. Olmayınca eşim buraya yazmamı okumamı yasakladı. Hergün Rabb'ime dua ettim. Yumurtlama zamanlarında gün asırı ilişkiyi tercih ettik. Bacaklarını gercekten kaldırdım oyle havaya 5-10 dakika. Rahat rahat regli tarihimin gelmedisini bekledim. Regliye 5 gün oncede öğrendim zaten. Îman stres yapmamak cok önemli. Stres olunca olmuyor

canım daha önce de böyle mi oldu hep kimyasal mı oluyorsun.iğneye başlarsın canım uzun süre iğne vurulursun mecburen hayırlısı

inşallah en kısa sürede sen de hamile kalırsın canım.ne zaman bat canım

hergün hepimiz için dua ediyorum cnmm hiç üzülme:)

rabbim razı olsunn ins bende bebeklerinizi saglıklı sıhatli kucagınıza almanız icinn dua edecem inss adet oldumm buarada haplar kesmişş benii ya hapı bıraktıgım an oldumm cok sukur.. buarada canımm burda herkess bu samimi ortamdaa bu mutluu haberi paylasmadan edemiorr amaa bence akraba yakın cevre olarakk iki uc aylık oluncaya kadar bebek herkese soleme taraftarı olma bencee sahsımm adımaa ikinci hamileligmdee tümm herkese soledimm ogrenir ogrenmezz snra bebegimi kaybedincee nazara mı geldimm düsüncesi sarmıstı beni.((

hayırlı olsun canım inş kucağına da alırsın.anlat bakalım neler yaşadın.nasıl şüphelendin eşine nasıl söyledin.

ben de eşimin gözlerindeki o sevinci görmeyi sitiyorum

Valla ben 1 hafta once anladım. Eşimle tartışıyorduk. Sonra saçma sapan kasıklarıma sancı gibi batmalar hissetmeye başladım. Gidip test aldık. Iki saat sonra falan silik çizgi çıktı. Yok dedim saatler sonra silikse negatiftir dedim çöpe attım. Sonra cok sık idrara çıkmaya başladım ve deli gibi su içiyordum. 5 gün kala yeniden test aldık. Ilk tek çizgi çıktı. Sonra ben eşime söylenmeye başladım. Yine olmadı yine hamile değilim. Hiç birxaman olamayacağım derken bi baktım pozitif olmuş testim. Sonra evin içinde koşmaya başladım hamileyim hamileyim diye. Eşim basta sok oldu baya tepkisizdi. Yanina gittim hamileyim hamile dedim. Ikimizde zıplamaya hoplamaya başladık :)) suanda 5+5 günlük bebişimiz :))

sunuda aklımdayken soleyimm hamile kardeslermiz icin bi kere düsük yapıp ikincisinde de kalbi durup bebegimi kaybedince nasıl daha dikkatli olurum düsüncesiylee internetten olsun kitaplardan olsunn cok arastırdımm KİMYON KEKİK NANE MAYDONOZ LİMON ASIRI ACI SEYLER REZENE CAYI ADACAYI VB BİTKİSEL CAYLAR DÜSÜK RİSKİNİ ARTTIRIYORMUŞ(en azından ilk üc ay az tüketilmeliymiş) .. HURMAA RAHİM KASLARINI GEVSETTİ İCİN ERKEN DOGUMA SEBEBİYET VEREBİLİYORMUS DOGUMA BİR HAFTA KALA YENİLMESİNDE FAYDA VARMISS DOGUM DAHA KOLAY HALE GELİYORMUSS.. HAMİLE KALMAYI DÜSÜNEN İNSANLARDA DERE OTUNDAN UZAK DURMASI GEREKİYORMUS BUNUDA İBRAHİM SARACOGLUNDAN DUYMUSTUM DERE OTU SÜT HORMONUNU ARTTIRIYORMUSS HALİYLE ARTINCA ZOR HAMİLE KALINABİLİYORMUS..

hayırlı olsun canım inş kucağına da alırsın.anlat bakalım neler yaşadın.nasıl şüphelendin eşine nasıl söyledin.

ben de eşimin gözlerindeki o sevinci görmeyi sitiyorum

Rabbim okadar iyi okadar merhametli ki. Herseyin emin ol bir zamanı vardır. Sende yaşayacaksın üzme tatlı canını bizde çalışıyorduk 3 ay uğraştık az bir zaman biliyorum ama uğraştık sonra tam vazgeçtiğimiz zamanda yeni yıl hediyemiz bizimle oldu. Rabbim isteyen herkese versin. Ümidini sakın kaybetme

eşinle tartışman iyi olmuş aslında

ben de akşam gelince bi girişeyim kafasına gözüne

işin şakası tabii ki.erken olmuş canım senin 5 gün kala öğrenmişsin.kk ya girmemen de önemli aklından uzaklaşmış en azından.

Allah kucağına da almayı nasib etsin kendine iyi bak canım bize de dua et

canım benim bi tane oluyordu yarım kaldı

cinsiyetine öğrenmeye gittik 18 aralık 2012de doğum tarihim aynı zamanda kar tatiliydi.dışarda kar topu oynadık.sonra doktora gidelim bakalım dedim kontrole 2 hafta vardı.ikna ettim gittik.doktor soru soruyor sürekli suyun geldi mi kanaman var mı hiçbir şey yok dedim.meğer kalbi durmuş 15.haftada.ve 5 gün geçmiş karnımda ölü anlamadım bile

aradan 13 ay geçti bi şey yok.şu an adetime var 13 şubatta.bekliyorum rahim filmine gidecem

her şey normal çıkıyor ama olmuyor.tüplere bakıtacaz dua et canım bana da.inş evlatlarımız sağlıklı hayırlı ve ömürlü olurlar

ben çok tüketiyorum nane tarçın limon(((teşekkürler canm

alllah kucagına almayı nasıp etsın cnm ya bende dun test yaptım oglen tek cızgı dıye attım cope buraya yazdım bırı gıt bak dedı sonra bı baktım silik bi cizgi var cok umtlansım aksam dayanamadım aksam test yaptım tekrar bu sefer test tek cızgıydı adet gunum dun du
pzartesıye kadar olamssam kan testı yaptırmayı dusunuyorum

Sabah yapmışsın ama aksam keske tekrar etmeseydin. Bir gün bekleseydin yada iki gün bence yarın sabah uyandığında ilk idrarında yeniden yap. Umarım regli olmazsın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Peki ne tür ağrıların var? Batma oluyormu sağ yada sol taraftan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…