- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
amin amin inşallah canım benim stres elimde değilki düşünmeden yapamıyorum işte
Istedim oldu yalvardım Rabb'ime oldu. Farklı bir duyguymus Rabbim isteyen herkese nasip etsin :))
doktorda aynısı söyledi çatlatma iğnesini iki kere vuruldum ilk vuruldugumdada hergün aspirin içtim bu ayda içtim ve ikisindede kimyasal gebelik oldu düştü doktor demekki asprin yeterli gelmiyor iğneye başlıyalım dedi...bide konuşurken tutamadım kendimi ağlamaya başladım üzüldü oda
mutlu haftasonları arkadaşlar
topik hareketlenmiş.sizlerin o güzel haberlerini okurken ister istemez gözümden yaşlar aktı.bu duyguları yaşamayı çok ama çok istiyorum.hiç olmayacakmış gibime geliyor.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş
hergün hepimiz için dua ediyorum cnmm hiç üzülme:)
hayırlı olsun canım inş kucağına da alırsın.anlat bakalım neler yaşadın.nasıl şüphelendin eşine nasıl söyledin.
ben de eşimin gözlerindeki o sevinci görmeyi sitiyorum
hayırlı olsun canım inş kucağına da alırsın.anlat bakalım neler yaşadın.nasıl şüphelendin eşine nasıl söyledin.
ben de eşimin gözlerindeki o sevinci görmeyi sitiyorum
Valla ben 1 hafta once anladım. Eşimle tartışıyorduk. Sonra saçma sapan kasıklarıma sancı gibi batmalar hissetmeye başladım. Gidip test aldık. Iki saat sonra falan silik çizgi çıktı. Yok dedim saatler sonra silikse negatiftir dedim çöpe attım. Sonra cok sık idrara çıkmaya başladım ve deli gibi su içiyordum. 5 gün kala yeniden test aldık. Ilk tek çizgi çıktı. Sonra ben eşime söylenmeye başladım. Yine olmadı yine hamile değilim. Hiç birxaman olamayacağım derken bi baktım pozitif olmuş testim. Sonra evin içinde koşmaya başladım hamileyim hamileyim diye. Eşim basta sok oldu baya tepkisizdi. Yanina gittim hamileyim hamile dedim. Ikimizde zıplamaya hoplamaya başladık :)) suanda 5+5 günlük bebişimiz :))
Rabbim okadar iyi okadar merhametli ki. Herseyin emin ol bir zamanı vardır. Sende yaşayacaksın üzme tatlı canını bizde çalışıyorduk 3 ay uğraştık az bir zaman biliyorum ama uğraştık sonra tam vazgeçtiğimiz zamanda yeni yıl hediyemiz bizimle oldu. Rabbim isteyen herkese versin. Ümidini sakın kaybetme
sunuda aklımdayken soleyimm hamile kardeslermiz icin bi kere düsük yapıp ikincisinde de kalbi durup bebegimi kaybedince nasıl daha dikkatli olurum düsüncesiylee internetten olsun kitaplardan olsunn cok arastırdımm KİMYON KEKİK NANE MAYDONOZ LİMON ASIRI ACI SEYLER REZENE CAYI ADACAYI VB BİTKİSEL CAYLAR DÜSÜK RİSKİNİ ARTTIRIYORMUŞ(en azından ilk üc ay az tüketilmeliymiş) .. HURMAA RAHİM KASLARINI GEVSETTİ İCİN ERKEN DOGUMA SEBEBİYET VEREBİLİYORMUS DOGUMA BİR HAFTA KALA YENİLMESİNDE FAYDA VARMISS DOGUM DAHA KOLAY HALE GELİYORMUSS.. HAMİLE KALMAYI DÜSÜNEN İNSANLARDA DERE OTUNDAN UZAK DURMASI GEREKİYORMUS BUNUDA İBRAHİM SARACOGLUNDAN DUYMUSTUM DERE OTU SÜT HORMONUNU ARTTIRIYORMUSS HALİYLE ARTINCA ZOR HAMİLE KALINABİLİYORMUS..
ben çok tüketiyorum nane tarçın limon(((teşekkürler canm[
Dikkatli ol canımm ailemm bana bu konuda cok kızıyorduu cokk abartıorsun eskiden biz herseyi yerdik mantıgıylaa:)) yanii diyecegim o kii ailelere pek belli etmeden dikkat etttt:))
ben çok tüketiyorum nane tarçın limon(((teşekkürler canm[
Dikkatli ol canımm ailemm bana bu konuda cok kızıyorduu cokk abartıorsun eskiden biz herseyi yerdik mantıgıylaa:)) yanii diyecegim o kii ailelere pek belli etmeden dikkat etttt:))
katılıyorum aile ve eşe dikkat etmemiz lazım:))
ekşi şeyleri tüketmemek gerekiyor aksine ben turşu yoğurt ayran çok tüketiyorum gebe kalmak isteyenlerin uzak durması gereken gıdalara çok yakınım sonra da bebek istiyorum
birbirimize dikkat etmemiz gerektiğini hatırlatmamız icab eder:18:
Valla ben 1 hafta once anladım. Eşimle tartışıyorduk. Sonra saçma sapan kasıklarıma sancı gibi batmalar hissetmeye başladım. Gidip test aldık. Iki saat sonra falan silik çizgi çıktı. Yok dedim saatler sonra silikse negatiftir dedim çöpe attım. Sonra cok sık idrara çıkmaya başladım ve deli gibi su içiyordum. 5 gün kala yeniden test aldık. Ilk tek çizgi çıktı. Sonra ben eşime söylenmeye başladım. Yine olmadı yine hamile değilim. Hiç birxaman olamayacağım derken bi baktım pozitif olmuş testim. Sonra evin içinde koşmaya başladım hamileyim hamileyim diye. Eşim basta sok oldu baya tepkisizdi. Yanina gittim hamileyim hamile dedim. Ikimizde zıplamaya hoplamaya başladık :)) suanda 5+5 günlük bebişimiz :))
aminn canımm rabbim razı olsun senden insaallah mevlam ins senn bebeginide saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsinn
katılıyorum aile ve eşe dikkat etmemiz lazım:))
ekşi şeyleri tüketmemek gerekiyor aksine ben turşu yoğurt ayran çok tüketiyorum gebe kalmak isteyenlerin uzak durması gereken gıdalara çok yakınım sonra da bebek istiyorum
birbirimize dikkat etmemiz gerektiğini hatırlatmamız icab eder:18:
bende bunları ilk defa duyuyorumm hergün soframızda yogurt ve tursu olur bizimm yaa bende cok tüketiorumm ve bende bi bebigim olmasını cok istiorumm rabbime sukret senin sonuclar temiz cıkmis kromozon analizi benmde temiz cıktı elhamdullih ama bende kan pıltılasması cıktıı durumm bölee olunca ben cokk korkuorumm aynı zamanda ikinci hamilelegimde troid cıktı onun hapınıda kullanıorumm suan rabbim beterinden korusun napacam nasıl olacak bilmiormm rabbim buyuk arattırmadan nasip eylesin ins ALLAH VAR KEDER YOK
Saol canım allah razı olsun hep dualarımdasınız[/Q
Aminnnn Allah razı olsun
kan pıhtılaşması iğneyle geçirecen demektir.tiroit baktırmadım önceden vardı küçükken çıkmıştı sonra baktırmadım testin adını biliyor musun.ben prolaktın fsh lh yaptırdım eşim de spermiogrambende bunları ilk defa duyuyorumm hergün soframızda yogurt ve tursu olur bizimm yaa bende cok tüketiorumm ve bende bi bebigim olmasını cok istiorumm rabbime sukret senin sonuclar temiz cıkmis kromozon analizi benmde temiz cıktı elhamdullih ama bende kan pıltılasması cıktıı durumm bölee olunca ben cokk korkuorumm aynı zamanda ikinci hamilelegimde troid cıktı onun hapınıda kullanıorumm suan rabbim beterinden korusun napacam nasıl olacak bilmiormm rabbim buyuk arattırmadan nasip eylesin ins ALLAH VAR KEDER YOK
alllah kucagına almayı nasıp etsın cnm ya bende dun test yaptım oglen tek cızgı dıye attım cope buraya yazdım bırı gıt bak dedı sonra bı baktım silik bi cizgi var cok umtlansım aksam dayanamadım aksam test yaptım tekrar bu sefer test tek cızgıydı adet gunum dun du
pzartesıye kadar olamssam kan testı yaptırmayı dusunuyorum
bende bunları ilk defa duyuyorumm hergün soframızda yogurt ve tursu olur bizimm yaa bende cok tüketiorumm ve bende bi bebigim olmasını cok istiorumm rabbime sukret senin sonuclar temiz cıkmis kromozon analizi benmde temiz cıktı elhamdullih ama bende kan pıltılasması cıktıı durumm bölee olunca ben cokk korkuorumm aynı zamanda ikinci hamilelegimde troid cıktı onun hapınıda kullanıorumm suan rabbim beterinden korusun napacam nasıl olacak bilmiormm rabbim buyuk arattırmadan nasip eylesin ins ALLAH VAR KEDER YOK
Hayır hayır alakası yok. Ben tam olarak bir ay boyunca hergğn turşu yedim. Zaten ayran cok severim iki günde bir içerim. O değil haftada 3 gün rahat ciğ köfte yeriz ama tabi etsiz. Ve Allah'ın izni ile hamileyim yani hemde bu ay öğrendim. Bu arada bende de troid var ama ilaca başlama seviyesinde değil. Üstelik kistimde vardı yaklaşık olarak 3 sene bazen ara vere vere doğum kontrol hapı kullandım. Bırakalı 3 ay oldu ve hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?