Sabah yapmışsın ama aksam keske tekrar etmeseydin. Bir gün bekleseydin yada iki gün bence yarın sabah uyandığında ilk idrarında yeniden yap. Umarım regli olmazsın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Peki ne tür ağrıların var? Batma oluyormu sağ yada sol taraftan?
rabbim razı olsunn ins bende bebeklerinizi saglıklı sıhatli kucagınıza almanız icinn dua edecem inss adet oldumm buarada haplar kesmişş benii ya hapı bıraktıgım an oldumm cok sukur.. buarada canımm burda herkess bu samimi ortamdaa bu mutluu haberi paylasmadan edemiorr amaa bence akraba yakın cevre olarakk iki uc aylık oluncaya kadar bebek herkese soleme taraftarı olma bencee sahsımm adımaa ikinci hamileligmdee tümm herkese soledimm ogrenir ogrenmezz snra bebegimi kaybedincee nazara mı geldimm düsüncesi sarmıstı beni.((
Hayır hayır alakası yok. Ben tam olarak bir ay boyunca hergğn turşu yedim. Zaten ayran cok severim iki günde bir içerim. O değil haftada 3 gün rahat ciğ köfte yeriz ama tabi etsiz. Ve Allah'ın izni ile hamileyim yani hemde bu ay öğrendim. Bu arada bende de troid var ama ilaca başlama seviyesinde değil. Üstelik kistimde vardı yaklaşık olarak 3 sene bazen ara vere vere doğum kontrol hapı kullandım. Bırakalı 3 ay oldu ve hamileyim :)
olmayınca desene bahane çok bizim sebep yok olsa çare bulacaz bi şey yok diyeyim ki bu nedenle olmuyor.bi tek tüp kaldı aklımda.12 gün sonra hastalanırım muhtemelen sonra randevu alır giderim filme.3 sene kontrol kullanmışsın gerçekten şaşırtıcı hamile kalman
adetıme 10 gun vardı sankı regl olacakmısım gıbı agrıyordu buraya yazdım 3 gundurde sankı regl olmusum gıbı kasıklarım ara ara agrıyor ve sankı vajınamda acıyordu sag sol taraf degıl ıkısıde agrıyor
adetıme 10 gun vardı sankı regl olacakmısım gıbı agrıyordu buraya yazdım 3 gundurde sankı regl olmusum gıbı kasıklarım ara ara agrıyor ve sankı vajınamda acıyordu sag sol taraf degıl ıkısıde agrıyor
bırde bır kac gundur cok sık ıdrar gıdıyorum dolu dolu degılde az daha olsa gıdıyorum sabah tan berı belkı 8 .9 defa gıtmısımdır
Test yaptın mı canm.yumrta takibinde falanmıydın
Vajina ağrısı bende de vardı. Ama genel anlamda iki tarafa değil sol tarafa iğne batar gibi birşeyler oluyordu. Ama vajina ağrısı ilk defa yaşadığım birseydi. Ayağa kalkınca falan oluyordu. Bak merak ettim simdi hamilemisin acaba?
sık idrara cıkmak eger üsütmediyseniz gebelik belirtisi olabilir
üşütmüş olabılırmıyım acaba bende düşünüyorum ama nebılım ya kafam cok kasrıstı
dun oglen test yaptım tek cıgı cıktı dıye attım hemn agladım bı arkads burdan bat tekrar dedı hayalet cızgı cıktı ısıkta bellı olurdu aksam testı tekrar ladım ve tek cızgı cıktı kafam karıstı yumurtalama gunlerınde calısmalarda bulunduk
Böyle düşünüp durma bence acile git ve kan ver.hiç olmazsa olup olmafığını öğrenirsin üzmezsin kendini
olmayınca desene bahane çok bizim sebep yok olsa çare bulacaz bi şey yok diyeyim ki bu nedenle olmuyor.bi tek tüp kaldı aklımda.12 gün sonra hastalanırım muhtemelen sonra randevu alır giderim filme.3 sene kontrol kullanmışsın gerçekten şaşırtıcı hamile kalman
Tabi eskiden cok kötüydü reglim benim ayda 3 kere hasta oluyordum. 3 ayda bir olmuyordum falan. Doktor düzene girmesi için doğum kontrol hapı verdi. Ama 6 ayda bir bırakıyordum 2-3 ay doktorumun önerisine göre eğer düzelme olmayınca devam ediyordum. Boyle 3 sene gecti aradan. Evlenince eşim bırakmamı istedi. Ki ozaman bile reglim sadece 2 gün sürüyordu. Hapları Eylül'de bıraktım. Aralık'ta hamile kaldım. Suan 5+6 günlük hamileyim. Ümidinizi kaybetmeyin. Ama öyle hurafe şeylere inanmayın. Rabbim istedikten sonra birsekilde oluyor. Sadece maydanoz yemedim hiç birsekilde. Cok sey duydum hakkında. Bide bir karışım hazırlamıştım. Keciboynuzu, üzüm pekmezi, bal tahin ve fındık ezmesini biyerde karıştım her akşam içtik. Bide bol bol incir kurusu yedik. Yumurtlama günlerinde de hergğn ilişki yerinde iki günde bir girdik bacaklarımıza yukarı kaldırıp bekledim 5-10 dakika. Bence bunlarda önemli seyler.
evt ayagı kalkınca oluyor agrılar genlde bende kafamda kurup duruyordum cokmu takılıyoum dıye
Peki su tüketimin arttımı? Idrara çıkma sıklığınız?
Peki su tüketimin arttımı? Idrara çıkma sıklığınız?
evt su ıcıyorum normalden fazla gelıyo bana ben pek su ıcmezdım dr folıkasıt verdı gayet ıyı su içiyorum saat 10 da kakltım 10 kere gıtmısımdır ıdrara cok fazla deıl ama az olsada tuvaletım gelıyor
Merhaba kizlar ovulasyon testi hakkında bilginiz var mi
evt su ıcıyorum normalden fazla gelıyo bana ben pek su ıcmezdım dr folıkasıt verdı gayet ıyı su içiyorum saat 10 da kakltım 10 kere gıtmısımdır ıdrara cok fazla deıl ama az olsada tuvaletım gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?