Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

adetıme 10 gun vardı sankı regl olacakmısım gıbı agrıyordu buraya yazdım 3 gundurde sankı regl olmusum gıbı kasıklarım ara ara agrıyor ve sankı vajınamda acıyordu sag sol taraf degıl ıkısıde agrıyor

Cok yakin bi arkadasim ve annem disinda kimsenin haberi yok cnm sana bu konusda sonuna kadar katiliyorum...allah razi olsun hepinizden cnm bnm darisi istyen tum arkadaslarimin basina insallah

bırde bır kac gundur cok sık ıdrar gıdıyorum dolu dolu degılde az daha olsa gıdıyorum sabah tan berı belkı 8 .9 defa gıtmısımdır

Test yaptın mı canm.yumrta takibinde falanmıydın

bırde bır kac gundur cok sık ıdrar gıdıyorum dolu dolu degılde az daha olsa gıdıyorum sabah tan berı belkı 8 .9 defa gıtmısımdır

sık idrara cıkmak eger üsütmediyseniz gebelik belirtisi olabilir

Test yaptın mı canm.yumrta takibinde falanmıydın

dun oglen test yaptım tek cıgı cıktı dıye attım hemn agladım bı arkads burdan bat tekrar dedı hayalet cızgı cıktı ısıkta bellı olurdu aksam testı tekrar ladım ve tek cızgı cıktı kafam karıstı yumurtalama gunlerınde calısmalarda bulunduk

Son düzenleme:

Vajina ağrısı bende de vardı. Ama genel anlamda iki tarafa değil sol tarafa iğne batar gibi birşeyler oluyordu. Ama vajina ağrısı ilk defa yaşadığım birseydi. Ayağa kalkınca falan oluyordu. Bak merak ettim simdi hamilemisin acaba?

evt ayagı kalkınca oluyor agrılar genlde bende kafamda kurup duruyordum cokmu takılıyoum dıye

Böyle düşünüp durma bence acile git ve kan ver.hiç olmazsa olup olmafığını öğrenirsin üzmezsin kendini

Peki su tüketimin arttımı? Idrara çıkma sıklığınız?

evt su ıcıyorum normalden fazla gelıyo bana ben pek su ıcmezdım dr folıkasıt verdı gayet ıyı su içiyorum saat 10 da kakltım 10 kere gıtmısımdır ıdrara cok fazla deıl ama az olsada tuvaletım gelıyor

Yarın regline 1 gün kalıyor dimi ? Bence yarın sabah uyandığında sabah idrarınla testi tekrarla canım varsa yarın çıkart sonuc

sonucu merakla bekliyorum tatlim yarın yaz okeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…