Yarın regline 1 gün kalıyor dimi ? Bence yarın sabah uyandığında sabah idrarınla testi tekrarla canım varsa yarın çıkart sonuc
Merhaba kizlar ovulasyon testi hakkında bilginiz var mi
sonucu merakla bekliyorum tatlim yarın yaz okeyyy
mutlaka yazarım ıns hamıleyımdır dua edın arkaslar bana
regl dun veya bugundu olamam gereken gundu
dualarım seninle tatlisim,dua eder dua beklerim . . .
insallh bu ay bebeklerimiz bizimledirr yaaa
dua ederım tabıkı alla isteyen herseye nasıp etsın inş
Ozaman şimdi yapacağın testte yanıt verebilir. Tekrarla istersen
aminnnnnnnn tatlisim aminnn insallah bizlerinde hayırlı evlatları olur ..
süt kokulularımız bizleri cok bekletmez dilerim insallahhh cicişim benim ..
şimdi wc gelıyorum peceteyle sıldım hafıf pembelık geldı galıba umutlarım söndü regl olucam herhalde
ooff dilerim olmazsın tatlim
şimdi wc gelıyorum peceteyle sıldım hafıf pembelık geldı galıba umutlarım söndü regl olucam herhalde
inş olmam ama nasıp artık moralman coktum resmen bıdegısıklık olursa yazarım ama sanmıyorum
tamm canım stres yapma boş yere. Bak stres yapınca gercekten olmuyor. Neden biliyormusun? Çünkü yumurtan sertleşiyor ve oraya giremiyor spermler. Rahat olmaya çalış. Hatta kk dan uzak dur burası com stresli biyer. Yumurtlama tarihine yakın gün aşırı birlikte ol. Ve ilişkiden sonra mümkünse ayağı hiç kalkma ve bacaklarını 5-10 dakika yukarı kaldır. Bol bol kuru incir ye ve eşine yedir. Inanıyorum öbür ay hamile kalacaksın
iinşallah şuralara bebeklerimizin fotolarını yüklemek kısmet olur tez zamandaaaa
amin amin bu ayda pek umut yok bende sanırım test benı yanılttı galıba
insallah biz yanılıyoruzdur cnm ya
su an yanılmayı cok ısterdım ama yanılmıyorum HAYLLERIM YOK BENIM HAYIRLISI OLSUN DEDIGIMDE HEPSINDEN VAZGECTIM.....
kızlarrr ya doktor bana 4 haftalık falan dedi dedi ama benm heseplarm başka çıkıyo sat 23aralık bat ise 19ocak sizce kac haftalık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?