çok teşekkürler5+5 cnm.hamilelik programı vardı tel de.hamileyken yüklmiştim oradan baktım
Rica ederim şekerim...dikkar et kendine bari.kendim dikkat etmedim sonucunuda yaşadım...çok teşekkürlerdoktorum dogru düzgün ilgilenmedi bile benimle ilk hamileligim oldugu için tedirginim:26:
Benim adetime 12 gun var belim feci agriyor cok bide hafif şeffaf su gibi akıntı geldi needit bir bilginiz varmi cevap verirseniz sevinirim?
Kafam cok karıştı
Benim adetime 12 gun var belim feci agriyor cok bide hafif şeffaf su gibi akıntı geldi needit bir bilginiz varmi cevap verirseniz sevinirim?
Kafam cok karıştı
Rica ederim şekerim...dikkar et kendine bari.kendim dikkat etmedim sonucunuda yaşadım...
zaten esım buraya gırmemı ıstemıyodu stes yapıyosun dogru bı yer deıl dıyodu belkıde artık gıremem
Yumurtan çatlamştır belki.akıntın aşırı uzayan sıvımı
ee bi test yapsanaa :44::44:
kötü birşey omamamiştir inşallah
Yapacam test ama negatif cikar diye korkuyorum
su an yanılmayı cok ısterdım ama yanılmıyorum HAYLLERIM YOK BENIM HAYIRLISI OLSUN DEDIGIMDE HEPSINDEN VAZGECTIM.....
Yok şeffaf su gibi akıntı
Uzayan degil yani parmak arasida degil
Hamilelik belirtside olabiliyo canm.bnde olmustu
Yaa ama benim adetim 14 subatta yani 12 gun var daha mehtapppps ins.
Kan verdim bugun sonuc 69,9 hem cok mutluyum hem cok korkuyorum ilk hamileliğim 2 ay sürmüştü yavrum karnımda öldü
Kan verdim bugun sonuc 69,9 hem cok mutluyum hem cok korkuyorum ilk hamileliğim 2 ay sürmüştü yavrum karnımda öldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?