Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Benim adetime 12 gun var belim feci agriyor cok bide hafif şeffaf su gibi akıntı geldi needit bir bilginiz varmi cevap verirseniz sevinirim?
Kafam cok karıştı

zaten esım buraya gırmemı ıstemıyodu stes yapıyosun dogru bı yer deıl dıyodu belkıde artık gıremem

Girme girme buraya. Ben burayı bıraktım ertesi ay direk hamile kaldım. Hatta demiştim ki hamile olunca kk girip haykırcam :) öğrendiğim gün girdim ve hamileyimm dedim kk sayfalarına. Sende oyle yaparsın. Sabırlı ol ve stresten uzak dur

kötü birşey omamamiştir inşallah

2 saatlik yoldan gelip bütün evimi dip kıyı temizledim ve sabahı kahve leke geldi 1 hafta sonra kalp atışının durdğunu öğrendim ve kürtaj oldum.sözde kendime dikkat ediyrdum....o yüzden dikkat et kendine dedim..

su an yanılmayı cok ısterdım ama yanılmıyorum HAYLLERIM YOK BENIM HAYIRLISI OLSUN DEDIGIMDE HEPSINDEN VAZGECTIM.....

Asim suan arkadasimdayim ve telefondan girdigim icin surekli takip edemiyorum ama bu umutsuzlugun bni cok uzdu sen bat gununu gecirdin regl bile olmadin daha nedir bu stres?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…