Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

O kadar erken değildi ama kötü bişey deüildir yani üzme tatlı canını.benm birde karnım ağrırdı adet günü ama hamile kaldğım ay 1 hafta öncsinden ara ara arımştı hep canm.

Bide belim cok ağrıyor kasiklarimda hafif agrilar var bu akıntı kafama cok takildi kotu bisey olmasında hamilelik olsun ins mehtapppps dua et :)

Bide belim cok ağrıyor kasiklarimda hafif agrilar var bu akıntı kafama cok takildi kotu bisey olmasında hamilelik olsun ins mehtapppps dua et :)

Akıntıyı kafana takıxak bi durum yok ki ortada.benm ağrılrım adet ağrısı gibiydi.herzaman cümlemze dua edyrum canm.rabbim ne eylerse güzel eyler.hyırlısıyla bebğin gelir inş

selam canım. çok yorgunum. üstelik sabah 11de kalktım. iştahım yok. keseye ne zaman gidiyorsun canım? bir de insanlara ne zaman söylemeyi düşünüyorsun?

ah canım benim ya hiç bişey yiyemiyor musun? bulantıdan sanırım di mi? mide ağrısı var mı peki hafif ya da fazla?
keseye gittim bugün canım doktor bugün görebileceğimizi sanmıyorum daha erken ama yine de şansımızı deneyelim dedi. ufacık da olsa görebildi. 5 mm şuan. artık keseyi takibe gerek yok dedi. taaa 3 hafta sonraya kalp atışları için bekliyorum dedi. benim doktorum biraz böyle çok ultrason olayını sevmez ayda 1 randevu verir ilkinde de böyleydi.

ben annem kardeşimden başka kimseye söylemeyeceğim Allah izin verirse 2- 2,5 aylık olana kadar.

sen ne yapmayı düşünüyorsun?

bu arada doktor kesinlikle hoplatma kızını dedi uzun süreli kaldırma dedi. en fazla mama sandalyesine koy ordan al kısa süreli olsun o da mecbur kaldıgında dedi. bilgin olsun

Son düzenleme:

künfeyekün "rabbim ol der de oluverir"

merhaba arkadaşlar,öncelikle ümitsizliğe kapılmak yokk..
Mevlam neyler,neylerse güzel eyler.bende tedaviler vs.....
Hersey normal benimde esiminde,olmayınca olmuyorr...
Vakti saati gelince bebeklerimiz gelecek insallahhhhh

oh oh çok sevindim maşallah miniğe ben doktor değiştirdim, bakalım bu neyi seviyor sevmiyor görecez
kızımı kalp atışını alınca söylemiştim cümle aileme, onun dışında okulda aynı ay planladığımız bir arkadaşım vardı ve çevremize söylemiştik.
hoplatıp zıplatamıyorum zaten normalde de çok ağır olduğu için ama kucak istediğinde ya da dediğin gibi mama sandalyesi için falan mecbur kaldırıyorum. ben nedense düşmeyecek bebeğin hiçbir şekilde düşmeyeceğini düşünüyorum
mesela bunun için bir doktor siz hareket ettikçe nasıl böbrekleriniz,ciğerleriniz oynamazsa o da oynamaz demişti
bir şey olursa bundan mı oldu dememek için dikkatli olmak lazım ama
teşekkür ederim canım

Hamilelik belirtside olabiliyo canm.bnde olmustu

Akıntıyı kafana takıxak bi durum yok ki ortada.benm ağrılrım adet ağrısı gibiydi.herzaman cümlemze dua edyrum canm.rabbim ne eylerse güzel eyler.hyırlısıyla bebğin gelir inş

Haklısın cnm hayırlısıyla bebisim gelir güzel haberi burda veririm adet günümü bekleyim gecikirse yarin test yapsam negatif cikicak diye korkuyorum cnm hüsrana ugramak istemiyorum daha önce düşük yaptim ben ilk olarak ...
Allaha Şükür takintili degilim

bulantın ne durumda? mide ağrın falan var mı?

kasıkların ağrıyor mu?

Merhaba kizlar ovulasyon testi hakkında bilginiz var mi

canım sipariş ver netten ben gitigidiyordan almıştım laboguick gibi bi şeydi adı.adetin 10 ya da 11.gününden itibaren sabah idrarıyla değil idrarını bekleterek yapıyorsun her gün daha koyulaşıyor.kıpkırmızı çizgiyi gördüğünde yumurtlayacan demektir.sonraki gün çizgi açılıyor yumurtlamışsın demektir.koyu gördüğünde ve sonrasında ilişkiye dikkat etmelisin

Benim adetime 12 gun var belim feci agriyor cok bide hafif şeffaf su gibi akıntı geldi needit bir bilginiz varmi cevap verirseniz sevinirim?
Kafam cok karıştı

canım seninle aynı durumdayız benim de 12 günüm var ve dünden beri uyuyamıyorum bel ağrısından geçen ay da olmuştu bana yumurtluyoruz canım ve yumurtmız birden fazla..bugünleri değerlendir.gebelik midir diye düşünme ben geçen ay da yaşadım olmadı.yumurtlama ağrısı bizim vücudumuz hassas hissediyoruz

canım bize ders olsun kıçımızı kaldırmayalım artık.benim de aklıma yavrumu kaybettiğimde yaptığım temizlik geliyor.verecem parasını temizlikçi çağıracam bi olsun

Anladım cnm ama yumurtlama günü dün bitti:)bugün nedense su gibi şeffaf aktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…