Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Anladım cnm ama yumurtlama günü dün bitti:)bugün nedense su gibi şeffaf aktı

nerden biliyorsun bittiğini canım.benm geçen ay takipteyken 16.gün çatladı yumurtam.hep 28 günde adet olurum.bazen erken de olabiliyor geç de kendini koşullama.bu ay film için gittim adetin 5.günü doktor sağdaki yumurtamın baya büyüdüğünü söyledi birkaç güne çatlar dedi.şaşırdım.sonrasında soldan ağrım başladı anladım ki bu sefer soldakiler gelişiyor.

her gün yumurtlama gününmüş gibi olmak gerekiyor bi arkadaşım hep 14 gibi yumurtladığını sanırdı 18lerde oluyormuş geç yumurtluyormuş

seninkiler büyümüş ağrı yapıyor çatlayacak ben sana diyeyim.eşine sırnaş bu aralar ama gebelik için değil istediğin için rahat ol

canım bize ders olsun kıçımızı kaldırmayalım artık.benim de aklıma yavrumu kaybettiğimde yaptığım temizlik geliyor.verecem parasını temizlikçi çağıracam bi olsun

Annem bana çok dedi yapma kızım bişy olursa üzülürsün diye.yavaş yavş yapıyrum diyordum.bende temxlikçi tutacaktım ama gerek kalmadı bebğimi kaybettğim için.paramız kepaze olsun artık.bidaha allah nasip ederse akıllandım artık canm.ilk kullnışımda klomenle hamile kalmıştım.

kızlar benim gibi olan var mı bilmiyorum ama ben sağdan mı soldan mı yumurtamın geliştiğini anlıyorum çünkü o tarafımda ağrılarım oluyor.doktora gittiğimde de tarafını ben söylüyordum solda değil mi diye.hissediyorum gerçekten.

Kızlar birde yumurtalık masajı var biliyormusunuz ben yapıyorum günde 1 kez birde bu ay klomen kullnıyorum 8 subatta ultrson randvum var bakalım nolucak

ah ah ne hayaller kurduk.gezerken bütün sümüklü çocuklar bana şu an o kadar sevimli geliyor ki reklamlardaki bebekleri seviyorum.

batsın temizlik.ayda bir çağıracam kadını yapsın.diğer günler eşim süpürgeyle alacak öyle anlaştık.benm de 14 haftalıktı canım.kalbi durmuş doktor plasenta rahimden erken ayrılmış dedi.13 ay geçti sebep yok olmaması için ama yok.

diğer ay film çekirecem klomen 1 doz kullandım bu ay kullanmadım.adeti bekliyrm.

kesinlikle temizlikle kafayı bozmamak lazım yavrumuz için

Bilmiyorum cnm ama yumurtlama akıntısı geldi ama parmak arasi degildi yumurta aki gibi bile degildi az az geliyordu sonra 2,3 hun icersinde belim agrimaya başladı kasiklarim bacaklarimda agri uyuyamadim dunde hafiften mide bulanti var afedersin ama kusamadim geldi gitti neyse hayırlısı yaa
Sende haklısın bananekbananek:)

Aynen şekerim kesinlikle katılıyrum.benmliminde kalbi durmuştu

:)))))))canım vala ayaklarımızı dikiyoz sabah cünüb şekilde yataktan kalkıyoz.Allah affetsin.düşünmemeye çalışıyoruz benim bu ay son bekleyişim adetimi bekliyorum film için.başka çare kalmadı.

bulantının olması için çok erken yaşayan var mı bilmiyorum 6.haftada başlıyor asıl belirtiler.sabredelim beraber.seninle günlerimiz yakın 13 benimkisi hayırlısı.

nasıl bi şeymiş o masaj canım

Şimdi kasık bölgene sıcak su torbasıyla yanmıycak sekilde dıcak uygulyacksın.sonra saat yönüne tercihen ozon yağı veya zeytn yağı ile masaj yapıcksın...sonrada ortadaki 3 parmağında kasığına bastrıp çekiceksin.feridun kunak yumurtlık masajı yaz google ye izle cnm

Acep sana sacmami geldide Güldün canim
Canim ben hissettiklerimi söylüyorum evt dogru alti haftada basluyormus ama Bilmiyorum kendimi dinlemedim ne oluyor bana diyorum hani ins. Herşeyin hayırlısı ins. Hemen kavusursun bebeğini:)

hangi günler yapılmalı peki adetten sonra yumurtlama olmadan yapmak daha mantıklı ama.ne enteresan şeyler var

soğan kürü yaptım incir kürü tamam.pekmez bal tarçın çörekotu tamam tık yok

ne zaman gelecek bu kuzu.ama kararlıyım doğsun 5 yaşında altına sandalye katıp tezgahta bulaşık yıkamasını izleyecem.görür o çok hain planlarım var.

bu kadar duayı kendim için yapmadım bu mu Allahın gücüne gidiyor acaba.hep bebek diyorum.ısrarla isteyin diyorlar

istiyoruz daha bakalım

Slm arkadaslar hatirlarsaniz bikacgun once yazmistim silik çizgi çıktı diye maalesef kimyasal gebelik gecirdim düştü bebeğim doktorum folik asit verdi korunmana gerek yok calismalara devam dedi sizler nasilsiniz?

hayır adımı kızlar yazamıyor bu sitede ilk defa sen yazdın sevindim onun için canım

hissettiklerin normal canım olabiliyor bazen erken belirtiler eğer adetten sonra yumurtladıysan yuvalanmaya başlamıştır kuzun.

tabi hayal kırıklığı yaşamamak için beklememiz lazım zor biliyorum elden bi şey gelmez

inşallah canım sonucunu banada bildir.

Canım geç oldu biraz kusura bakma. Sabah kan testi yaptırdım b-hcg 1381 çıktı doktorumu aradım değeri söyledim hemen bana geliosun dedi. ultrasonda baktı şerefsizim kese gözüküo dedi kadın şok oldu. daha çoooook yeniymiş. şukadarlık diyemiyorum, selamün aleyküm dedi bize dedi demek o yüzden geçen hafta görememiş. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgn evlat nasip etsin inşallah. isteyen herkesin yardımcısı olsun, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....

Slm arkadaslar hatirlarsaniz bikacgun once yazmistim silik çizgi çıktı diye maalesef kimyasal gebelik gecirdim düştü bebeğim doktorum folik asit verdi korunmana gerek yok calismalara devam dedi sizler nasilsiniz?

canım geçmiş olsun.ilk bebeğin miydi.folik asit çok faydalıymış canım ya ısrarla alın diyorlar.inş sen de en kısa zamanda kavuşursun kuzuna.beraber bekleyelim canım

Bananekbananek şekerim ben yazarım senin adını:) evt ama bende 14 subati bekleyeceğim ve 10gun geciktirecem ozaman ins. Hersey beli olur zaten ax kaldı adet tarihi:)

ne kadarlıkken gördün keseyi canım.doktor da alemmiş yani

canım geçmiş olsun.ilk bebeğin miydi.folik asit çok faydalıymış canım ya ısrarla alın diyorlar.inş sen de en kısa zamanda kavuşursun kuzuna.beraber bekleyelim canım

Saol canim 4 yasinda bi oglum var ikinciyi düşünüyoruz anlamistim bi anormallik oldugunu adet gunumu 3 gun gecmesine ragmen çok silik çizgi cikti ve bhcg çok düşük çıktı nasip degilmis napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…