hangi günler yapılmalı peki adetten sonra yumurtlama olmadan yapmak daha mantıklı ama.ne enteresan şeyler var
soğan kürü yaptım incir kürü tamam.pekmez bal tarçın çörekotu tamam tık yok
ne zaman gelecek bu kuzu.ama kararlıyım doğsun 5 yaşında altına sandalye katıp tezgahta bulaşık yıkamasını izleyecem.görür o çok hain planlarım var.
bu kadar duayı kendim için yapmadım bu mu Allahın gücüne gidiyor acaba.hep bebek diyorum.ısrarla isteyin diyorlar
istiyoruz daha bakalım
Bananekbananek şekerim ben yazarım senin adını:) evt ama bende 14 subati bekleyeceğim ve 10gun geciktirecem ozaman ins. Hersey beli olur zaten ax kaldı adet tarihi:)
ne kadarlıkken gördün keseyi canım.doktor da alemmiş yani
Bana soğn kürü yaramadı...
Bende doğunca poposunu minicik ısırcam kıyabilirsem tabii..cnm zamanını söylememiş şimdi bdaha izldim.ama adetliyken başlanmalı bence çünkü yumurta adetliuken büyümeye başlıyo.bılbilir
sen izle derim
Bi duayı müslüman kardeşin için istersrn rabbim sana dha güzelini verirmiş.öyle deme bdaha.
Canım geç oldu biraz kusura bakma. Sabah kan testi yaptırdım b-hcg 1381 çıktı doktorumu aradım değeri söyledim hemen bana geliosun dedi. ultrasonda baktı şerefsizim kese gözüküo dedikadın şok oldu. daha çoooook yeniymiş. şukadarlık diyemiyorum, selamün aleyküm dedi bize dedi demek o yüzden geçen hafta görememiş. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgn evlat nasip etsin inşallah. isteyen herkesin yardımcısı olsun, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....
evet ben de gecikirse test yapmayacam hastane bahçesine girsem haber alıp başlıyor adetim
geçen adetim 30.gün gelmişti 30.güne kadar beklerim olmazsa şüphelenmeye başlarım.
bazı aylar göğsüm davul gibi oldu bulantı oldu metalık tat ve uykusuzluk hepsini yaşadım ama reelde yok.bu sefer temkinliyim benim öğrenmemi o beklesin
adetim 3 gün geçmişti bugün ultrasonda keseyi gördük. geçen hafta doktor gittiğimde sanırım daha yeni oluşuodu sanırım. dua edin inş allahın izniyle kucağıma alırım.
O zaman şöyle dua edelim
Tövbe estağfrllah,el-Azim,el-Kerim,el-Lezi
Rabbim bize kendi neslimizden hayırlı,sağlıklı evlatlar nasib eyle.bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahlarımız affet.
çook sevindim canım darısı basıma inşallah. kaç haftalıkmışşın sen şimdi tam olarak ?
amin inşallah canım. kesin bişey söyleyemiyorum dedi kese 3mm miş. haftaya tekrar gel dedi.
Ben sana şunu anlatayım: Birincisi; ben bir yıldır korunmuyordum ama her ay hüsranla sonuçlanıyordu. Bu forumda fatma ana eli otunu duydum deneyeyim dedim. bi parça otu beze sardım birmeryem suresi okudum ve dua ettim üzerimde taşımaya başladım. ve sadece duş alırken çıkarıyodum yine yanımda banyoda duruyodu. bu otu hamile olduğumu öğrendiğim anda da üzerimden çıkardım.
İkincisi; yine bu forumda incir kürü duymuştum yapayım dedim. sadece bir gün uygulayabildim, devam etmedim :S
Üçüncüsü; hacdan gelen 40 tane hurmaya meryem suresi okutturdum (1 hurmaya 1 meryem suresi) ve 40 gün her sabah aç karna yedim. hurmalar bitti 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)
ve evden çıkarken işe gidene kadarda mümkün mertebe meryem suresini okudum. Rabbim dualarımızı kabul etti inşallah. yüzümüzü güldürdü. Dilerim sizleride güldürür.
Az önce kahverengi akıntı geldi sizce bu nedir
bata kaç var??????
kan pıhtılaşması iğneyle geçirecen demektir.tiroit baktırmadım önceden vardı küçükken çıkmıştı sonra baktırmadım testin adını biliyor musun.ben prolaktın fsh lh yaptırdım eşim de spermiogram
ayyy canımm senin hamile kalamamanın sebebi troid olabilir 4 bile olsa zor hamile kalınırmıss benm ki 3,5 hep ama sınırı gecmior ama hap kullanmamda gerekmiyor aslında ama hamilelelik deyince endokrin uzmanı 2,5 ca düsmesi lazımm dedi bebek gelisemes düser yada engelli olur yuksekken hamile kalınsa bile dedi Allah muhafaza.. spermiogram testini bizde yaptırdık prolaktin süt hormonu herhalde oda temiz cıktı sukur de.. bu bahsettigim testeler bebegi kurtas oldukdan snra onu otopsiye gnderdiler onunda kromozonuna baktılar anne ve baba olarak bizimde hani anneden 23 babadan 23 gecior ya onlarda bi sorun varmı die bakıldıı ayrıca tromboli (kan pıltılasma) testi yapıldı bana iki gende kan pıltılasması tasıyıcısı cıktımm ..
Hayır hayır alakası yok. Ben tam olarak bir ay boyunca hergğn turşu yedim. Zaten ayran cok severim iki günde bir içerim. O değil haftada 3 gün rahat ciğ köfte yeriz ama tabi etsiz. Ve Allah'ın izni ile hamileyim yani hemde bu ay öğrendim. Bu arada bende de troid var ama ilaca başlama seviyesinde değil. Üstelik kistimde vardı yaklaşık olarak 3 sene bazen ara vere vere doğum kontrol hapı kullandım. Bırakalı 3 ay oldu ve hamileyim :)
canımm hemn bi dahile yada endokrin uzmanına git benmki sauan 1,5 yanii yokk normalde hap içmeyecem fakat hamile kaldıgım an yukselir dedi endokrince hamile kalır kalmas hapa baslamamız lazım dedi.. suan bizde bebek istiors rabbimin izniyle kadın dogumcumm işi saglama alalım sen hapa simdiden basla dedi ölçtür onu mutlaka ....
Kahverengi akıntı gelmişti sizce nedir bu canlarim ya
Bi bilgim yok cnm maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?