Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Bana soğn kürü yaramadı...
Bende doğunca poposunu minicik ısırcam kıyabilirsem tabii..cnm zamanını söylememiş şimdi bdaha izldim.ama adetliyken başlanmalı bence çünkü yumurta adetliuken büyümeye başlıyo.bılbilir
sen izle derim
Bi duayı müslüman kardeşin için istersrn rabbim sana dha güzelini verirmiş.öyle deme bdaha.

Son düzenleme:
Bananekbananek şekerim ben yazarım senin adını:) evt ama bende 14 subati bekleyeceğim ve 10gun geciktirecem ozaman ins. Hersey beli olur zaten ax kaldı adet tarihi:)

evet ben de gecikirse test yapmayacam hastane bahçesine girsem haber alıp başlıyor adetim

geçen adetim 30.gün gelmişti 30.güne kadar beklerim olmazsa şüphelenmeye başlarım.

bazı aylar göğsüm davul gibi oldu bulantı oldu metalık tat ve uykusuzluk hepsini yaşadım ama reelde yok.bu sefer temkinliyim benim öğrenmemi o beklesin

O zaman şöyle dua edelim
Tövbe estağfrllah,el-Azim,el-Kerim,el-Lezi
Rabbim bize kendi neslimizden hayırlı,sağlıklı evlatlar nasib eyle.bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahlarımız affet.

çook sevindim canım darısı basıma inşallah. kaç haftalıkmışşın sen şimdi tam olarak ?

Ee yani beklesin bence ama sabırlı ol cnm benim icim rahat cok şükür sende öle ol sadece acabami Dedim ondan size sormak istedim:)

O zaman şöyle dua edelim
Tövbe estağfrllah,el-Azim,el-Kerim,el-Lezi
Rabbim bize kendi neslimizden hayırlı,sağlıklı evlatlar nasib eyle.bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahlarımız affet.

Kuranı kerimde bir ayetten alıntı söz var onu da heo söylerim ben ....rabbi hebli minessalihıyn.rabbm salihlerden ewlat nasip et anlamı.ve istisnalar hariç hep sabh ezanına kalkarum ve dua ederim.rabbim kimseyi evlatsz bırakmasın

çook sevindim canım darısı basıma inşallah. kaç haftalıkmışşın sen şimdi tam olarak ?

amin inşallah canım. kesin bişey söyleyemiyorum dedi kese 3mm miş. haftaya tekrar gel dedi.

Ben sana şunu anlatayım: Birincisi; ben bir yıldır korunmuyordum ama her ay hüsranla sonuçlanıyordu. Bu forumda fatma ana eli otunu duydum deneyeyim dedim. bi parça otu beze sardım birmeryem suresi okudum ve dua ettim üzerimde taşımaya başladım. ve sadece duş alırken çıkarıyodum yine yanımda banyoda duruyodu. bu otu hamile olduğumu öğrendiğim anda da üzerimden çıkardım.

İkincisi; yine bu forumda incir kürü duymuştum yapayım dedim. sadece bir gün uygulayabildim, devam etmedim :S

Üçüncüsü; hacdan gelen 40 tane hurmaya meryem suresi okutturdum (1 hurmaya 1 meryem suresi) ve 40 gün her sabah aç karna yedim. hurmalar bitti 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)

ve evden çıkarken işe gidene kadarda mümkün mertebe meryem suresini okudum. Rabbim dualarımızı kabul etti inşallah. yüzümüzü güldürdü. Dilerim sizleride güldürür.

çok sevindim canım. amin inşallah bizleride güldürür Allah. Duaya falan bende cok inanırım. çok içten dua etmişsinki Allah dualarını kabul etti.

Kızlar bende bugun hamile oldugumu öğrendim ama suan felaket kasık ağrısı bel ve bacaklarında ağrı var sıcak su torbası koydum ayaklarımın altına bu normal mı cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…