- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
canımm hemn bi dahile yada endokrin uzmanına git benmki sauan 1,5 yanii yokk normalde hap içmeyecem fakat hamile kaldıgım an yukselir dedi endokrince hamile kalır kalmas hapa baslamamız lazım dedi.. suan bizde bebek istiors rabbimin izniyle kadın dogumcumm işi saglama alalım sen hapa simdiden basla dedi ölçtür onu mutlaka ....
Tatlım anlamadım ne yaptırmam gerekiyor :s
Kahverengi akıntı gelmişti sizce nedir bu canlarim ya
tmm cnm yinede saol
Korkuyorum ya nedir bu
Tatlım anlamadım ne yaptırmam gerekiyor :s
troid var ama hap kullanma sevisiynde degil demişin yaa.. bende diorum kii bnmde hap kullanma sevisinde degillmiş ama hamile kaldıgın an artar dedi doktor troid için mutlaka suaan bi doktor kontrol altına girmelisin tatlım
bnm ilk düsügüm pembe gelmişdi ilk pembe düsük oluor dikkat et ona.. kahverengiydi tamm bilmiorumm ama yanlis hatırlamıorsam bebegin rahme yerlesince oluormus die duymustm sankii ama canmm bence işi saglama all ya hamilemisinn bilmiorum ama hamileysen hele hiç durma suan gidebiliorsann bi acile git karından ultrosyondan baktır bi Allah muhafaza düsük falanda igneyle falan durdururlar
Cnm bide kasık ağrın oldumu sysa yani bebisin düşmeden önce benim kasigim ağrıyor bide?
Bu arada geçmiş olsun cok üzüldüm allah sana hayırlı evlatlar versin ins.hersey gönlünce olsun cnm benim. .
Aminn canımm cümlemizin ins.. bnm iki hamileligimde de cok sancım var ilki kendi kendine düstü ikincide sancım var die gittigmde düsük önleyici var verdi ve sancılarımm anında bitmişşti
Cnm bide kasık ağrın oldumu sysa yani bebisin düşmeden önce benim kasigim ağrıyor bide?
Bu arada geçmiş olsun cok üzüldüm allah sana hayırlı evlatlar versin ins.hersey gönlünce olsun cnm benim. .
Sen çok takıyor mussun gibi geliyo bana lütfen bak sakin ol akışına bırak.ister istemez insan niye ki diye sorar ama takma lütfen.belki yerleşme lekesidir vücudun strese giriyo
düsük önleyici hap eksik olmus.)
Aminn canımm cümlemizin ins.. bnm iki hamileligimde de cok sancım var ilki kendi kendine düstü ikincide sancım var die gittigmde düsük önleyici var verdi ve sancılarımm anında bitmişşti
Ins. Cnm allah herkese hayırlı evlat versin ins.:)
Senjnmi cnm
Benim ilk kimyasal gebelik yasamisim ama cok uzulmustum vardir bundada bir hayir ve nedeni üzülme senin bebisin gelecek karnına yerlesecrk sana haber verecek:)
Yok mehtapppps cim sadece öğrenmek istiyorum valla takmiyorum bide kasik agriyinca kizma bana
Ins.yerlesme lekesidir sana cok dua ederim balla yüzümü guldurdun mehtapppps cim:)
troid var ama hap kullanma sevisiynde degil demişin yaa.. bende diorum kii bnmde hap kullanma sevisinde degillmiş ama hamile kaldıgın an artar dedi doktor troid için mutlaka suaan bi doktor kontrol altına girmelisin tatlım
Aa bak bundan hiç haberim yoktu benim. Yaklaşık olarak 2 sene once troid çıktı 6 ayda bir baktır mutlaka dedi ben hiç önemsemedin tabi ilaç kullanma seviyesinde olmadığı için. Tamm ozaman cuma günü randevum var doktoruma söyleyeyim bi. Cok cok teşekkür ederim canım :)
resmen tavuga döndük uykum geldi yine :)
Aa bak bundan hiç haberim yoktu benim. Yaklaşık olarak 2 sene once troid çıktı 6 ayda bir baktır mutlaka dedi ben hiç önemsemedin tabi ilaç kullanma seviyesinde olmadığı için. Tamm ozaman cuma günü randevum var doktoruma söyleyeyim bi. Cok cok teşekkür ederim canım
rica ederimm canımm mutlaka öçltür ben her ayy ölçtürüorm ondan bile sonuclar degişior
hamilelik dısında seyler konusalımm mıııııı
Estağfurullah niye kızıym.ben kendim çok üzüldğüm için başkasının üzülnesini istemyrum sadece bat ına daha 11 gün var.güzel dileklerin içimi ısıttı inan ama allah en iisini bilir dua et.dünya dua ile ayakta duruyo unutma canm
ins canım ins rabbim ins ikimizede burda isteyen tüm kardeslerimizede arattırmadan en hayırlı zamanda saglıklı sıhatli nasip etsin.. bnmde ilk gebeligim kimyalsaldı.. ikincide kalp atısları durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?