Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Kahverengi akıntı gelmişti sizce nedir bu canlarim ya

bnm ilk düsügüm pembe gelmişdi ilk pembe düsük oluor dikkat et ona.. kahverengiydi tamm bilmiorumm ama yanlis hatırlamıorsam bebegin rahme yerlesince oluormus die duymustm sankii ama canmm bence işi saglama all ya hamilemisinn bilmiorum ama hamileysen hele hiç durma suan gidebiliorsann bi acile git karından ultrosyondan baktır bi Allah muhafaza düsük falanda igneyle falan durdururlar

Cnm bide kasık ağrın oldumu sysa yani bebisin düşmeden önce benim kasigim ağrıyor bide?
Bu arada geçmiş olsun cok üzüldüm allah sana hayırlı evlatlar versin ins.hersey gönlünce olsun cnm benim. .

Cnm bide kasık ağrın oldumu sysa yani bebisin düşmeden önce benim kasigim ağrıyor bide?
Bu arada geçmiş olsun cok üzüldüm allah sana hayırlı evlatlar versin ins.hersey gönlünce olsun cnm benim. .

düsük önleyici hap eksik olmus.)

Sen çok takıyor mussun gibi geliyo bana lütfen bak sakin ol akışına bırak.ister istemez insan niye ki diye sorar ama takma lütfen.belki yerleşme lekesidir vücudun strese giriyo

Yok mehtapppps cim sadece öğrenmek istiyorum valla takmiyorum bide kasik agriyinca kizma bana
Ins.yerlesme lekesidir sana cok dua ederim balla yüzümü guldurdun mehtapppps cim:)

Senjnmi cnm
Benim ilk kimyasal gebelik yasamisim ama cok uzulmustum vardir bundada bir hayir ve nedeni üzülme senin bebisin gelecek karnına yerlesecrk sana haber verecek:)

ins canım ins rabbim ins ikimizede burda isteyen tüm kardeslerimizede arattırmadan en hayırlı zamanda saglıklı sıhatli nasip etsin.. bnmde ilk gebeligim kimyalsaldı.. ikincide kalp atısları durdu

Yok mehtapppps cim sadece öğrenmek istiyorum valla takmiyorum bide kasik agriyinca kizma bana
Ins.yerlesme lekesidir sana cok dua ederim balla yüzümü guldurdun mehtapppps cim:)

Estağfurullah niye kızıym.ben kendim çok üzüldğüm için başkasının üzülnesini istemyrum sadece bat ına daha 11 gün var.güzel dileklerin içimi ısıttı inan ama allah en iisini bilir dua et.dünya dua ile ayakta duruyo unutma canm

Evt cnm aynen öyle ama cok dua ediyorum herseyin hayırlısı diye diye cok dua ediyorum evt az kaldi ama kahverengi gelince kasik bel göğüs ağrısı vurunca acabami diyorum hani ama. Ins. Oledir yerleşme kanamasidir kahverengi gelincr bir an panik olmuştum valla:)

ins canım ins rabbim ins ikimizede burda isteyen tüm kardeslerimizede arattırmadan en hayırlı zamanda saglıklı sıhatli nasip etsin.. bnmde ilk gebeligim kimyalsaldı.. ikincide kalp atısları durdu

Ins.bir daha gelir bebisin düşmez ama haber verecek sana cnm üzülme herseyde bir hayır vat kısmet bekle biraz ki sabırlı olmak gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…