Hamilelikle kafyı bozduk dimi...mesela ne?
hamilelik dısında seyler konusalımm mıııııı
Hamilelikle kafyı bozduk dimi...mesela ne?
valla yaaa:)) kadınlar biraraya geldiklerinde naparlar ya dedikodu ya pasta tarifi :) nette bunlarıı yapmak zorr olunca memleketlerden kac yıllık evli oldugumuzdan falan filann :))
Ins.bir daha gelir bebisin düşmez ama haber verecek sana cnm üzülme herseyde bir hayır vat kısmet bekle biraz ki sabırlı olmak gerek..
Bir pasta tarifi verinde yapalim deneyim kızlar bana pastaci derler:)
valla yaaa:)) kadınlar biraraya geldiklerinde naparlar ya dedikodu ya pasta tarifi :) nette bunlarıı yapmak zorr olunca memleketlerden kac yıllık evli oldugumuzdan falan filann :))
1,5 yıllık ewlyim canm ankarlıym esimle ve bir kürtaj oldm senn.şimdide klomen kullnyrum[
yaklasık 2 yıldır evliyim bende konyalıyım ama esimin is sebebiyle sehir sehir il il tasınıors ediors:)) klomen ne için?
1,5 yıllık ewlyim canm ankarlıym esimle ve bir kürtaj oldm senn.şimdide klomen kullnyrum[
yaklasık 2 yıldır evliyim bende konyalıyım ama esimin is sebebiyle sehir sehir il il tasınıors ediors:)) klomen ne için?
Klomen yumurta geliştrici ni hap canm o hap kullanınca hamile kalmıştım.yine kullnıyrum cnm 8 şubatta ultrson randvum var.bu arada 24 yaşım.....sen?
Klomen yumurta geliştrici ni hap canm o hap kullanınca hamile kalmıştım.yine kullnıyrum cnm 8 şubatta ultrson randvum var.bu arada 24 yaşım.....sen?[
rabbim ins hayırlı sonuclar nasip etsin canımm .. 25.5 yasındayım bende:)) calısıormusun peki?
Klomen yumurta geliştrici ni hap canm o hap kullanınca hamile kalmıştım.yine kullnıyrum cnm 8 şubatta ultrson randvum var.bu arada 24 yaşım.....sen?[
rabbim ins hayırlı sonuclar nasip etsin canımm .. 25.5 yasındayım bende:)) calısıormusun peki?
İnş canm.ewlnmeden önce özel bi anaokulunda usta öğretici öğretmniydim.şimdi yaşadğım yer küçük özel okul yok o yüzden çalışamyrum...senn? Konya güzel yer çok gttim arkdadımsa var orda
selamm kızlarrrr
İnş canm.ewlnmeden önce özel bi anaokulunda usta öğretici öğretmniydim.şimdi yaşadğım yer küçük özel okul yok o yüzden çalışamyrum...senn? Konya güzel yer çok gttim arkdadımsa var orda
suan bende konyada yasamıorum ailem konyada eed bende seviorumm konyayıı gezilecek az yeride olsa insana huzur verior ankarada ölee kalabalıkk amaa güzel:)) bence bi kadın calısmalı yaa bende üni mezunuyum gitmedgm kurs almadgm belge kalmadı gel gelelimm esimm calısmaya karsıı evde olmakk simdilik bnmde işime gelior ama snrasında böle düsünürmuyum bilmioorumm.))
selamm kızlarrrr
Hoşgekdinnn.......
suan bende konyada yasamıorum ailem konyada eed bende seviorumm konyayıı gezilecek az yeride olsa insana huzur verior ankarada ölee kalabalıkk amaa güzel:)) bence bi kadın calısmalı yaa bende üni mezunuyum gitmedgm kurs almadgm belge kalmadı gel gelelimm esimm calısmaya karsıı evde olmakk simdilik bnmde işime gelior ama snrasında böle düsünürmuyum bilmioorumm.))
Benm eşim çalışop çalşmama bişey demez.çalılmak yorucu ama güzel.eşim işte gece çalışyo ve canm sıkılıyo.seninde mi eşin yok
hosbulduk canımmm nasılsınızzz bakalımmmm
nasılsın cnmm,bi gelisme varmııı?aleyküm selammm
İiym çok şülür canm.sen nasılsın.
Benm eşim çalışop çalşmama bişey demez.çalılmak yorucu ama güzel.eşim işte gece çalışyo ve canm sıkılıyo.seninde mi eşin yok
seninki iiyimişş yaa biz görücü usulu evlendikk görüstümss ilk gün calısmaya karsı oldugunu ve bunu ondan asla istemeyecem konusunda anlasmasını yapmıstıı ayy:)) yokk bnmkii karsımda oturuor
suann biz karı koca normalde aksamları nete pek girmezdikk ben sn bir haftadır kendimiii buraya bi kaptırdımm Allah yaniii :)) gece zor oluordur yaa gündüzlerde gelince uyuyordur ona bi sekide vakit gecerde sana zorr rabbim ins hayırlı bi evlat versnde onunla vaktin nasıl gectini anlamassınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?