nasılsın cnmm,bi gelisme varmııı?
seninki iiyimişş yaa biz görücü usulu evlendikk görüstümss ilk gün calısmaya karsı oldugunu ve bunu ondan asla istemeyecem konusunda anlasmasını yapmıstıı ayy:)) yokk bnmkii karsımda oturuor
suann biz karı koca normalde aksamları nete pek girmezdikk ben sn bir haftadır kendimiii buraya bi kaptırdımm Allah yaniii :)) gece zor oluordur yaa gündüzlerde gelince uyuyordur ona bi sekide vakit gecerde sana zorr rabbim ins hayırlı bi evlat versnde onunla vaktin nasıl gectini anlamassınn
3 yıl konuştuk eşimle maaşallah bir dediğimi ikiletmez.benm onayım olmadan iş yapmaz:-D. Ewt gecelti zor oluyo koca memlkette sadece eşim var.hiç akrabam yok burda maalsrf.inş rabbim herkese versin.
bende iyim cnm saol,varmı bi gelismee ? :)
3 yıl konuştuk eşimle maaşallah bir dediğimi ikiletmez.benm onayım olmadan iş yapmaz:-D. Ewt gecelti zor oluyo koca memlkette sadece eşim var.hiç akrabam yok burda maalsrf.inş rabbim herkese versin.
Aminnnn.. Yeni nesill erkekler olee eski nesillerin soyları yavas yavas yok oluor artıkk:)) bnde ölee hic bilmedigim bi memlekette yanlızımm bi kocam bi benn .. ama bncee yanlız olmakda güzelll bi o kadar kıymetli oluorsn bence:))
Aminnnn.. Yeni nesill erkekler olee eski nesillerin soyları yavas yavas yok oluor artıkk:)) bnde ölee hic bilmedigim bi memlekette yanlızımm bi kocam bi benn .. ama bncee yanlız olmakda güzelll bi o kadar kıymetli oluorsn bence:))
Masşallh diyelim nazar deyöesin.ewt güzel yalnız olmak.
firstfb ??katılmayacan mı sohbete
negatif cıktı canım sonucc kullandıgım haplar adetimi kesmiş hapı bırakınca rgl oldum .. sen nasılsın
canım bata daha çok var acele etme düşünme bunları zaman geçsin şüphelen yaptır testi.adeti bekle canm
Merhaba cnm,
Arkadaslarimizdayiz 2 gundur :) telefonumda sayfa gep acik duruyo ondan online gorunuyorum heralde ama surekli takip edemiyorum:) pazartesiden itibaren yine buralarda olurum insallah cnm:)
ne hapı iciyordun cnm,insallah subatta hamis oluruz yaaa
2 saatlik yoldan gelip bütün evimi dip kıyı temizledim ve sabahı kahve leke geldi 1 hafta sonra kalp atışının durdğunu öğrendim ve kürtaj oldum.sözde kendime dikkat ediyrdum....o yüzden dikkat et kendine dedim..
ayy canım cok üzüldüm allah kimseyi boyle durumlar vermesin hayırlısı ne ise öyle olur sıkma canını yinee olur rabbim verir inşallah
Klomen kullnyrum cnm. 8 şubatta ulyrson randvum var işte.sende ne var ne yok
negatif cıktı canım sonucc kullandıgım haplar adetimi kesmiş hapı bırakınca rgl oldum .. sen nasılsın
öle canımm cok sükür imanlı kullarızz bunda da vardır bi hayır diyebilirozz herseye ragmen bu duygyu kaybetmedikden snra rabbim her sekilde nasip eder zatenn ben buna inanıorumm artıkk sadece istemesini bil yeter
valla bn lojmanda oturuomm burda pasta yapmaya üsenüorlar kime gidersen git bi kısır bi cay günü kapatıorlar öle olunca yeni tariflere kapalıyım bn buara:))
klomenin kacıncı dozundasın cnm kasıklarında agrılar varmı?bende beklemedeyim kırmızılar gelir önümüzdeki haftaa
50 mg sabh akşm canm.ilk hamilliğimde kullndğım ay olmudtu.bu da öyle olur inş.kasık ağrım yok.
Esimm hangi erkek arkadasyla telefnla konussa cocuk varmı die soruyorr yaa.. Simdi yine biriyle konusuor oda cocuk yokmu daha diorr ayy nasıl sinirlerim bozuluyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?