Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Merhaba cnm,
Arkadaslarimizdayiz 2 gundur :) telefonumda sayfa gep acik duruyo ondan online gorunuyorum heralde ama surekli takip edemiyorum:) pazartesiden itibaren yine buralarda olurum insallah cnm:)

tamm canımmm beklioor olacammm...

ayy canım cok üzüldüm allah kimseyi boyle durumlar vermesin hayırlısı ne ise öyle olur sıkma canını yinee olur rabbim verir inşallah

Esimm hangi erkek arkadasyla telefnla konussa cocuk varmı die soruyorr yaa.. Simdi yine biriyle konusuor oda cocuk yokmu daha diorr ayy nasıl sinirlerim bozuluyorr

selam kızlar bende 23 yasındayım yenı katıldımm bu klube 5 aylık evlıyım bızde bu ay calısmalara basladık adetım bıttıgın den duzenlı bır seıklde calısmalar yapmaya calısıyoruzzz hanı dıyolar kafaya takmıcan stres yapmıcan omuyor heyecan yapıyorum ıllakı ama ne bılım ıcımde bır hıss var stres yapmamaya calsııyorumm

öle canımm cok sükür imanlı kullarızz bunda da vardır bi hayır diyebilirozz herseye ragmen bu duygyu kaybetmedikden snra rabbim her sekilde nasip eder zatenn ben buna inanıorumm artıkk sadece istemesini bil yeter

Insm allah herkese hayırlı evlatlar versin nadiksin bu arada iyisin dimi bu site iyimiş bayagi bi sohbet ettim ve beni rahatlattiniz valla bide sizi taniyabilsek yüzyüze me güzel olur:)
valla bn lojmanda oturuomm burda pasta yapmaya üsenüorlar kime gidersen git bi kısır bi cay günü kapatıorlar öle olunca yeni tariflere kapalıyım bn buara:))

Anladım cnm benim hir cay bir kisir yaninda tursu salata varmı:) ayy kisir cnm istedi bea:)

50 mg sabh akşm canm.ilk hamilliğimde kullndğım ay olmudtu.bu da öyle olur inş.kasık ağrım yok.

bende 2.dozunda yumurtam 17 mm olustu hemen asılama oldum 23 ocakta bekliyorum cnm 1hafta sonra belli olcak.
ya kırmızılar gelcek ya bebeşi insallah dua eder,dua beklerim tatlımmmm

Esimm hangi erkek arkadasyla telefnla konussa cocuk varmı die soruyorr yaa.. Simdi yine biriyle konusuor oda cocuk yokmu daha diorr ayy nasıl sinirlerim bozuluyorr

ayynen sana cok katılıyorum evleneli 9 ay oldu eşim tek erkek cocuk oldugu için 9ay boyunca kulagımı kuruttularr senden cok cok kötü durumdaydım ama şükür ki 5haftalık hamileyim rabbim olmayan herkese nasip etsin benim içinde öyle konuşanlar içindee çok güzel bi duyguu benden iyisii yok şimdii el üstündeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…