Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

darısı basımıza cnm saglıcakla kucagına al bebişini sende

bende 2.dozunda yumurtam 17 mm olustu hemen asılama oldum 23 ocakta bekliyorum cnm 1hafta sonra belli olcak.
ya kırmızılar gelcek ya bebeşi insallah dua eder,dua beklerim tatlımmmm

Bende 5 tane oluşmuştu geçen hamileliğimde.bu seferde öyle olur inş. Alırız inş güzel hberini..hber ver mutlaka.dua konusunda bencil diğilim herkese dua edrim.kasık ağrısı adetten 1 hafta önce başlmışyı ordan bildim hmile olduğumu

bende tık yok acaba hamile degil miyim genee :26::26:

hoşgeldin canım aynenn kafaya hiç takmicann ben bu olaya cok inanıyorum 9 aylık evliyim 6 aydır ugraştık olmadı sinir stres her ay hamile miyim diye beklerdim ve hep hayal kırıklıgı karar verdim eşimle birlikte son ay hiç aklıma getirmedim hiç düşünmedim ve ovulasyon dönemine denk getirdik bide o ay enfeksiyon ilacı kullanmıştm adetime 1hafta kala karnımda kasıklrmda midem de degişik agrılar ve bulantılarım oluyrdu yediklermden sandım 1gün geçti adetm eşim ısrar etti illa test yap diye onun ısrarı üzere umutsuzca öylesine yaptım ve çift çizgi görnce inanamadım yanii hiiçç aklına getirmiceksinn oluruna bırak rabbim gününü ve zamanını biliyor

evet dogal yoldan ama 8ay sonra oldu sinr stres yok her ay hamilemiyim diye beklemeyin ovulasyon dönemide denk getirin bide dizdirsek pozisyonu uygulayınn

hmm,hayırlısıı cnm bakalım ya dua ett annecik bizee

bulantı ara ara var. gecende midem de yandı. noluyo dedim hatta
kasıklarım da bazen feci ağrıyor. gecende tuvalete gitmeye korktum o derece

kasıkların ağrımasının sebebi bebeğin döllendiği yerle alakalı olabilir biraz aşağıdaysa kasığa vuruyor olabilir biraz yukarıdaysa bele vuruyor olabilir ne dersin?

bu arada ben karından baktırdım sende öyle mi yapacaksın?

Gunaydin canim. Benim belim digerinde de agrimamisti. Bir arkadasimin da hep beli agridi. Bence normal.
2000deyken ustten gorunuyor mu kese? Nerden derse ordan baktiricam cunku keseyi gormek cok onemli. Dis gebelik varsa olume kadar gidebilir yani. Bir de bu doktoru cok ovduler, ilk gorusmemde de guvenimi kazandi. Ince ince her seyi detayiyla anlatti. Yani ne derse onu yapicam canim. Hazirlikli giderim

selam kızlar ben kızımda 6 haftalıkken gittiğimde sadece kese görümüştü doktor bebeğide görmemiz lazım dı dedi
istersen vajinal bakalım dedi bende zararı olur diye korkuyordum sağlıklı bir gebeliğe hiçbir zararı olmaz dedi alttan baktığında bebeği net görmüştük hatta kalp atışını bile gördüm kilonuz yoksa 6-7 hafta civarı üstten çok net görünürüyor aslında bende biraz kiloda vardı ondan :26:

4+5 e denk gelmis oluyor cagirdigi gun. Bilemiyorum canim. Ya aslinda kilolu degilim de karnim davul gibi sisti. Sizin de oyle mi?

4+5 e denk gelmis oluyor cagirdigi gun. Bilemiyorum canim. Ya aslinda kilolu degilim de karnim davul gibi sisti. Sizin de oyle mi?

ben hemile değilim canım henüz
ama ilk aylarda şişkinlik olur seninde 2. bebişmiş
gerçi her hamilelik farklı diyorlar

Ne bilim ya bazilarini hemen isteyiNce oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…