Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kızlar gunaydın benım kırmızılar geldı sabaha karsı mutsuzum ama yapacak bısı yok artık kk gırmıcem oluruna bırakıcam tabı yapabılırsem ama duarım hepsızınle

günaydınnnn :) diyarbakırdan bol güneşli haftasonu .. herkese güzel pazarlar :)

SA herkese. sizlere bir şey danışacaktım. her ayın 29 unda adet oluyorum.geçen ay 30 unda olmuştum.bu ay ise henüz olmadım. ve ara ara hafif sancılar giriyor karnıma ve kasıklarda gerilme oluyor bir de çok idrara çıkıyorum. dün çok hafif pembe leke geldi tuvalet peçetesine. şu anda da adet yok. ve karnım çok ağırmış gibi geliyor.dün test yaptım sabahın ilk saatlerinde negatif çıktı. sizce ne olabilir

selam kızlaaarrrr
nasılsınız neler yapıyorsunuz görüşmeyeli
bizim kızlar nere kaybolmus yaa nerdesiniz canlar

Benim çok az ağrıyo ama karnımda şişlik var benimde bide akıntım çok sen kaç haftalık gebesin 4+2 ben

Valla cnm benimde dun su gibi şeffaf akinti geldi ikisaat arayla kahverengi geldi ama nedir bu derken iste tam adet gecikmedi benjm daha gebemiyim degilniyim bilmiyorumki cnm test yapmayi korkuyorum negatif cikcam diye hüsrana ugramak istemiyorum yadesse con üzülüyorum kutsalask:)

Kaç gün var bata bide yumurtlama günün ne zamandı

Bak benim bata 5 gün kala iç çamaşırıma kahve rengi bir akıntı geldi ama bildiğimiz çikolata renginde ardından 3 güngeçti test yaptım silik çizgi gördüm sonra kanda belli oldu

Yumurtlama günü 31ocak son günüydü bir kac gün sonra bel agrisi feci sekilde basladi sonra bunlar geldi iste yeni bat 14subatta yani 10 var bata cnm

Yumurtlama günü 31ocak son günüydü bir kac gün sonra bel agrisi feci sekilde basladi sonra bunlar geldi iste yeni bat 14subatta yani 10 var bata cnm

en az 10 gün geçmesi lazım yumurtlamanın üzerinden ki belli olsun şuan senin sancın bence yumurtanın çatlamasıyla alakalı olabilir bence 31 ocakta mı çatladı yumurtan

ben bu ay ilk defa yumurtlama takibi yapırdım 15. gün yumurtam 20 mm di 17. gün çatladı

Valla bilmiyorum bacimda uykusuzluk sık sık lavaboya gitmektense midem bulanıyor hafif bas dönmesi çekiyorum da hayırlısı valla yumurtlama günün dede bole ağrıdı ama kahverengi akıntı gelmemişti. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…