adetim 2 gün geçmişti ozaman yaptım. Ama daha kan testi yaptırmadım canım. Dua edin inş kan testindende güzrl sonuç alırız.
amin cnm aminnnn :)) pekı adetın duzenlımıydı cnm
selam kızlaaarrrr
nasılsınız neler yapıyorsunuz görüşmeyeli
bizim kızlar nere kaybolmus yaa nerdesiniz canlar
Ne yaparsınız hanımlar benim kasiklarm cok ağrıyor yaa ne yapam simdi...
Benim çok az ağrıyo ama karnımda şişlik var benimde bide akıntım çok sen kaç haftalık gebesin 4+2 ben
Valla cnm benimde dun su gibi şeffaf akinti geldi ikisaat arayla kahverengi geldi ama nedir bu derken iste tam adet gecikmedi benjm daha gebemiyim degilniyim bilmiyorumki cnm test yapmayi korkuyorum negatif cikcam diye hüsrana ugramak istemiyorum yadesse con üzülüyorum kutsalask:)
İyiz canım sende yoksun bayadırr nasılsın
evet canım yoktum yarıtatil olunca kv lere gitmiştik evimize döndük iyiyim bende nolsun işte.hafiften bulantılar başlandı
Kaç gün var bata bide yumurtlama günün ne zamandı
Bak benim bata 5 gün kala iç çamaşırıma kahve rengi bir akıntı geldi ama bildiğimiz çikolata renginde ardından 3 güngeçti test yaptım silik çizgi gördüm sonra kanda belli oldu
Yumurtlama günü 31ocak son günüydü bir kac gün sonra bel agrisi feci sekilde basladi sonra bunlar geldi iste yeni bat 14subatta yani 10 var bata cnm
en az 10 gün geçmesi lazım yumurtlamanın üzerinden ki belli olsun şuan senin sancın bence yumurtanın çatlamasıyla alakalı olabilir bence 31 ocakta mı çatladı yumurtan
ben bu ay ilk defa yumurtlama takibi yapırdım 15. gün yumurtam 20 mm di 17. gün çatladı
Bende hamileyim biliyomusun :))
Kimse yokmu .....
Ben varımmm.ara ara gidp geliyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?