Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

amin canım inş Salihlerden olur kuzumuz onu da katayım duama iyi oldu bak söylediğin

kızlar test magduru oldum silik çizgi benı yanıltı bu sabah regl oldum mutsuzum moralım yok bozuk

canim gec oldu ama:)
ev tasicas toplaniyoruz. sende ne var ne yok?

Yok yapmadim cnm agir iş ama kahverengi akıntı bir kere geldi bir daha gelmedi yine su gibi şeffaf akıntı geldi baskada bisey gelmedi kasiklarimin ikisi ağrıyor ole yani bir sprun yok sukur

valla sebebi adet zamanı belli olur senin baya var adete.yerleşmeyi herkes farklı gün yaşıyor.benim adete 10 gün kala başlamıştı kahveydi rengi 3 gün sürmüştü hasta oldum sanmıştım sonra bitmişti.adet zamanı adet olmamıştım 2 gün geçince kan testinde öğrenmiştim.tabii tutunamadı kuzum

erken yumurtlama olsa adetin 6.günü başlasan ilişkiye kalsan bi desek 9-10 gün döllenme süresi oluyor.16.günün oluyor.

erken yumurtlamadan dolayı yerleşme de olabilir kist de olabilir o da böyle kahve akıntı hatta kana çalan şekilde geliyor.

bekleyelim canım inş tutmuştur kuzun

Ins cnm kısmet umutlanmiyorum zaten pek ama ben acabami diyorum fazlada takmiyorum birazcik aklima geliyor ama olsun bide goguslerim belirginlesti bel agrimaasa bacak sizlamasi böbrekler ime kadar hafif bas agrisi ağzımin kurumasi hemencik acikmasi ne bilim hayırlısı yaa ama beklerim bem sabirliyim bide kasik cok ağrıyor yaa beklerim ben hayırlısı neyse o olsun senin bebisin gelir cnm hayırlısı rabbim bilir belki zama yakındır senin bananekbananek:)

kızlar test magduru oldum silik çizgi benı yanıltı bu sabah regl oldum mutsuzum moralım yok bozuk

kan testi dışında güvenemiyorsun onu da iyi bi yerde yapmak lazım üzüldüm canım pazartesi test yapar verirsin haberi diye umuyordum.inş artık beklemezsin son olur yılmak yok olacak inş

kan testi dışında güvenemiyorsun onu da iyi bi yerde yapmak lazım üzüldüm canım pazartesi test yapar verirsin haberi diye umuyordum.inş artık beklemezsin son olur yılmak yok olacak inş

nasıp degılmıs napalım offf zormus tek dıye bıldıgım kelıme bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…