Hee ne yapan iyimisin bende iyim ama kasiklarm com ağrıyor cnm acıtıyor:)
Bende iyim çok şükür.bence bunlar bi belirti gibi gelyo bana.
Dünden beri agri varda yine su gibi şeffaf akıntı geldi ama az bişey ikisi birde ağrıyor ama mehtappppscim...
Hakkında hayırlısı olsun canm.inş hmilesindr
ıyı akşamlar nasılsınız bakalım var mı yeni haber öğrenen
Kuranı kerimde bir ayetten alıntı söz var onu da heo söylerim ben ....rabbi hebli minessalihıyn.rabbm salihlerden ewlat nasip et anlamı.ve istisnalar hariç hep sabh ezanına kalkarum ve dua ederim.rabbim kimseyi evlatsz bırakmasın
Az önce kahverengi akıntı geldi sizce bu nedir
Ins. Hayırlısı ama adetime 10gun kaldi:)
Sende ne var ne yok :)
kızlar test magduru oldum silik çizgi benı yanıltı bu sabah regl oldum mutsuzum moralım yok bozuk
amin canım inş Salihlerden olur kuzumuz onu da katayım duama iyi oldu bak söylediğin
Nasip değilmiş canm.bi sonraki ay a inş
canım ben hastayım şu yarın y ada cumatesi abdest alacam inşALALHH..ŞUBAT SON haftayı bekliyorum ben..şubat sonu doğu günüm mutlu haBer alırım o zamana inşALALHH..
VALAL CANIM BEN Bİ kere oğlu olmuş onu emziriyordum sabah kalktığımda oy ne kadar güzeldi diyordum..sonra test yapmışım çft çizgiyi görmüştüm sabahına yaptım ama gerçekte görememiştim.. bilinnçaltımın oyunu imiş ..
slam canım ben bu ay kullanmıştım gitti den aldım gebelik testi ve ovulason ytesti birlikte.. meraktan adet bitimimnden sonra hemen yapmaya başlamıştım tek çizgi çıktıkça üzülüyordum 13. gün ve 14. gün net çift çizgi çıkmıştı ama bu ay işe yaramadı elimde var daha bu ay da kullanacam ama tabi 11. gün yapmaya başlayacam..
senin için olumlu olur inşALALH...
SELAM CANIM BENDE ŞİMDİ AÇTIM AMA KAÇIRMIŞIM ..yemek fazlı filan bittikten sonra geldim ben çook şükğr iyiyim örgü örüyorum bir yanda da bitiremde resim ekleyecemm.sen nasılsın neler yapıyosun..
canım ne oldu hayırdır ağır bir iş yapmadın umarım:26:
Yok yapmadim cnm agir iş ama kahverengi akıntı bir kere geldi bir daha gelmedi yine su gibi şeffaf akıntı geldi baskada bisey gelmedi kasiklarimin ikisi ağrıyor ole yani bir sprun yok sukur
Klomende 2. Günüm bakalım cumartesi yumurtlara bakmak için gdcem doktra.şubatın sonuna belli olur durumum
valla sebebi adet zamanı belli olur senin baya var adete.yerleşmeyi herkes farklı gün yaşıyor.benim adete 10 gün kala başlamıştı kahveydi rengi 3 gün sürmüştü hasta oldum sanmıştım sonra bitmişti.adet zamanı adet olmamıştım 2 gün geçince kan testinde öğrenmiştim.tabii tutunamadı kuzum
erken yumurtlama olsa adetin 6.günü başlasan ilişkiye kalsan bi desek 9-10 gün döllenme süresi oluyor.16.günün oluyor.
erken yumurtlamadan dolayı yerleşme de olabilir kist de olabilir o da böyle kahve akıntı hatta kana çalan şekilde geliyor.
bekleyelim canım inş tutmuştur kuzun
kızlar test magduru oldum silik çizgi benı yanıltı bu sabah regl oldum mutsuzum moralım yok bozuk
kan testi dışında güvenemiyorsun onu da iyi bi yerde yapmak lazım üzüldüm canım pazartesi test yapar verirsin haberi diye umuyordum.inş artık beklemezsin son olur yılmak yok olacak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?