Ins cnm kısmet umutlanmiyorum zaten pek ama ben acabami diyorum fazlada takmiyorum birazcik aklima geliyor ama olsun bide goguslerim belirginlesti bel agrimaasa bacak sizlamasi böbrekler ime kadar hafif bas agrisi ağzımin kurumasi hemencik acikmasi ne bilim hayırlısı yaa ama beklerim bem sabirliyim bide kasik cok ağrıyor yaa beklerim ben hayırlısı neyse o olsun senin bebisin gelir cnm hayırlısı rabbim bilir belki zama yakındır senin bananekbananek:)
Ne bilim ya bazilarini hemen isteyiNce oluyor
nasıp degılmıs napalım offf zormus tek dıye bıldıgım kelıme bu
bu ay ben de denedim adetim 4 gün geçti bugün eşimle ilişki sırasında tuhaf çok açık pembe kan geldi çok değil 1-2 damla adet günümde kanda test yaptırdım sonuç negatif çıktı bu ay 3 yumoşum gelişmişti güzelce acaba geç çatlayan mı oldu anlamadım doktor salı gününe kadar bekle dedi bekliyorum hala inşallah hepimizin bebişleri olur :)
Ayrıca hiçbir belirtim yok sadece gögüslerim patlayacak gibi 28 günde 1 mutlaka adet görürüm neden böyle oldu anlamadım.
canım bi de bazılarına acele iş gelmiyor.28 günde olurum.31i gördüm şüphelendim hastaneye gittik doktorum yoktu başka ilçeye baktırdık.randevu doluydu felaket kasık bel ağrım vardı.merkezdeki doktorumu bile aramıştım...sonrası feci eve geldim başladı adetim yıkıldım...
acele etmek yok artık belki olacak da bu telaşla biz izin vermiyoruz.eşim artık kızıyor test yapmaya.geçsin öyle git baktır diyor.eskiden kadınlar böyle anlarlardı diyor haklı
canım senin vaktin var o zaman bazıları geç çatlıyor o tutunmaya çalışıyor olabilir.inş yükselir değerlerin
evt banada yasak artık test yapmak kk gırmek psıkolojın mozuldu dıyo ben 32 gunde bır olurum regl ama umut ıste varsa gebelık belkı 1 gun once cıkar dıyosun
inşallah salı gününe kadar beklicem daha önce düşük yapmıştım çabuk öğrenmiştim. demek ki her hamilelik farklı tabii hamileysemo kan gelince dedim bi an adet oldum diye ama 2-3 saat geçti 1-2 damladan başka birşey gelmedi o da pembe akıntı gibiydi
bi de insan anlıyor canım ya afedersin idrar kokusu değişiyor böyle ekşimsi kokuyor.ben ilk idrarımdan şüphelenmiştim.çok koyuydu günün her saatinde.hamileyim diyor vücudun ya da içine doğuyor.
o idrar kokusunu nerde alsam tanırım yani
benı guldurdun allahta senı guldursun cnm inş zaten karar verdım kk gırmıcem su regl bıtene kadar gırıyorum ondan sonra kendıme baska ugras bulucam bıde nettekı ovulasyon hesaplayıcıları dogru sonuc verıyormu acaba ben onla hesaplıyorum
hayırlsı canım.gelmediyse adet umudumuz vardır daha.sökülmeye çalışıyorsa da salıya kadar gelir..bel ağrın falan var mı.bel ağrım varsa benim mesela adetim geliyordur kasık ağrısıysa hamileyimdir.sende nasıl oluyor anlarsın.bi de adet gelmeden kuruluk oluyor
bel ağrım yok tatlım yaklaşık 1 haftadır beyaz sıvı bi akıntım var kaşıntısız kokusuz öylece akıyor hasta oldum sanıyorum gidip bakıyorum akıntı var hiç kuruluk yok. gögüs uçlarım çok acıyodu yumurtlama tarihinden 1 gün sonra başlamıştı yani ocak 16 da o geçti akıntı başladı ve gögüslerim büyüdü hem de baya
kızlar su imza nasıl eklenior .. kocamla evleneli su kadar vs ler var ya ondan bahsediorum
vala canım ben de bilmiyorum:26:avatarımın altına yazı yazmak istiyorum ben de yapamadım
bel ağrım yok tatlım yaklaşık 1 haftadır beyaz sıvı bi akıntım var kaşıntısız kokusuz öylece akıyor hasta oldum sanıyorum gidip bakıyorum akıntı var hiç kuruluk yok. gögüs uçlarım çok acıyodu yumurtlama tarihinden 1 gün sonra başlamıştı yani ocak 16 da o geçti akıntı başladı ve gögüslerim büyüdü hem de baya
vala canım ben de bilmiyorum:26:avatarımın altına yazı yazmak istiyorum ben de yapamadım
aynıları bende de var 2 kere test yaptım negatif bata 4 gün varama benim göğüslerimde büyüme dışında bir aprı sızı yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?