Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

inş fazla beklemeyiz Rabbim tüm isteyenlere versin.

tvde izledim bi tane erkek bebeği çöplüğe atmışlar Allah ıslah etsin onları dedim.Gözlerim dolu dolu eşime çaktırmadan ağladım tabi gördü.:2::2:

umutla bekkiyoruz.ben bu ay beklemedeyim.adetim gelsin tüplere baktıracam geriye o kaldı bi de tiroitten şüphelenmeye başladım ona da bakarım hayırlısı

Ne bilim ya bazilarini hemen isteyiNce oluyor

o hemen olanların kafalarına birşey takmıyordur veya bi sıkıntıları yoktur illa ki benm bi arkadaşim var 1bucuk sene dir evli hiç bi sorunları olmadıgı halde çoçukları olmuyr doktor stres yaptıkgınız için olmuyo demişş

nasıp degılmıs napalım offf zormus tek dıye bıldıgım kelıme bu

canım bi de bazılarına acele iş gelmiyor.28 günde olurum.31i gördüm şüphelendim hastaneye gittik doktorum yoktu başka ilçeye baktırdık.randevu doluydu felaket kasık bel ağrım vardı.merkezdeki doktorumu bile aramıştım...sonrası feci eve geldim başladı adetim yıkıldım...

acele etmek yok artık belki olacak da bu telaşla biz izin vermiyoruz.eşim artık kızıyor test yapmaya.geçsin öyle git baktır diyor.eskiden kadınlar böyle anlarlardı diyor haklı

bu ay ben de denedim adetim 4 gün geçti bugün eşimle ilişki sırasında tuhaf çok açık pembe kan geldi çok değil 1-2 damla adet günümde kanda test yaptırdım sonuç negatif çıktı bu ay 3 yumoşum gelişmişti güzelce acaba geç çatlayan mı oldu anlamadım doktor salı gününe kadar bekle dedi bekliyorum hala inşallah hepimizin bebişleri olur :)
Ayrıca hiçbir belirtim yok sadece gögüslerim patlayacak gibi 28 günde 1 mutlaka adet görürüm neden böyle oldu anlamadım.

canım senin vaktin var o zaman bazıları geç çatlıyor o tutunmaya çalışıyor olabilir.inş yükselir değerlerin

evt banada yasak artık test yapmak kk gırmek psıkolojın mozuldu dıyo ben 32 gunde bır olurum regl ama umut ıste varsa gebelık belkı 1 gun once cıkar dıyosun

canım senin vaktin var o zaman bazıları geç çatlıyor o tutunmaya çalışıyor olabilir.inş yükselir değerlerin

inşallah salı gününe kadar beklicem daha önce düşük yapmıştım çabuk öğrenmiştim. demek ki her hamilelik farklı tabii hamileysem o kan gelince dedim bi an adet oldum diye ama 2-3 saat geçti 1-2 damladan başka birşey gelmedi o da pembe akıntı gibiydi

evt banada yasak artık test yapmak kk gırmek psıkolojın mozuldu dıyo ben 32 gunde bır olurum regl ama umut ıste varsa gebelık belkı 1 gun once cıkar dıyosun

bi de insan anlıyor canım ya afedersin idrar kokusu değişiyor böyle ekşimsi kokuyor.ben ilk idrarımdan şüphelenmiştim.çok koyuydu günün her saatinde.hamileyim diyor vücudun ya da içine doğuyor.

o idrar kokusunu nerde alsam tanırım yani

hayırlsı canım.gelmediyse adet umudumuz vardır daha.sökülmeye çalışıyorsa da salıya kadar gelir..bel ağrın falan var mı.bel ağrım varsa benim mesela adetim geliyordur kasık ağrısıysa hamileyimdir.sende nasıl oluyor anlarsın.bi de adet gelmeden kuruluk oluyor

benı guldurdun allahta senı guldursun cnm inş zaten karar verdım kk gırmıcem su regl bıtene kadar gırıyorum ondan sonra kendıme baska ugras bulucam bıde nettekı ovulasyon hesaplayıcıları dogru sonuc verıyormu acaba ben onla hesaplıyorum

kesinlikle hesaplama kendini şartlama hele eşine yumurtlama günüm asla demeeşler kasılıyor böyle söylediğimizde

ben yumurta takibine gittiğim için söyleyeyim 14.gün yumrtlama zannederdim.17 ve 18.günlerde olduğunu öğrendim aya göre değişiyor.bu sabit değil.

günaşırı çalışmak gerekiyor her gün kutsal canım:94:

bu ay film için baktırayım dedim adetin 4.günü doktora öylesine gittim sağımda ağrı vardı.meğer büyümüş.adet biter bitmez çatlayabilir dedi doktor.şaşırdım kaldım daha adetim çünkü

şu an da solumda başladı ağrı yani soldakiler coşmuş

bel ağrım yok tatlım yaklaşık 1 haftadır beyaz sıvı bi akıntım var kaşıntısız kokusuz öylece akıyor hasta oldum sanıyorum gidip bakıyorum akıntı var hiç kuruluk yok. gögüs uçlarım çok acıyodu yumurtlama tarihinden 1 gün sonra başlamıştı yani ocak 16 da o geçti akıntı başladı ve gögüslerim büyüdü hem de baya

kızlar su imza nasıl eklenior .. kocamla evleneli su kadar vs ler var ya ondan bahsediorum

tam gebelik vakasısın canıminş olur beraber seviniriz.sen dikkat et kendine soğuk aldığında da olabiliyor böyle.bu aralar ağır iş yapma olana kadar bekle hayırlısı inş beklemezsin artık gelir kuzun

sanırımm sen biliorsun nerden yapıldıgını:))

aynıları bende de var 2 kere test yaptım negatif bata 4 gün var ama benim göğüslerimde büyüme dışında bir aprı sızı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…