Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

gebelik bekliyorum canım inş Allah söyletmiştirben avatarın altına yazı yazmak istiyorum

İNSAALLAH CANIMM İNSAALLAHH.. rabbim isteyen herkese sana bana herkese nasip etsin insaallah..ftsfb hamilesin dedimm cıktııı altıncı hislerim insaallah sende de yanıltmass

tam gebelik vakasısın canıminş olur beraber seviniriz.sen dikkat et kendine soğuk aldığında da olabiliyor böyle.bu aralar ağır iş yapma olana kadar bekle hayırlısı inş beklemezsin artık gelir kuzun

dikkat ediyorum herşeye inşallah sonuç pozitif olur herkese nasip olsun bana da :) soğuk almadım ama ona eminim

Kullanıcı kontrol paneli ne girin ordan profil bilgileri ne girin sayfanın aşağı taraflarında özel gün hitap şekliniz özel gün ve tarih gibi sorular var onları cevaplayın imzanızı atmıs olursunuz hanımlar

ben onları doldurdum ama alta gelmedi evlilik takvimim :26:

merhaba canım nasılsın..nerelerdesın bebiş nasıl

canım yapmısın sen gözükorr hemen anlatıorsnn nerden yaptıgınıı

Allah Allahhh bende görünmüyo diye sildim bende yazdıklarımı...canım yukarıda kullanıcı kontrol paneli var oraya tıkla sonra açılan sayfada solda profili düzenle var ona tıkla...sonra en aşağılarda özel gün türü hitap şekli tarih ve görsel var onları doldur...çıkıyomuş dediğinize göre ben de görünmedi tekrar yapıcam..

Son düzenleme:
merhaba canım nasılsın..nerelerdesın bebiş nasıl

mrb canım iyiyim şükürr biraz bulantı başladı işte :26:
yarı tatil olunca kv lere gittik yeni döndüm evime nete giremedim tatlım..kimsecikler kalmamıs yani bizim kızlardan hepsi kayıp anlamadımki :26:
bebiş iyi teyzesi kalbi atıyordu salı günü dr a gittiğimde
dün bi sancı girdi karnıma 5 saniyelik çok korkuttu inş bişeycik yokturr...

sen nasılsın canım nevar neyok

cokk tesekkür ettim biri daha anlatmııss bi tasla iki kus vurmus olayımm onada tesekkür ettiim:)) buarada ucuncu tasıda vurayım:)) gözükuyormuu

iyi düşün canım inş kucağına da alacaksın yavrunu.ben 15 tatili evde geçirecem mecburen.havalar da hep kapalı

kızlar herkes nerede

burdayııım hafta sonu için öbür eve gimiştik şimdi döndük.. her dönüşümde koyuyor bana yalnız :26: çok özlüyorum evimi çok

bu arada kızlar benden dün de bugün de kahverengiyle karışık pembe akıntı geldi :18: korkuyorum bebeğime birşey olur mu diye..

hosgeldin canım
benim dr mutlaka haberim olsun dedi, yarın bir git muayene ol,belki ilaç verir. tedbir amaçlı söylüyorum mervecim

hosgeldin canım
benim dr mutlaka haberim olsun dedi, yarın bir git muayene ol,belki ilaç verir. tedbir amaçlı söylüyorum mervecim

hoşbuldum
evet öyle yapacağım.. salı günü randevumuz var zaten kalp atımı için o gün söylerim artık.. umarım bir aksilik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…