sen hamileydin demi hamilelik takviminin nerden yapıldıgını bulduummm ama evlililk yookk
gebelik bekliyorum canım inş Allah söyletmiştirben avatarın altına yazı yazmak istiyorum
sen hamileydin demi hamilelik takviminin nerden yapıldıgını bulduummm ama evlililk yookk
tam gebelik vakasısın canıminş olur beraber seviniriz.sen dikkat et kendine soğuk aldığında da olabiliyor böyle.bu aralar ağır iş yapma olana kadar bekle hayırlısı inş beklemezsin artık gelir kuzun
İNSAALLAH CANIMM İNSAALLAHH.. rabbim isteyen herkese sana bana herkese nasip etsin insaallah..ftsfb hamilesin dedimm cıktııı altıncı hislerim insaallah sende de yanıltmass
Kullanıcı kontrol paneli ne girin ordan profil bilgileri ne girin sayfanın aşağı taraflarında özel gün hitap şekliniz özel gün ve tarih gibi sorular var onları cevaplayın imzanızı atmıs olursunuz hanımlar
ben onları doldurdum ama alta gelmedi evlilik takvimim :26:
bende evlilik takvimini yapmaya çalıştım ama olmadı :26:
Kullanıcı kontrol paneli ne girin ordan profil bilgileri ne girin sayfanın aşağı taraflarında özel gün hitap şekliniz özel gün ve tarih gibi sorular var onları cevaplayın imzanızı atmıs olursunuz hanımlar
canım yapmısın sen gözükorr hemen anlatıorsnn nerden yaptıgınıı
bak gelmiş
merhaba canım nasılsın..nerelerdesınbebiş nasıl
allah allahhh bende görünmüyo diye sildim bende yazdıklarımı...canım yukarıda kullanıcı kontrol paneli var oraya tıkla sonra açılan sayfada solda profili düzenle var ona tıkla...sonra en aşağılarda özel gün türü hitap şekli tarih ve görsel var onları doldur...çıkıyomuş dediğinize göre ben de görünmedi tekrar yapıcam..
mrb canım iyiyim şükürr biraz bulantı başladı işte :26:
yarı tatil olunca kv lere gittik yeni döndüm evime nete giremedim tatlım..kimsecikler kalmamıs yani bizim kızlardan hepsi kayıp anlamadımki :26:
bebiş iyi teyzesi kalbi atıyordu salı günü dr a gittiğimde
dün bi sancı girdi karnıma 5 saniyelik çok korkuttu inş bişeycik yokturr...
sen nasılsın canım nevar neyok
kızlar herkes nerede
burdayııımhafta sonu için öbür eve gimiştik şimdi döndük.. her dönüşümde koyuyor bana yalnız :26: çok özlüyorum evimi çok
bu arada kızlar benden dün de bugün de kahverengiyle karışık pembe akıntı geldi :18: korkuyorum bebeğime birşey olur mu diye..
iyi düşün canım inş kucağına da alacaksın yavrunu.ben 15 tatili evde geçirecem mecburen.havalar da hep kapalı
hosgeldin canım
benim dr mutlaka haberim olsun dedi, yarın bir git muayene ol,belki ilaç verir. tedbir amaçlı söylüyorum mervecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?