Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

hoş geldin canım

bu aralar yerleşme dönemin dikkat et canım bende çok olmuştu pembe de gelmişti.progestana başlamıştım.ayakta çok durma yolculuk yapma.ayaklarını her gün dik canm.bu aralar aslında bol bol uzanman lazım ki kuzucuk yerleşeceği yere alışsın

ben 3gün içinde 20 saatlik yolculuk yaptım bi uctan bi uca :26:

hoşbuldum
evet öyle yapacağım.. salı günü randevumuz var zaten kalp atımı için o gün söylerim artık.. umarım bir aksilik olmaz

sancın var mı? Allah korusun. Sen yarın git, salı gitmezsin
benim öyle akıntısı olan arkadaşlarım oldu, doktorları ilaç verdi , geçti

hoşbuldum
evet öyle yapacağım.. salı günü randevumuz var zaten kalp atımı için o gün söylerim artık.. umarım bir aksilik olmaz

merve'm hosgeldin cnmmm nasılsınnn,insallah biseycik olmaz stres yapma bebegimm ...
Nasıll bir duyguu anne olmakkk,insallahh darısı basımızaaa canımmmmmmm

ayy tamam dikkat edeyim :/ zaten aslında burdayken hep dikkat ediyordum genelde evdeyim uzanıyorum hep ama öbür eve gidince, annemler falan da o şehirde işte anneme gittim akrabalar toplaşmıştı uzanamadım tabi ayakta kaldım falan filan sonuç böyle oldu işte :/ ama yine dinlenmeli günler başladı :) yavruma kıyamam

sancın var mı? Allah korusun. Sen yarın git, salı gitmezsin
benim öyle akıntısı olan arkadaşlarım oldu, doktorları ilaç verdi , geçti

eşli randevular salı günü belli saatlerde oluyormuş da o yüzden salı gidicez eşim de görcek de bebişimizi inşallah.. sancım yok şuan.. dün akıntı geldiğinde sancım da olmuştu, öyle olmaya başlayınca hemen uzandım dinlendim sancım geçti.. bugün de hiç sancım yok. :26: sanırım bana da ilaç verir..

canım ya valla başıma gelmeden aman boş ver derdim de.ben yolculuktan sonra hastalanıp grip olmuştum beni mahvetmişti yolculuk.şimdi eşim asla yapmayız diyor.doktorlar da önermiyorlar.pembe akıntı geldiğinde 2 saatten fazla olmaz diyordu doktor.
velhasıl haklı çıktılar.boş verin gitmeyin.kimsenin başına gelmez bizi bulur işte

kadınlar sokaktan eve gelmez çıplak ayakla dilenir kucağına alır.biz yorulursak hemen düşük.

sizin yoktur sıkıntı ama doktor kana dönmesin diyordu dinlenin canım

inş bişeycik yoktur canım

inşallah canım sen nasılsın nasıl gidiyor minik kuzu nasıl

merve'm hosgeldin cnmmm nasılsınnn,insallah biseycik olmaz stres yapma bebegimm ...
Nasıll bir duyguu anne olmakkk,insallahh darısı basımızaaa canımmmmmmm

iyiyim canım sağol inşallah olmaz anne olmak çok güzel bir duygu.. ALlahım sizlere de nasip etsin diye hep dua ediyorum inanın.. hele annem daha şimdiden battaniye hırka patik örmüş gittiğimde onları gösterdi işin ciddiye bindiğini anladım iyice :) anne oluyormuşum ben :)

kızlar sizin de karnınızın içi su dolu gibi şiş mi?

evet benim karnım şimdiden büyüdü :18: ve 2 kilo almışım

şimdi wc gelıyorum peceteyle sıldım hafıf pembelık geldı galıba umutlarım söndü regl olucam herhalde

canım aynısını ben yasadım suan regliyim
önce pozitif sonra negatif sonra regl oldum ve bu 2aydır aynı sey oluyor
doktora 5inde gittigimde sorcam
burdan bir arkadasım kimyasal gebelik olabilir demişti
bakıyım doktor ne diycek

doktoruma sordum bişey olmaz dedi bende yaptım canım ya :26:
dün döndüm evime şimdilik bişey yok bakalım.ama ordayken karnıma cok fena bi sancı girdi 5 sn sürdü gecti tarifsizdi korktum ondan.
ama bi akıntım falan yok

efulim nerde yaaa kaç gündür yok :26::26: en son grip olmuştu sanki, merak ettim neden gelmiyor acaba :26:

evet canım dagılmıs herkes....ayyy masaallah bebişine

bende işte beklemedeyım hayırlısı

merhaba canım...inş bisey olmamıstır bebısıne canım..allah korusun

allaha emanetler canım bişey olmaz inş

iyi teyzesiii salı günü minnacık kalbi atıyordu maşallah diyimdeee

akıntı yoksa korkma canım endişelenme gider baktırır rahatlarsın doktora da söylersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…