aynıları bende de var 2 kere test yaptım negatif bata 4 gün varama benim göğüslerimde büyüme dışında bir aprı sızı yok..
burdayııımhafta sonu için öbür eve gimiştik şimdi döndük.. her dönüşümde koyuyor bana yalnız :26: çok özlüyorum evimi çok
bu arada kızlar benden dün de bugün de kahverengiyle karışık pembe akıntı geldi :18: korkuyorum bebeğime birşey olur mu diye..
hoş geldin canım
bu aralar yerleşme dönemin dikkat et canım bende çok olmuştu pembe de gelmişti.progestana başlamıştım.ayakta çok durma yolculuk yapma.ayaklarını her gün dik canm.bu aralar aslında bol bol uzanman lazım ki kuzucuk yerleşeceği yere alışsın
hoşbuldum
evet öyle yapacağım.. salı günü randevumuz var zaten kalp atımı için o gün söylerim artık.. umarım bir aksilik olmaz
hoşbuldum
evet öyle yapacağım.. salı günü randevumuz var zaten kalp atımı için o gün söylerim artık.. umarım bir aksilik olmaz
hoşbuldum
hoş geldin canım
bu aralar yerleşme dönemin dikkat et canım bende çok olmuştu pembe de gelmişti.progestana başlamıştım.ayakta çok durma yolculuk yapma.ayaklarını her gün dik canm.bu aralar aslında bol bol uzanman lazım ki kuzucuk yerleşeceği yere alışsın
sancın var mı? Allah korusun. Sen yarın git, salı gitmezsin
benim öyle akıntısı olan arkadaşlarım oldu, doktorları ilaç verdi , geçti
ben 3gün içinde 20 saatlik yolculuk yaptım bi uctan bi uca :26:
inş bişeycik yoktur canım
merve'm hosgeldin cnmmm nasılsınnn,insallah biseycik olmaz stres yapma bebegimm ...
Nasıll bir duyguu anne olmakkk,insallahh darısı basımızaaa canımmmmmmm
kızlar sizin de karnınızın içi su dolu gibi şiş mi?
şimdi wc gelıyorum peceteyle sıldım hafıf pembelık geldı galıba umutlarım söndü regl olucam herhalde
canım ya valla başıma gelmeden aman boş ver derdim de.ben yolculuktan sonra hastalanıp grip olmuştum beni mahvetmişti yolculuk.şimdi eşim asla yapmayız diyor.doktorlar da önermiyorlar.pembe akıntı geldiğinde 2 saatten fazla olmaz diyordu doktor.
velhasıl haklı çıktılar.boş verin gitmeyin.kimsenin başına gelmez bizi bulur işte
kadınlar sokaktan eve gelmez çıplak ayakla dilenir kucağına alır.biz yorulursak hemen düşük.
sizin yoktur sıkıntı ama doktor kana dönmesin diyordu dinlenin canım
mrb canım iyiyim şükürr biraz bulantı başladı işte :26:
yarı tatil olunca kv lere gittik yeni döndüm evime nete giremedim tatlım..kimsecikler kalmamıs yani bizim kızlardan hepsi kayıp anlamadımki :26:
bebiş iyi teyzesi kalbi atıyordu salı günü dr a gittiğimde
dün bi sancı girdi karnıma 5 saniyelik çok korkuttu inş bişeycik yokturr...
sen nasılsın canım nevar neyok
burdayııımhafta sonu için öbür eve gimiştik şimdi döndük.. her dönüşümde koyuyor bana yalnız :26: çok özlüyorum evimi çok
bu arada kızlar benden dün de bugün de kahverengiyle karışık pembe akıntı geldi :18: korkuyorum bebeğime birşey olur mu diye..
ben 3gün içinde 20 saatlik yolculuk yaptım bi uctan bi uca :26:
inşallah canımsen nasılsın nasıl gidiyor minik kuzu nasıl
iyiyim canım sağolinşallah olmaz anne olmak çok güzel bir duygu.. ALlahım sizlere de nasip etsin diye hep dua ediyorum inanın.. hele annem daha şimdiden battaniye hırka patik örmüş gittiğimde onları gösterdi işin ciddiye bindiğini anladım iyice :) anne oluyormuşum ben :)
evet benim karnım şimdiden büyüdü :18: ve 2 kilo almışım
efulim nerde yaaa kaç gündür yok :26::26: en son grip olmuştu sanki, merak ettim neden gelmiyor acaba :26:
doktoruma sordum bişey olmaz dedi bende yaptım canım ya :26:
dün döndüm evime şimdilik bişey yok bakalım.ama ordayken karnıma cok fena bi sancı girdi 5 sn sürdü gecti tarifsizdi korktum ondan.
ama bi akıntım falan yok
dr randevum 2 hafta sonra artık o zamana kadar beklicem canımakıntı yoksa korkma canım endişelenme gider baktırır rahatlarsın doktora da söylersin
merhaba canım...inş bisey olmamıstır bebısıne canım..allah korusun
iyi teyzesiii salı günü minnacık kalbi atıyordu maşallah diyimdeee
:26: evet canım.. Allah Allah ya bizi bırakmazdı ama ne biliyimbende merak ettim canım hiç girmiyor artık
bende merak ettim canım hiç girmiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?